Şimdi Ara

Piyano yamaha clp 525 vs 535

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yamaha clp 535 5700
    sizce clp 530 almaya değer mi bu fiyat farkları bu fiyatı karşılar mı?
    bu fiyat aralığında önerebileceğiniz ürün var mı?

• Bende şuan 2-3 gün içerisinde piyano alacağım. Yaklaşık 3000~4500 lira arası. Bende başlarda Yamaha bakıyordum da uzun bir piyasa araştırmasından sonra Yamaha'dan vazgeçtim. Roland ve Kawai baktım. Şuan büyük ihtimalle Kawai CN35 alacağım. Cn25 ile CN35 arasında gidip geldim. Son anda CN25 de alabilirim.

Neden Yamaha'dan vazgeçtin derseniz, Yamaha sırf markadan dolayı pahalıya satıyor. Tamamen aynı özelliklerde diğer ürünler Roland'da Kawai'de çok daha uygun fiyatlı oluyor. Ve bu markaların hepside en iyi markalar. Bir sakatlık olmaz yani. Sırf piyanonun üzerinde Yamaha yazacak diye fazladan o kadar para bayılmaya gerek yok dedim.

Örneğin Kawai Cn35 ile Yamaha clp525 aynı fiyata olmasına rağmen Kawai çok daha fazlasını sunuyor. CLP535 e hiç girmiyorum zaten. O fiyat etiketi nedir öyle. O kadar yukarı fiyatlara gider 2.el akustik piyano alırım.

Edit: Bir de rica etsem eğer piyanoyu alırsanız ilk izlenimlerinizi kısaca buradan yazarsanız sevinirim. Veya bu fiyat aralığındaki piyanolar hakkında can alıcı bir şey öğrenirseniz de paylaşın. Ben de dediğim gibi karar verme aşamasındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 14 Aralık 2015; 16:53:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: c36ab7c4

Bende şuan 2-3 gün içerisinde piyano alacağım. Yaklaşık 3000~4500 lira arası. Bende başlarda Yamaha bakıyordum da uzun bir piyasa araştırmasından sonra Yamaha'dan vazgeçtim. Roland ve Kawai baktım. Şuan büyük ihtimalle Kawai CN35 alacağım. Cn25 ile CN35 arasında gidip geldim. Son anda CN25 de alabilirim.

Neden Yamaha'dan vazgeçtin derseniz, Yamaha sırf markadan dolayı pahalıya satıyor. Tamamen aynı özelliklerde diğer ürünler Roland'da Kawai'de çok daha uygun fiyatlı oluyor. Ve bu markaların hepside en iyi markalar. Bir sakatlık olmaz yani. Sırf piyanonun üzerinde Yamaha yazacak diye fazladan o kadar para bayılmaya gerek yok dedim.

Örneğin Kawai Cn35 ile Yamaha clp525 aynı fiyata olmasına rağmen Kawai çok daha fazlasını sunuyor. CLP535 e hiç girmiyorum zaten. O fiyat etiketi nedir öyle. O kadar yukarı fiyatlara gider 2.el akustik piyano alırım.

Edit: Bir de rica etsem eğer piyanoyu alırsanız ilk izlenimlerinizi kısaca buradan yazarsanız sevinirim. Veya bu fiyat aralığındaki piyanolar hakkında can alıcı bir şey öğrenirseniz de paylaşın. Ben de dediğim gibi karar verme aşamasındayım.

bende biraz araştırdım kawailerin servisinden bahsettiler bizzat kawai kullanan hocalarıma da danıştım hatta bir hocam kursuna aldığı kawailerde tuşlarının bozulması sorunu olmuştu. kawailerde tuş sorunu pedal sorunu olurken yamahada şuana kadar garanti vermediği tek sorun elektrik girişinden kaynaklanan problemlermiş. bu konuda kawaiden uzak durmamı söylediler.şimdi size şunu soruyorum kawai alıp keşke yamaha alsaydım demek mi yoksa clavinova serisi alıp 300 500 fazla verip yamahaya para verdim demek mi reklamdır diyosunuz haklısınız reklamı iyi yapılan bir marka. fakat ucuz mal alacak kadar zengin olmayalım diyorum.
    C
    Clp 525 bence ideal Clp 535 biraz uçuk fiyatı kabul

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.