sizce alınır mı? en ucuzu 5900 diğer sitelerde burada 5200 tl? diğer siteler: https://www.cimri.com/islemci/en-ucuz-intel-core-i7-11700-2-50ghz-4-9ghz-16mb-1200p-islemci-fiyatlari,842297224 |
piyasada 6 bin tl olan işlemci teknobiyotikte 5200 tl?
-
-
Verilmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
neden peki? sorumun amacı bi yamuk çıkar mı diye düşündüm çünkü en ucuz siteden 700 tl daha düşük verdikleri fiyat
-
bana göre alınmamasının nedenleri
platformun eski olması
performansın yeni işlemcilere göre düşük olması
fiyatın pahalı olması
-
Nerdeyse yarı yarıya tdp sahip 12400f genel olarak 11700 den iyidir bu sebepten alınmaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: YouWillNeverWalkAlone!neden peki? sorumun amacı bi yamuk çıkar mı diye düşündüm çünkü en ucuz siteden 700 tl daha düşük verdikleri fiyat
5bin normal fiyat 6bin pahalı asıl. Ki zaten 11. nesil inteller tutulmadı size de önermem
-
12. nesil i7 -12700 işlemci nasıl sizce, önerir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouWillNeverWalkAlone! -- 1 Mayıs 2023; 13:10:0 > -
İyi forumlar hocam. 3 sene önce teknobiyotikten sistem toplamıştım. İmzamdaki sistem. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. eski köklü bir firma zaten. sorun olacağını sanmam
-
Tray
İşlemci fiyatta normal.
yukarda arkadasların dedıklerıne katılmaktayım.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Nerdeyse yarı yarıya tdp sahip 12400f genel olarak 11700 den iyidir bu sebepten alınmaz |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X