Şimdi Ara

PİYASADA BİLGİSAYARIMI TEST İÇİN EN PİS KASACAK OYUN ARANIYOR ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu tür konular baydı artık anlayamadığım nokta bilgisayarınız kastığında sevinecek misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STALKER-1903 -- 7 Haziran 2010; 23:22:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: STALKER-1903

Bu tür konular baydı artık anlayamadığım nokta bilgisayarınız kastığında sevinecek misiniz

Galiba kasınca yenisiyle değiştircekler
  • quote:

sagolun arkadaslar yorumlarınız için metro 2033 de ayarları full yaptıgımda fps baya düşüktü orta düzey bir ayar çektim güzel oynuyabiliyorum,monitörüm m2762D LG çok memnunum oyunlarda süper zevkli oluyor.

27 inç ve 1920x1080'miş, memnun olmanız normal :)
    Ancak o çözünürlükte GTX 260 memnun eder mi, size kalmış :)

quote:

beyler q9650 4 gb ram 5870le metro full detayda kasarmı acaba?yada kasacak oyun varmıki

Metro kasar, çok güzel kasar hem de. Oyunu 1680x1050 - DX10 - Very High - MSAA kapalı(sürücüde uygulama denetlemeli) - 16x AF(sürücüde uygulama denetlemeli)'de, 950/4800 gibi bir hızda çalışan HD 5850 ile bitirmiştim.
    Yoğun ışık efektlerinde kasıyor(20'li değerler) (very high yerine high'da açarsanız bu ışık efektlerinde ciddi rahatlama olur). Bunun yanında, bazı yerlerde anlamsız kasılmalar da oluyor(bir ara 15-20 arası bile görmüştüm), bazıları kendiliğinden düzelebiliyor. Ki o kasılma anında kare/sn'yi ekran kartı mı belirliyor, denemedim.

Dx10 ve MSAA kapalı dedim, dikkat. Daha Dx11 efektleri ve 4x MSAA var. GTX 480 2x SLI anca paklar bu canavarı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 8 Haziran 2010; 0:15:12 >

• valla bana göre metrodan daha beter kasan hatta daha beterini önümüzdeki 1 yıl içinde göremeyecegimiz oyun crysis. ben full detay physic kapalı hd 4870 le 35 fps alıyorum metrodan buda bence oynanabilirlik açısından kabul edilebilir bir değer. ama crysis te bütün video ayarları fuldeyken ortalama 25 fps.bence crysisi dene gtx 260 la diğer sistem parçaların ne olursa olsun 25 fps yi geçemezsin. buda pc in artık kasıyor demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: raperape

SLM ARKADASLAR YENI BİR BİLGİSAYAR TOPLADIM VE SINIRINI ÖLÇMEK İSTİYORUM ŞUAN PİYASADAKİ BENİM BİLGİSAYARIMI, EN ÇOK İŞLEMCİ RAM VE EKRAN KARTINI KASTIRACAK OYUN HANGİSİDİR ?

PC ÖZELLİKLERİM

İşlemci Intel(R) Core(TM) i5 CPU 750 @ 2.67GHz 8MB Cache

Bellek (RAM) 6,00 GB 1600 KINGSTONE CL9
    Grafikler NVIDIA GeForce GTX 260
    Oyun grafikleri 2429 MB Toplam kullanılabilir grafik belleği
    Birincil sabit disk 290GB Boş (Toplam 372GB)
    Windows 7 Ultimate

Sistem
    --------------------------------------------------------------------------------

Üretici Gigabyte Technology Co., Ltd.
    Model P55A-UD5
    Toplam sistem belleği miktarı 6,00 GB RAM
    Sistem türü 32 bit işletim sistemi
    İşlemci çekirdek sayısı 4
    64 bit özellikli Evet

Depolama
    --------------------------------------------------------------------------------

Sabit disklerin toplam boyutu 1397 GB
    Disk bölümü (C:) 290 GB Boş (Toplam 372 GB)
    Disk bölümü (D:) 467 GB Boş (Toplam 537 GB)
    Disk bölümü (E:) 418 GB Boş (Toplam 488 GB)
    Medya sürücüsü (F:) CD/DVD
    Medya sürücüsü (J:) CD/DVD

Grafikler

Görüntü bağdaştırıcısı türü NVIDIA GeForce GTX 260
    Toplam kullanılabilir grafik belleği 2429 MB
    Ayrılmış grafik belleği 896 MB
    Ayrılmış sistem belleği 0 MB
    Paylaşılan sistem belleği 1533 MB
    Görüntü bağdaştırıcısı sürücü sürümü 8.15.11.8618
    Birincil monitör çözünürlüğü 1280x1024
    DirectX sürümü DirectX 10

Ağ Bağdaştırıcısı Realtek PCIe GBE Family Controller
    Ağ Bağdaştırıcısı Realtek PCIe GBE Family Controller
    Ağ Bağdaştırıcısı Bluetooth Device (Personal Area Network)

Drakensang. Tam sana göre. HIGH RES texture'la yükle , her ayarını en yukarı çek. Sonra PSU'ya
    elveda edebilirsin. TEST EDİLDİ ONAYLANDI

• GTA 4 olabilir belki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.