Şimdi Ara

PİYASADA BİLGİSAYARIMI TEST İÇİN EN PİS KASACAK OYUN ARANIYOR ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nasıl bir başlıktır yaa; En Pis Kasan Oyun Liselisin kesin en son o zamanlarda böyle tabir ediyordum kasıntı kavramları.

Oyunlara gelince GTAIV, Crysis, Stalker ClearSky gibi oyunların güncellenmemiş halleri tavsiyemdir. stalkerin ilk çıktığı zamanlar berbat bi optimizasyonu vardı özellikle. onlar pis pis kasmassa daha bişey kasmaz
  • Oyun değil belki ama Flight Simulator x i de deniyebilirsin ayarları sona çek bi
  • Bikaç tane GTA IV aç
  • PC optimizasyonu berbat olduğu için GTA 4 diyorum
    O da olmassa Crysis full aç
  • crysis sanırım
  • işlemcin iyi ama ekran kartın orta seviye bi kart dolayısı ile birçok oyunu full ayarlarda oynayamayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mśtfzfr

PC optimizasyonu berbat olduğu için GTA 4 diyorum

son patch ile harika oldu oyun..4 çekirdek istiyor bence normal
  • Lost Planet olabilir son oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

Lost Planet olabilir son oyunu

PC versiyonu daha çıkmadı ki.
  • Konu sanki hava atmak amaçlı açılmış gibime geldi ama neyse sana ekran kartının desteklemediği bir oyun söylerlerse her türlü kasacaktır. Fazla güvenme sistemine
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

quote:

Orijinalden alıntı: mśtfzfr

PC optimizasyonu berbat olduğu için GTA 4 diyorum

son patch ile harika oldu oyun..4 çekirdek istiyor bence normal

Patchli haline bişey söylemedim. 10 tane patch çekmekle sonra onları teker teker kurmakla uğraşçaksam ne anladım ben o oyundan. Ben kurduğum zaman 5 patch vardı. Şimdi kaç var hiç bilmiyorum. Benim bildiğim bir oyunda max 3 tane patch olur.Rockstar tarafından, Pc oyuncusu olarak kendime hakaret saydım, çektim netten, kendimce taktım kazığı bi daha da oynamadım zaten. Herkesin kendi zevkidir, kendi mantığıdır.

• bence sistemin gayet güzel.Ekran kartında yeter de artar bile.Bence hangi ekran kartı olursa olsun ve diğer donanımlarda dahil sistemi full ayarlarda kasacak bir oyun elbet olucak.Bence oyunları full ayarlarda oyamak biraz aç güzlülük demek.Çünkü sistemi çok yoruyor ve çabuk eskimesine neden oluyor.Hayırlı olsun kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: apcom_tr

bence sistemin gayet güzel.Ekran kartında yeter de artar bile.Bence hangi ekran kartı olursa olsun ve diğer donanımlarda dahil sistemi full ayarlarda kasacak bir oyun elbet olucak.Bence oyunları full ayarlarda oyamak biraz aç güzlülük demek.Çünkü sistemi çok yoruyor ve çabuk eskimesine neden oluyor.Hayırlı olsun kardeş

bu nasıl bi yorumdur yaa full ayarlarda oynamak ac gözlülük demek,yok sistemi cok yoruyor falan neye dayanarak söyleniyo bunlar

• hiç bir şeye dayanarak söylenmiyor.Bu benim düşüncem.Ama aç gözlülük olayını ise herkes için söylemiyorum.Lafım sadece bir oyunu oynadığına Şükretmediği halde illa orTa düzeyde oyuyorum diyip.yüksek detayda oynayamıyorum diğe ağlananlara.Ayrıca sistemi çok yoruyor demem ise misal diğelim bir eşşğin aldığı yük 50 kilo ise ona nasılsa 50 kilo koyuvergitsin dersen o eşşek yıkılır.Ne kadar güçlü olursa olsun her zaman o güçün altında yüklenmek daha mantıklı bence.Tekrar söylüyorum BENCE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrynl91 -- 6 Haziran 2010; 12:57:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: So say we all

metro 2033, 25 fps oynarsın anca

• gta 4 bir konsol portu oldugu için bence testi bu oyunla yapmak pek sağlıklı olmayabilir.
  • siteme bak ekrankartına bak ferari mucurlu yolda kulanmak gibi bişey
  • quote:

bencede ekran kartı düşük en azından gtx280 olmalıydı

GTX 260'la (ki core216 olsa gerek) arasında ne kadar fark var ki? Hele iki kartı da hız aşırttığınız zaman, 260 daha yüksek oranda hız aşırtılacağı için fark iyice düşecek.

Ekran kartını kastırma konusunda FPS türünde Metro 2033'ten beteri gelmemiştir herhâlde. Dx10 - Very High'da fazlasıyla zorlayıcıyken, Dx11 efektleri açık - MSAA da açıkken, orta ayar bir çözünürlükte düzgün performans için GTX 480'le SLI falan yapmak lazım :)

Core i5 - GTX 260, bütçeye - oyun ihtiyacına göre, bir oyuncu için yeterli bir ikili. Üstte dediğim gibi, full ayrıntı-iyi FPS istiyorsanız GTX 480 SLI'ya bile gidebiliyor iş ve pek sonu yok.
    Piyasada işlemci sınırını öne çıkaran GTA4, UT3, World in Conflict gibi oyunlar da mevcut ve bu oyunlarda, GTX 260'a rağmen, çözünürlük-AA falan çok abartılmadıkça i5 750'yi hız aşırtsanız da çoğu zaman işlemci sınırı yaşarsınız ve bu sınır pek çok zaman 60'ın altında olur :)
    Öte yandan, Core i5 750'yle piyasadaki en yüksek seviye ekran kartlarını da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu anlamda, GTX 260'tan çok daha iyilerini hak edecek bir sistem. (i5 750 güçlü ve çok da iyi hız aşırtılabilen bir işlemci.)
    1280x1024 çözünürlük mevzusu da var. Umarım monitör 19 inç'tir. 17 inç'se değiştirmede monitöre öncelik tanıyın derim.
    Ki 5:4 oranını da şahsen sevmiyorum. Yanlardan fazla kesinti oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Haziran 2010; 14:46:23 >

• sagolun arkadaslar yorumlarınız için metro 2033 de ayarları full yaptıgımda fps baya düşüktü orta düzey bir ayar çektim güzel oynuyabiliyorum,monitörüm m2762D LG çok memnunum oyunlarda süper zevkli oluyor.
  • beyler q9650 4 gb ram 5870le metro full detayda kasarmı acaba?yada kasacak oyun varmıki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.