am5 anakart ve ram uyumu
merhaba herkese iyi günler yeni bir sistem topluyorum bu amdede ramlarde çalışma sorunu vs birşeyler okudum size aldıgım parçaları atsam acaba sorun yasarmıyım bakanilirmisiniz
GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 NEO Siyah DDR5 6000MHz CL32 1.35V RGB PC Ram
MSI PRO X670-P WIFI AMD X670 Soket AM5 DDR5 6600MHz (OC) M.2 Anakart
Ses sistemi tavsiye
|
PC OYUNDA RESET ATIYOR
Merhaba arkadaşlar daha önce rtx 3080 kullanıyordum değiştirim 6900xtye geçtim bazı oyunlarda reset problemi var ama kısmen açıklamak gerekirse
Warhammer verminitide oyununda herşey full çözünürlük 2 kda iken girdikten 1 dk sonra reset atıyor yeniden açılıyor ama çözünülürlük full hdde oldugunda reset problemi kesinlikle yok doom eternal vs birçok oyunda sorun yok ghost recon far cry priminal bunlardada reset problemi yaşamastım ama çözünürlük düşürüp denememiştim metro last last light herşey full ken reset atıyor ssaa diye bir özellik var onu kapatınca reset atmıyor
işlemci:10900k
ram:32 gb trident
anakart:z490 asus tuf wifi
power:1200w corsair
monitör:samsung odyysey 34inç 2k
ssd:980 pro
hdd:4tb var bu parçalarıda bilen arkadaslar için herhangibi bir uyuşmazlık sorunu farklı bi sorun varmı diye sorarlarsa diye yazdım
rtx 3080varken hiç bir sorun yaşamamıstım herşey iyidi sizce sorun neden olabilir çözünürlük vs değiştiginde resetleme gidiyor acaba amdnin denetim masasından küçük bir ayarmı yapmak gerekiyor
rtx 2080 hakkında
|
240 hz monitör hakkında soru
|
|
HARDiSK SORUNU
|
Ssd tavsiyesi
|
Rx 5700xt deneyimi
|
Ekrn karti tavsiye
|
Meslek: esnaf
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 548
İkinci El Bölümü Mesajları: 254
Konularının görüntülenme sayısı: 7.416 (Bu ay: 138)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El