merhaba arkadaşlar 1 tb hdd elimde mevcut idi çalışmayınca yeni haridsk aldım elektirik işlerinden fazla anlamıyorum meğersem haridske değil sata kablosu sorunluydu sanırım elektirik kablosunu taktıgımda haridsk çalısıyor ama görmüyordu yeni aldıgımdada bu şekilde oldu yeni diğer kabloyu takınca düzeldi bugün eve geldim sanırım diğer kabloda bozuldu çalısıyor ama hiç bi şekilde görmüyor ssd mevcut onada taktım eskiyede hiç birisi çalışmıyor sorun kesin kablodamı kabloyu cıkarıp bi kaçkez tekrar takıp denedim haridske zarar verirmi
Biraz imla kurallarına dikkat etseydiniz keşke, hiçbir şey anlamadım yazdığınızdan
Ne anlatmak istediğinizi lütfen güzelce yazın burada okuyup yardımcı olan insanları da düşünün. anladığım kadarıyla :) güç kablosunu ters takmadıysan sorun olmaz zaten ters takılmaz ama iman kuvvetiyle sokanları okuduk forumlardan. ince sata data kabloları zamanla içten kırılabiliyor ve sorun çıkartabiliyorlar. değiştir. Güç kablolarında da molex den sata dönüştürücüler de bazen sorun olabiliyor. onun dışında güç kaynağın yetmiyor olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme