Şimdi Ara

Piyasada İphone 7 Plus Kalmadımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynen öyle ihtiyaç meselesi büyük ekran seviyosanız onu alırsınız küçük seviyosanız küçüğü.ben 4s ten 6 ya geçtim tasarım dışında fazla fark hissedemedim.3 nesil geçmesine rağmen.6dan 7 plus a geçtim daha 2 nesil geçmesine rağmen ohh be dedim.çünkü 6 yeterli gelmiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

ufak bir şey ekleyeyim, 6s plusta da apple 2gb ram kullandı.

Nickname baktım, mesaja baktım, bir daha nickname baktım, dedim, zamanında apple müzik servisinin spotifydan kötü olduğunu, note cihazın iphone 6dan daha üstün olduğunu savunduğumda, bana apple müzik servisini ve 6yı vatanı gibi savunan kişiydi. Aynı nomadin şu anda apple'ı yerdiğine inanmakta inanın zorlanıyorum. Siz ki apple'ın ciddi savunucularındandınız, siz bile soğumaya veya eleştirmeye başladıysanız Apple hakikaten kötülüyor demektir.

Beni de paragöz tavırları sinir ediyor ama her an göreve hazır, komutları kendisinden beklendiği performansta ve sorunsuzca yerine getirebilen bir cihaz iphone. Açıkçası çift kameraymış,rammiş beni ilgilendirmiyor.

geçen sene s plus alıncaya kadar 5 cihaz değiştirdim ve sonunda aradığım cihazı buldum.

Bunu da anektod olarak paylaşayım istedim

6S Plus'ta 2 GB RAM olduğunu zaten yirmi otuz kez belirtmiştim mesajımda. Neden yazdınız anlamadım.

Dediğinize gelirsek, ben 10 yıldır bu telefonlarla ve yazılımlarıyla ilgileniyorum. Forumda da aynı süredir varım. Symbian ile başladım uzun yıllar devam etti, yine uzun yıllar Android ile devam ettim ve en sonunda iOS'e geçtim. iOS'ten daha uzun süre Android kullanmış biriyim. Note 2, 3, 4, çok kısa süre de 5 kullandım. Herhangi bir markayı vatanım gibi savunacak son kişilerdenim. Bu forumda zaten cep telefonu bölümünde pek çok kişiye yardımım dokundu şimdiye dek, onlar da beni bilir hatırlar. Hiçbir zaman fanboyluk gibi bir durum, vatanı gibi savunma gibi bir şey yapmadım, yapmam da. Tam tersine bunu lüzumsuz görürüm. Ve beni tanıyıp bilenler de bunu eminim ki söyleyecektir. Apple Music'in Spotify'dan daha kötü olduğunu söylerseniz ve bana göre öyle değilse ben de size yanıt veririm. Nasıl siz bir görüşü savunuyorsanız ben de aynı şekilde tersini savunurum. Android gibi bir çöplükle gelen Note'un iPhone 6'dan daha iyi olduğunu söylerseniz ve ben de öyle düşünmüyorsam ben de size yanıt veririm, tersini savunur, nedenlerini söylerim. Sizinle aynı görüşü düşünmek zorunda değilim, tersi şekilde düşünebilirim ve sebebini de belirtirim. Ve düşüncemde de sonuna kadar diretirim. Sizin de bunu anlamanızı sağlarım. Bu vatanı gibi savunmak falan da değildir. Apple'ı yerdiğime ne diye inanamadınız anlamadım. Size Apple'ı eleştirdiğim en az ama en az diyorum 100 mesajımı gösterebilirim. İyi olan yanını sonuna kadar savunur, kötü olan yanını da aynı şekilde belirtirim. Olması gereken de budur zaten.

Velhasılıkelam, durum bu şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

Kendisi apple ı değil plus ı kötülüyor.bana da kendi cihazımı savunduğumu söylüyor.öyle birşey yok.ben zamanında ip6 ım varken 6s çıktığında 6cılar fark yok geçmeyin derdi.bende evet fazla fark yok çünkü 1 sene önceki cihazla ölümcül farklar olmaz dedim.ip6 varsa geçmeye gerek yok ama yeni cihaz alcaksanız tabiki 6s alın derdim.maddi durum kötüyse 6da götürür dedim.şimdide 6s i olanlar illa geçmesine gerek yok ama param var zevk işi diyene bişey diyemem.fakat yeni cihaz alıncaksa tabi 7 alınmalı.seneye 7s çıkıncada bakın şimdiden söylüyorum yeni cihaz olan 7s alın.ama durumum yok diyosanız 7de yeterlidir.herkes niye elindeki cihazın en iyisi olmasını istiyor anlamıyorum.evladı gibi savunuyor.

ben sadece önceki senelerde plus la düz seri arasında kamera ve ekran çözünürlüğü farkı vardı şimdi 7-7s de başka özellikler gelince arttı bu fark dedim.cihazımı falan savunmadım.bu apaçık bir gerçek.

Güzel kardeşim halen aynı şeyi diyorsun, sakin kalayım diyorum zorla sinirlendiriyorsun adamı. Yahu kafan mı güzel ben ne diye Plus'ı kötüleyeyim? Nasıl bir hastalık bu? Şu mesajlarınla bile kendi telefonunu koruma psikolojisini apaçık gösteriyorsun zaten. Ben de Plus kullandım, halen evimde Plus cihaz var halen daha da kullanıyorum. 6 Plus hem de. Ben Plus'ta aşırı bir fark olmadığını ve cihazdaki sorunları sana göstermeye çalıştım ama bunu kafan almıyor. Halen daha da boş boş konuşup cihazı kötülediğimi söylüyorsun. Son cümlende bile kendinle çelişiyorsun. 6 ve 6S'lerin Plus modellerinde de batarya farkı vardı. 7 Plus'taki fark ise zaten artmak zorunda olan RAM, 2X zoom ve bokeh. Bunlar mı aşırı farklar? Bokeh efekti aşırı büyük bir fark mı oluyor sizin için? Halen daha aynı şeyleri söylüyorsun yahu. Amma uzattın. Kendi cihazını savunma psikolojisine girmesen zaten bu konu bu kadar uzamayacaktı, yazdığın cümlelerden bile kendini direkt ele veriyorsun.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Optik zum optik zum zaten. Ama belli koşullarda dijital zumu da işin içine katıyor. 2X yakınlaştırınca özellikle belli oluyor görüntünün bazı koşullarda bozulduğu. Bu da işin tamamen donanımsal olarak gerçekleştirilmemesinden ve dijital zumdan da yardım almasından kaynaklanıyor. Apple lansmanda hiçbir zaman tüm detayları vermez. RAM'i de söylemez, işlemcinin frekansını da söylemez, iki saat bizim optik zum şöyle çalışıyor diye de anlatmaz. Oldu olası böyle bir firma zaten. Ne haksız rekabet davasından falan bahsediyorsun? Optik zum yok diyen yok, diyemez de kimse zaten. Ama öyle sandığın gibi tam optik değil işte. Hoş anlamamakta ısrarcısın. Büyük ihtimalle halen daha anlamamakta ısrar edeceksin. Az yabancı forumlara baksan göreceksin. Yabancı forumu da geçtim yahu şu an yazdığın forumda haber yayınlandı diyorum. Daha ben ne diyeyim anlamıyorum. Nasıl bir şeydir bu cidden şaka gibi. Kamerada hiç sıkıntı yaşayan görmedin? Allah aşkına gir bi 7 Plus ana konusuna, 20 sayfadır bu konu tartışılıyor, ne fotolar atıldı ne tartışmalar çıktı. Sen şuna "Okumadım, bakmadım o yüzden görmemiş oldum." desene. Git Apple'ın forumlarına, açılan her konu 200-300 sayfa. Millet deli gibi bu sorunu konuşuyor. Olan bir sorunu ne diye olmamış gibi gösteriyorsun anlamak güç.

Bir de kaynaklarınız asılsız falan demişsin orada bittim zaten. Sana en başta yazmak hataymış. Senle şu tartışmayı yapmam bile başlıbaşına saçmalık. Yahu benim yazdığım şeyler yoruma açık subjektif şeyler değil, kişiden kişiye değişebilecek şeyler değil, belli başlı rakamlarla, teknik bilgilerle, kanıtlarla vs. apaçık ortada olan, onlarca yerde de okuyup bulabileceğin şeyler. E tabi bulmak istemediğini ikimiz de biliyoruz gerçi. Bir de kaynak adları falan saymışsın dalga geçer gibi. iPhoneDo'yu biraz daha adam gibi takip et belki şu yazdığın tüm mesajları silmene yol açar ne dersin? DH'yi de çok güzel takip ediyormuşsun cidden. Diğer saydığın kaynaklar zaten şaka gibi.

Ulan arkadaş ben kime ne anlatıyorum ki? Cidden bana yazık. Samimi söylüyorum senin yerinde olsam şu konudaki tüm mesajlarımı silerdim herhalde. Bir insan kendini bu kadar komik duruma düşüremez. Yaşın da çok büyük değil anladığım kadarıyla. Belki de yaşına vermek gerek.

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    iş artık hakarete dönmeye başladı.adam gibi takip etler, ulanlar falan.hayırdır ne iş ?saygılı konuş biraz.adamlığı kimseden öğrencek değilim ki ayrıca birinin forumda yazdığı mesajdan adamlığını sorgulamam.

önceki mesajlara asıl sen bak optik zum optik zum değil demişin şimdi optik zum optik ama arada dijital oluyor diyorsun.nasıl anlıyorsun?eğer birşey optikse optiktir.arada dijital oluyorsa optik değildir.direk haksız rekabetin konusuna girer yanıltıcı pazarlama stratejisi kullanmaktan.2x e geçince görüntü bozulmasının sebebi diğer kameranın diyafram aralığının f/2.8 olması olabilirmi?diğer kameraya daha az ışık aldığı için o bozulmanın sebebi o olabilir mi?böyle bi mantık olabilir mi adam lansmanda optik zum dicek arada dijital falan olaca, direk haksız rekabet konusudur.

artmak zorunda olan ram falanda yok halen 1 gb ram le 6 plus gayette güzel çalışıyor.arayüz kasmaları var safari de kapanma sorunu var ama kasıyor mu telefon hayır.ama ram gereklimi evet çünkü safaride sürekli yeni sekme açmak saçma.

ayrıca takip ettiğim youtube kanallarının neyini beğenmedin merak ettim.berkan beyin incelemesi,sdn ekibinin incelemesi boşmu?bu adamlar boş boş oturuyorlarmı?illa yabancıların kanallarımı doğru?bırakın şu yabancılar en iyisini bilir mantığını.ki yabancı forumlarıda takip ediyorum.birkaç sıkıntıdan bahsedilmiş fakat her cihazda olabilcek sıkıntılar.ben kendi cihazımda bir sıkıntı görmedim bu kadar.aynısını ip6 da yamuluyor falan dediler ben o telefonla squat bile yaptım cebimde ne yamulma ne bişey oldu.alıp eline kanırtırsan heralde yamulur cihaz.yada üstüne oturursan.yani herkesçn telefonu cebinde kendi kendine yamulmuyor.

ben şimdi desem ki bilgisayar mühendisiyim aynı zamanda yazılımcıyım dersin ki okulu okuyamamışsın git bir daha oku.hep senin dediğin doğru herşeyi sen biliyorsun yoruma açık değil benim iletilerim diyosun.bende sana kaynak gösteririm diyorum ama hala saçma sapan şeyleri konuşuyoruz.media markt,teknosa çalışanlar ikna için aynı şeyi söylerler yaa aynı öyle söylüyosun.

yaşımasa sallamışsın çok güldüm buna :) bu forumda başı sıkışanların ilk başvurduğu şey yaşın küçük belli ki demesi.yaşım küçük değil merak etme sendende büyüğümdür emin ol :) muhtemelen daha yeni 20li yaşlardasın ama olur böyle şeyler bu yaşlarda.

sen konu başında ne fark varmış gereksiz zum falan diye sert bir şekilde girmeseydin bende böyle sert cevaplamazdım.tanımadığı birine yazarken insan “hocam sizce bu kadar büyük fark varmı ,bence yok” vs. gibi düzgün bir şekilde yazar saygı gereği.şahsen ben öyle yazıyorum böyle yetiştim çünkü.herkesin kendi tarzı birşey diyemem tabiki.

son olarak konuyu açan arkadaşa yazıyorum; daha önce olan farkların arasına bu plus ta dahada fazla yenilik geldiği için plus önceki senelere göre daha fazla satılıyor, zaten az üretildiği için bulunmama gibi sorunlar tabiki olabiliyor bu yüzden.kendi cihazımı falan savunmuyorum hala küçük ekrandan yanayım ama ve bu kadar fark beni cezbettiği(sadece benide değil) için plus aldım bu sene bu kadar.lütfen bu mesajı artık alıntılama ben konuyu açan arkadaşa fikir için cevapladım.sana göre fark yokmuş tamam anladım ama bana göre ve diğer birçok kişiye göre fark var ki plus bu sene fazla satılmış konuda böylece kapanmış olsun.konuyu açan arkadaş artık kendisi değerlendirsin.

Saygılarla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 29 Aralık 2016; 9:41:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.