Şimdi Ara

PİYASADA TEMİZ POLO 1.2 TDI TRENDLINE YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Donanımhaber forumu yaklaşık 1.5 yıldır sıkı olarak takip etmekteyim ama genellikle yazılanları okuduğumdan kayıt olmamıştım , muhabbete fazla uzak değilim anlayacağınız..

Üniversite 2.sınıf öğrencisiyim ve yaklasık 1.5 aydır araç arıyorum

Kendi kriterlerime uygun olarak baktığımda en mantıklı seçim 1.2 tdi boşline :) pololar olarak görünüyor

Fakat gel gelelim ki piyasada temiz polo bulmak samanlıkta iğne aramaktan daha zor.En baz donanım olduğu için çoğunluğu 2-3 yaşında arabalar 100.000km ve üstü yıpratılmış hor kullanılmış araçlar

Biraz uzun oldu ama özet olarak sorum şu
    Ankarada temiz 70.000 km civarinda temiz bir polo bulmak çok mu zor hepsi mi filo aracı bir kişi yok mu ailesine alıp binen satmayı düşünen :))

• 1.2 tdi trendline genelde sirket spec oldugu icin temizini bulmaniz zor. Gecenlerde de yazdim adam yakiti koymuyor diye canini sokakta bulmus gibi gazlamanin derdinde. Arabadan ne caldigi umrunda degil nasilsa kendi cebinden birsey cikmiyor mantiginda.

Ne yaparsaniz yapin ama sirket arabasi tutturmayin.

Kolay gelsin.
  • 1.5 ayda 3 farklı araç için sanayideki ustamızın yolunu tuttuk ama üçündede sonuç değişmedi farklı şekillerde de olsa hepsinin filo şirketleriyle alakası çıktı sonuç hüsran oldu
  • Pancar motoru gibi calisiyor
    Kuzende istanbul da var sirket arabasi
  • Bence o paraya 207 veya fiesta falan bakin temizini illa bulursunuz hemde daha donanimli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

Bence o paraya 207 veya fiesta falan bakin temizini illa bulursunuz hemde daha donanimli olur.
    Pejo 207 ve Citröen c3 ü düşünmenizi öneririm..Hem az yakan hem de donanımlı arabanız olur.Citröende Exclusive,Pejoda premium olanlara bakın.
  • Var bende 18k kmde orjinal
  • Kesinlikle o araca verilen paraya yazık. Hayatımda bubkadar boş bir araç gormedim. Standart olması gerekn yağmur far park sensorleri bile yok. Almayin aldırmayın..
  • Arabada tat yok, tuz yok, donanım yok. Bildiğin plastik ve teneke. Bu yüzden kullananlar bu ne ya diyerek eşek niyetine biniyorlar.

Ederi 20bin en fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Arabada tat yok, tuz yok, donanım yok. Bildiğin plastik ve teneke. Bu yüzden kullananlar bu ne ya diyerek eşek niyetine biniyorlar.

Ederi 20bin en fazla.
    fiesta punto gibi alternatifleri düşünmelisiniz. arac gercekten boş 4 teker 1 direksiyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 27serhat

Kesinlikle o araca verilen paraya yazık. Hayatımda bubkadar boş bir araç gormedim. Standart olması gerekn yağmur far park sensorleri bile yok. Almayin aldırmayın..

Standart olması gereken varsa o da güvenlik donanımlarıdır. Yağmur sensörü far sensörü gibi saçma sapan şeyler değil. Bu aracın alınmama sebebi 2 hava yastığı bulunması ve espsiz oluşudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white without pressure -- 17 Ekim 2015; 9:01:56 >
  • Peki 2012 model 1.4 tdci trend fiesta mı önerirsiniz yoksa 1.2 tdi trendline polo mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan.berkcan

Peki 2012 model 1.4 tdci trend fiesta mı önerirsiniz yoksa 1.2 tdi trendline polo mu
    git corsa punto al hem 4 silindir motor hem daha performanslı hem alternatifi ve ustası bol.1.2 tdi 3 silindir,hem sarsıntılı çalışıyor hem gürültülü.şirketten ikame almıştım yokuşta bile gücü yetmiyor arabanın.bi de trendline olanlar %99 filo çıkmasıdır,bluemotion donanım ise fiyatları uçuk.bluemotiona para dökeceğine 1.4 tdi alırsın.
  • Arkadaşta vardı 3 silindir olduğundan veya motor sorunlu olduğundan fazlaca saraıntılı çalışıyor o motorlar ..zaten kaldırdılar o motoru sanırım ..
  • Fabrika verilerine bakıldığında corsadanda fiestadanda az yakıyor

Malum öğrenci olunca en önemli noktada yakıt oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

fiesta punto gibi alternatifleri düşünmelisiniz. arac gercekten boş 4 teker 1 direksiyon.

Alman olması yeter hocam

• orhan.berkcan O kullanıcısına yanıt
    yakında muhtemelen fabrika verileri değişecek, 1.2 TDI motor da güncelleme alacak. konu vw ise acele etmeyin. sular durulsun.
  • 35-40 milyar civarında

2012 kasa 1.4 tdci trend fiesta

1.2 tdi trendline polo

1.3 cdti corsa

Gerek yakıt olarak gerekte sorunlar olarak hangisi öneriyosunuz
  • Valla kardesim bende üni öğrencisiyim
    Polo 1.2 tdi trend çok baktım
    Gereksiz pahalı ve aşırı boş
    Punto 1.3 mj aldım.
    45 bin km de aldım 63 bin oldu bir sıkıntısı yok
    Tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan.berkcan

Peki 2012 model 1.4 tdci trend fiesta mı önerirsiniz yoksa 1.2 tdi trendline polo mu

Fiesta tabikide ama 2013 bulabilirsen daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.