Şimdi Ara

Piyasadaki en az yakan motor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nyagiz

quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Polo Bluemotion dünyanın en az yakan aracı olarak lanse edildi diye biliyorum.

Testlerde genel ortalama 5 litre olarak çıkmıştır. Ekonomik kullanımda 5 litrenin altını görmek hiç de zor olmaz. Sonuçta en az yakan grubunda olan araç.

hocam

Laguna III Privilège 1.5 dCi

imzanızda varda araç sizin galiba bu değerler doğrumu peki yukarda verdiğim

Kesinlikle doğru.

Megane ıı 1.5 dCİ Sportway aracım varken ortalama tüketimim 5.5 litre idi. (Bu aracın yakıt tüketimi gerçekten benim için efsane olmuştu)

Laguna ııı 1.5 dCİ'nin ortalama tüketimi 7-7.5 litre.(Çoğunluk şehir içi, uzun olmayan mesafe)

Yaklaşık 1.5 ton ağırlık ve 17 jant... ister istemez yakıt tüketimini yükseltiyor ama yine de çok iyi değerler.

• evet değerler iyi en fazla 7 litre 4 liradan şehir içi 28-29 kuruş iyi bence
  • Ben ne Almancıyım ne Fransız'cı ama size yemin ederim amcamın Megane 2 1.5 dci şehiriçi ortalaması 4.9 resmen şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunay2

quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Orijinalden alıntı: altunay2

bmw 320d
    ort.=3.9

Aynısını yazcaktım ama yanlışlık olmasın 3.9 şehir içi şehirlerarası 0,5 LT/1000 km

tabi bunlar araç rodajdayken. dahada düşeceğini unutmamak lazım.

o adam daha ölmedi galiba vurun vurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 13 Mart 2012; 19:46:13 >

• 100 tllik mazot aldim

İstanbul sehir ici 500 km yol yaptim hala mazot var

Mazotu totalden aldim 3.94 tl

Gercekten az yakiyor

Arac reno symbol 1.5 dci 85 beygir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

100 tllik mazot aldim

Gercekten az yakiyor

Çalışma arkadaşımda aynı araçtan var. "Ekonomik yakıt tüketiminden dolayı satmamak için direniyorum." diyor.
  • Benim gördüğüm, mesele az yakmaksa eğer; benzinlide mitsubishi colt, honda jazz. Dizelde 1.5 DCi motor. Kısa bi süre Clio II kullandım. Yakmıyor, kokluyor ne demekmiş onda öğrendim
  • Son teknolojiyle her araba cok az yakmaya basladi ama en baslicalari dci hdi ve tdi dir bana gore.Hepsi asagi yukari ayni yakiyor.Ve cok az yakiyor.
  • citroen 1.4 e-hdi şehiriçi 3.8 lt olarak veriliyor.
  • 1.6 e-hdi olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

100 tllik mazot aldim

Gercekten az yakiyor

Çalışma arkadaşımda aynı araçtan var. "Ekonomik yakıt tüketiminden dolayı satmamak için direniyorum." diyor.

yakmıyor aydoğan bey kokluyor azcık geliştirip satsalar eminim çok daha fazla satarlar
  • 1.3 multijet motorlu yeni Chevrolet Aveo gayet az yakıyor

Şehiriçi 4.2 lt/100km
    Şehirdışı 3.3 lt/100km
    Ortalama 3.7 lt/100km
  • quote:

Orijinalden alıntı: seuaz

citroen 1.4 e-hdi şehiriçi 3.8 lt olarak veriliyor.

Aile de iki adet hdi var. Birisi 1.4 hdi c3 digeri de e hdi 1.6 c4. C3 ile 4.9 5 yakiyorum c4 u de baba bey kullanir. Oda 5.3 5.4 u gecmez. Su var ki basmadan kullanirsaniz gercekten cok ekonomik. Açikcasi yeni araba almak isterseniz bu iki motor u da siddetle tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Aile de iki adet hdi var. Birisi 1.4 hdi c3 digeri de e hdi 1.6 c4. C3 ile 4.9 5 yakiyorum c4 u de baba bey kullanir. Oda 5.3 5.4 u gecmez. Su var ki basmadan kullanirsaniz gercekten cok ekonomik. Açikcasi yeni araba almak isterseniz bu iki motor u da siddetle tavsiye ederim.

c3 sahibi hebeley 3,2 - 3.5 arasında gezdiğini söylüyor, kendinden geçiyormuş, acayip alasım var c3'ü :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

c3 sahibi hebeley 3,2 - 3.5 arasında gezdiğini söylüyor, kendinden geçiyormuş, acayip alasım var c3'ü :)

Daha öyle degerler goremedik maalesef 😃 tavsiye ederim gerek donanim konusunda yeterince zengin , yakit konusunda da bir o kadar cimri. Gecen gun 1 depoya 950 km gitmisim. O mutluluk paha bicilemez 😃

• Bende Fiesta bi arkadaşda Megane Coupe var, ikisi de benzer değerler yakıyorlar.
    Fiesta motoru Peugeot motoru sanırım bi fikrim yok ama DCI gerçekten iyi bi teknoloji. Oyumu DCI dan yana kullanıyorum.
  • quote:

100 tllik mazot aldim

Gercekten az yakiyor

Harekete Hazır Boş Araç (Sürücü Hariç) 980 kg

olduğunu belirtmekte fayda var
  • Vay be. Ortalama 5 litre gibi rakamlardan bahsediyonuz.13lt nin assağısını göremedim daha
  • 1.3, 1.5, 1.6 dCi, TDI, TDCI, CDTi, HDI vs. bunların hepsi az yakar abicim...
  • PSA E-HDİ bu konuda çok iyi .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.