Şimdi Ara

Piyasadaki en iyi 19'' LCD ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar su sıralar yeni bir pc topluyorum, cok iyi bir kasa yaptım diyebilirim ve bunu cok iyi bir LCD monitorle tamamlamak istiyorum, eger yardımcı olursanız sevinirim.

• Kasan oldukça iyi ise 20''lerden Samsung T200 almanı öneririm bende siparişini vericem yeni pc için..

http://www.sanalmarketim.com/urun/78e62327f44387bdff6590801d4851a0/SAMSUNG-T200-20
  • Saol hocam ama ben wide screen istemiyorum :( oyunlarda goruntu bozuluyo, yayılma yapıyor.
  • 2-3 sene önceki oyunları oynayacaksan tamam da artık oyunların hepsinde widescreen çözünürlüğü var

o kadar makina alıp 19" hdmi'sız bir ekran komik kaçar bence
  • ya ne bilim, mesela wow dota falan oynicam dotada yayılıyo :S karar veremedim ben de.
  • yukardaki arkadaşın dediği gibi samsung T200 modelini veya T190 bunlar hakkında samsungun sitesini inceleyebilirsiniz veyada media markta tek kasaya bağlanmış halini görüp inceleyebilirsiniz..
    siz nerede oturuyorsunuz bilmiyorum haramidere mediamarktta canlı olarak inceleme hakkınız vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydnzglsy

ya ne bilim, mesela wow dota falan oynicam dotada yayılıyo :S karar veremedim ben de.

Ben 5 yıldır dota oynuyorum ve de benle oynayan kaç tane arkadaşımda 20''-22'' widescreen monitörler var gayetde sorunsuz oynuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 16 Ocak 2009; 0:09:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.