Şimdi Ara

Piyasadaki en iyi NETBOOK hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
25.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaklaşık 5 saattir yerli ve yabancı olmak üzere netbooklar üzerine 100'lerce inceleme yazısı okudum.
    Sonunda döndüm dolaştım ve seçenek sayısını 3'e kadar indirebildim.
    Hepsinin özellikleri aynı Atom 1.6 işlemci,160Gb Hdd,1Gb Ram,6 cell pil,dahili BT,kamera ve kart okuyucu.
    Forumdaki tecrübeli netbook kullanıcılarının ve bu modelleri kıyaslama şansı bulmuş arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
    Siz bunlardan hangisini tavsiye edersiniz?

1-Samsung NC10: Şu an için pil ömrü ve estetik tasarımıyla favori gibi gözüküyor.Birçok yabancı inceleme sitesinde bu ürünün hem Asus1000H'ı hem de MSI Wind(Datron Mobee) serisini totalde geride bıraktığını okudum.Yalnız Türkiye'de doğru düzgün alıcısı yok sanki.DH'de bile bir grup kurulmamış daha sanırım.

2-Asus Eee 1000H: Şu an en çok tercih edilen model sanırım.Salı günü arkadaşım derse getiricek bakalım,estetik önemli benim için.

3-Datron Mobee: Üniversite bir derste hocamın elinde gördüm ve çok hoşuma gitti.Kendisine memnun olup olmadığını sordum,MATLAB gibi programlar dahil olmak üzere her işini gördüğünü söyledi.Ama fn tuşunun solda olması hiç hoş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R2.ZephyR -- 15 Mart 2009; 18:33:19 >

• Bu seçimlerinizin dışında netbook piyasasında en çok satan marka olan acer'ı da incelemenizi tavsiye ederim.
    Datron mobeeyi inceleme fırsatı buldum.Klavyesi hiç kullanışlı değil ve kasa yapısı da benim pek hoşuma gitmedi.Zaten geri kalan işlemci,hard disk,ram vs.Bildiğiniz gibi işlemci intelden(yakın zamanda vıa da işlemci çıkaracak),hard disk seagateden.İç donanım hepsinde aynı yani.Sonuçta geri kalan şey kasa kalitesi ve bu anlamda mobeeyi tavsiye etmiyorum.
    Asus 1000h iyi bir bilgisayar.Ancak wireless problemi olduğu söyleniyor.Ayrıca model eskimeye başladı ve ülkemizde halen pahalı(.Asus 1000HE,T91,S101 gibi bilgisayarlar duyurdu.T91 ekranı dönüyor ve n280 işlemci kullanıyor.Bununn dışında dell mini 10da piyasaya çıkmak üzere onda hdmı hatta dahili gps bile bulunmakta.Ayrıca hd filmleri oynatabilmekte.YAni imkanınız varsa bekleyin derim:))
    Bu kadar bilgiden sonra tavsiyem samsung olacaktır.nc10 çok iyi bilgisayar.Klavyesinde nano teknoloji kullanılmış.Ancak bunun dışında acer ve msı da bakabilirsiniz.
    Biraz uzun oldu ama faydalı bilgiler vermekti amacım

• Özellikler aynı olduğu için fiziksel görünüm benim tercih sebebim oluyor. O yüzden Samsung derim...
  • Teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için.
    Biraz daha doların düşmesini bekleyelim bakalım...
  • dell mini türkiye de ne zaman satışa sunulacak bilgisi olan var mı arkadaşlar*
  • acerin 10 inç ekran olanı görmedim. her yerde 8.9". o yüzden çok çekmiyor kendine.
    samsung konusunda iyi yorumar var. bir de crea'nın 3g destekli modeli var.
  • Datronun klavyesi piyasadaki en rahat klavyelerden biri. Ama yinede kişiye göre değişir kullanım bir teknoloji mağazasında denemelisin. MSI Wind gerçekten kaiteli bir cihaz, imkanın varsa 6 hücreli olanını direk MSI dan satın al. Yoksa Datron Mobee alabilirsin.

Samsung da güzel makina ama bu aralar MSI da kampanya var uygun fiyata bulma şansın var, 3 hücreli pille carrefourda 500 TLye satıyorlardı.
  • ACER AOA150-BB 593ytl
    ACER AOA150-BC 602YTL
    ACER AOA150-BW 635YTL
    ACER AOA150-BP 639 YTL

BUNLARIN ARASINDA NE FARK VAR BİLEN VAR MI ARKADAŞLAR
  • Acer markasını asla önermiyorum, çünkü donanımsal olarak başarısız bir şirket, Ben Lenovo, Asus, Samsung gibi netbook ları öneririm bu arada LG X130 ben ealdım okadar arastırdım ama atrık almaya deymez çünkü kronik bir sorun var LG X130 larda, 3 ay sonra bios ucuyor, ekran açilmiyor.
  • Şu anda görünen o ki, Samsung N150 ve Asus Eee PC 1005PE en iyi iki netbooktur.
  • Samsung N150
  • Lenovo s10-2 ninde bi düşünmenizi isterim sonuçta IBM (:
  • Örnek İkinci El İlan fakat bu N150 250 GB Hard diske sahip
  • 1 seneden fazla olan bir konuyu hortlatmışsınız.

Şu anda en iyisi Asus 1201N'dir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.