Şimdi Ara

Piyasadaki en iyi Oyuncu Kulaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piyasadaki en iyi oyuncu kulaklığını söyliyebilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Li0nX -- 22 Nisan 2015; 0:35:34 >

• Li0nX L kullanıcısına yanıt
    kulaklıklarda 'en iyi' diye bir şey yoktur. kişisel olarak zevke göre değişir, üretim açısından da ağırlık verilen frekansa göre değişir. İlla iyi kulaklık diyorsan Beyerdynamic MMX300 ile Sennheiser PC 363D en iyiler arasındadır.
  • Oyunlardaki çevresel sesi daha iyi almak istiyorsan açık kulaklık tercih etmeni tavsiye ederim. açık kulaklıkların dezavantajı ev ortamı değilde dışarıdaki uçak sesi gibi sesleri engelleyemezler. kulaklık iyi bir konfor sunuyorsa bir süre sonra bazı seslerin dışarıdan mı geliyor diye ister istemez bakıyorsunuz. Genelde açık kulaklıkları bassları kötü olur deniyor ben öğle olduğunu düşünmüyorum.

Kapalı kulaklık bassları daha iyi olduğunu söyleniyor. Benim kullanıma göre üç aşağı 5 yukarı aynı kapalı kulaklığın artısı kalitesine göre dış sesi açık kulaklıktan daha iyi engeller. Dışarıya da açık kulaklıktan daha az ses verir.

Bu değerler kalitesine göre değişir.

50mm sürücüden küçük sürücülerin yanından geçmeni tavsiye etmiyorum Sennheiser 40 mm güzel ürünleri de var 50mm yapısı gereği daha iyi

Frekans aralığına gelecek olursak kulağımız her frekansı duyamaz ama hisseder. Bu yüzden önemlidir.

En iyi oyuncu kulağı ekipmanı bana göre ZXR ses kartı yanına Hi-Fİ yani film için üretilmiş kendini kanıtlamış ürün seçmeniz lazım.

Kulaklık kişisel bir üründür o yüzden biraz mantığınla veya riske girerek alabilirsin ama test etmeden hiç bir kulaklığı almanı tavsiye etmem.

Marka olarakta AudioTechnica Sennheiser ürünlerini tavsiye ederim. Bir çok kaliteli kulaklık markaları var. Ben kullanmadığım dinlemediğim karşılaştırmasını kulaklıkları tavsiye etmiyorum.

Bu testide mağazalarda test etmek çok zor dinlenen parça kalitesi kötü olabiliyor kulaklığın bağlı olduğu müzik çalar da yetersiz olabiliyor. kulaklığın karakteristiğine göre eq ayarı yapılmalı. Kısaca doğru yerde test etmen gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 23 Nisan 2015; 13:01:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.