Şimdi Ara

Piyasadaki en iyi tablet önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar tablet almak istiyorum fakat en iyisi olsun istiyorum. Size göre piyasaki en iyi tablet hangisi? (fiyat sorun değil)

• /

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 10:51:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

Yeni iPad,Samsung Galaxy Note 10.1,Nexus 10

Note 10.1 kullanıyorum,sanırım hangisini seçersen seç pişman olmazsın.Bir de kullanım alanını belirtirsen daha sağlıklı öneriler alabilirsin.

+1

Bir de Asus TF300 serisini ekleyebiliriz bunlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 30 Kasım 2012; 20:38:15 >
  • samsung galaxy note 10.1 üstüne yok
  • Şu anda alınabilecek en iyi tablet Galaxy 10.1 gerisi boş. Bende yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Son derece memnunum.
  • Kardeşim en iyisi nexus 10
  • şuanda en iyisi tegra 3 ve full hd olması sebebi ile tf700

http://www.pcdepo.com/asus-eeepad-tf700-1i067a-transformer-infinity-tablet-pc-urun7615.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İpad 4 ve Asus TF700
  • Galaxy Note 10.1 in hem donanımsal hem de yazılımsal özelliklerini gördükten sonra ipad almayı düşünenler tabletten anlamaz diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencagri

Galaxy Note 10.1 in hem donanımsal hem de yazılımsal özelliklerini gördükten sonra ipad almayı düşünenler tabletten anlamaz diyorum.

S-pen u kullanmıyacaksa bir anlamı kalmıyor note 10.1 in tek iyi yanı S-pen uygulamaları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: sencagri

Galaxy Note 10.1 in hem donanımsal hem de yazılımsal özelliklerini gördükten sonra ipad almayı düşünenler tabletten anlamaz diyorum.

S-pen u kullanmıyacaksa bir anlamı kalmıyor note 10.1 in tek iyi yanı S-pen uygulamaları

Multi tasking?
  • Arkadaşlar bende konu açan arkadasın durumundayim.ipad 4 ile note 10.1 arasında kaldim.samsung almayı planlıyorum ama endişem ilerleyen dönemlerde performans kaybı yasamak!bu konu hakkında cihazı kullanan arkadaslar yardımcı olabilirse sevinirm,saygilarimla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.