Şimdi Ara

Piyasadaki En iyi Telefon (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben olaya iphone ve diğerleri şeklinde bakıyorum.
  • Galaxy Nexus' u bekliyorum 4 gözle. Benim için şu an birinci sırada o var.

Bir gelse hemen saldıracağım.
  • Bir galaxy s2 kullanicisi olarak.Kesinlikle galaxy s2 diyebilirim.Iphone alirsin 2 sene sonra senin telefonundan 2 adet ust seviye telefon cikar,apple seninle olan iletisimini keser.Yakin zaman da iphone 3gs de gorucez bunu.Htc konusunda hic yorum yapamiyacagim kullanmadim ama kullananlarin cogu bazi ozelliklerinden dolayi sikayetci.Galaxy s2 hic problem yasatmaz.Darty de 1499 liraya alabilirsin indirim var orda.Insallah bitmemistir.Forumda 3-4 kisiye hayatimda da 2-3 kisiye aldirmak nasip oldu.Hepsi tesekkur ediyor surekli.Ozelden mesaj atarak telefonla ilgili her sorulularini sorabilirsin.Yok ele alinca kaliteli gelmiyor.Yok samsung gitsin beyaz esya uretsin.Yok su yok bu.Hepsi yalan.En guzel android telefonlari Samsung uretiyor.Aksini dusunen olabilir,olacaktir da.Netice de amacimiz sana yol gostermek,telefon seciminde yardimci olmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mike Tyson -- 14 Kasım 2011; 18:14:02 >
  • 5 yıldır lg kp500 kullandım bu yıl eylulde dokumati bozuldu ve şunu söyleyim 3 kattan aşa kılıfıyla düştü ve bozulmadı bu olay 2 yıl önce oldu ben alırsam lg optimus 3d max
    alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgrozt

Ben olaya iphone ve diğerleri şeklinde bakıyorum.

fikrin değişmiş anlaşılan ileri görüşlü olmak lazım :=))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.