Bildirim
PİYASADAKİ EN KALİTELİ PİC-ATMEL ARŞİVİ FULL ARŞİV 800MB 'tamamlandı'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk teşekkür benden olsun. Merakla bekliyorum... -
sezer cok tesekkurler.SÜPER bir paylaşım yapıyosun emegıne sağlık.allah kolaylık versin -
Gazetelerde ilanlar olur ya "38 değil 28 hiç değil. Sadece 18 kupona mikroişlemci arşivi" . Kolay gelsin. Sabırsızlıkla bekliyoruz. -
@sezer1247 paylaşım için gerçekten çok teşekkürler özellikle ATMEL mikrokontrolcülere yeni merak sarmışken ilaç gibi geldi bu dosyalar
Saygılar... -
abi neden 30ar upluyosun zamanınmı olmuyo yaw 5 dk da bir res atcaz ama paylaşım için saol -
100mb ı upload etmem 140 dakika sürüyor sürekli pc başında olmayabiliyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: sezer1247
100mb ı upload etmem 140 dakika sürüyor sürekli pc başında olmayabiliyorum
oke anladım. eline sağlık sende olmasan varya -
çok sağol sezer abi.bu arada karakter LCD den anlarmısın? -
-
Hocam çok teşekkürler
Ama anlamadığım bir nokta var.Ders notları varmı arşivin içinde?Varsa konuları nelerdir acaba? -
Paylaşım için saol ama ben linklere ulaşamadım?? -
quote:
Orjinalden alıntı: rakshasa
Paylaşım için saol ama ben linklere ulaşamadım??
rapıd ile aradakı _ işaretini kaldırısan ulaşırsın
elıne saglık sezer -
cok orjinal,) alisilmisin disinda.. saol.,) -
yeni yeni çözümlediğim şu aşamalarda çok işime yarayabilir teşekkürler.. diğer partlar yolda mıdır? -
quote:
Orjinalden alıntı: vedo35
sezer coooook isime yarayacak bu arsiv. Eline,emegine yuegine saglik allah razi olsun.
yanliz part 11 den basliyor bart 1,2,3 u ve deiger partlari kacirdimmi yoksa?
arkadaş tersten başlamış upload a..(: -
Teşekkürler. Diğer partlarıda bekliyoruz -
Fazla takip etmememe rağmen forumun bu başlığını forse ettiğinizin farkındayım @sezer1247, tamamlandıktan sonra indireceğim. Elinize sağlık. -
Teşekkürler sezervaktine ve emeğine sağlık.yalnız benim rapid premium bitmeden hepsini upload et bari. -
teşekkürler sezer, eline emeğine sağlık
Benzer içerikler
- buattan priz çekme
- tost makinesi ışığı yanıyor ısıtmıyor
- matkap kömürü bittiği nasıl anlaşılır
- karasal anten yapımı
- çamaşır makinesinden tak tak ses gelmesi
- lehim nasıl yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X