Şimdi Ara

piyasadaki en ucuz notebook hangisi acele lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar, piyasadaki en ucuz sıfır yani hiç kullanılmamış notebook hangisi, pesin veya taksitle fark etmez. en ucuz notebook lazım, özellik onemli degil, onun yerine şunu bunu alada gerek yok sadece fiyat önemli..

benim bildigim en ucuz bitane acer ın var celeron 1.5, 256 ram, 40 gb, dvd-cdwr combo, 14.2 inc ekran, wireless, 2.35kg. fiyatıda bimeks te heralde 599$+kdv olarak satılıyordu 12 taksit. yanlıs hatırlıyo olabılırım fıyatını daha ucuz bısı varmı veya bu makınayı daha ucuza bulacagım bıryer

• delin dell 1300 modeli var ekranı filan o daha iyi şu linke bir bakıver
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSXDINS512MTXP1
  • acer ın var sanırım 650$
  • Bundan ucuzunu ben duymadımhttp://forum.donanimhaber.com/m_7041146/mpage_1/key_599//tm.htm#7247938

quote:

Orjinalden alıntı: xxxkinovaxxx

selam arkadaslar, piyasadaki en ucuz sıfır yani hiç kullanılmamış notebook hangisi, pesin veya taksitle fark etmez. en ucuz notebook lazım, özellik onemli degil, onun yerine şunu bunu alada gerek yok sadece fiyat önemli..

benim bildigim en ucuz bitane acer ın var celeron 1.5, 256 ram, 40 gb, dvd-cdwr combo, 14.2 inc ekran, wireless, 2.35kg. fiyatıda bimeks te heralde 599$+kdv olarak satılıyordu 12 taksit. yanlıs hatırlıyo olabılırım fıyatını daha ucuz bısı varmı veya bu makınayı daha ucuza bulacagım bıryer

• quote:

Orjinalden alıntı: kuvayimilliyeden

hp lerde bayağı ucuzladı

arkadaşım en ucuzunu soruyo onlarda ya da bunlarda değil başlıga ve mesaja dikkat
  • arkadaşım link verince reklkamcı oluyoruz link vermemiş tim hp derken al sana en ucuz 599 usd fiyatı var

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=UN414HEW06

quote:

Orjinalden alıntı: DarK HumaN

quote:

Orjinalden alıntı: kuvayimilliyeden

hp lerde bayağı ucuzladı

arkadaşım en ucuzunu soruyo onlarda ya da bunlarda değil başlıga ve mesaja dikkat

• @intelinside
    sagol arkadasıkm bu makınayıda bılıyordum ama acer daha ucuz,
    @caligula
    tesekkurler heralde benım dedıgım makınayı dıyosun 599 dolara varmıs bimeks te yanlıs hatırlamıyorsam, ama ben daha ucuz bısey arıyorum :)
    @ak_onair
    cok sagol, heralde arada 10 dolar gibi bir fark var, baska yerlerde varmı bu makına, metro grosmarket in katalokta goremedım ben bu makınayı
    @DarK HumaN
    hatırlatman ve ılgılendıgın ıcın tesekkurler
    @kuvayimilliyeden
    cok sagol, ama acer daha ucuz ve daha ıyı soylemeyıunutmusum kusura bakmayın ozellık olarak tek ılgımı ceken konu wireless inin olması, evde wireless var, alacagım bu makınayıda anneme alcam. hp de wireless yok sanırım, harıcı bır wireless kartıda almak istemiyorum
  • birisi ikinci el toshiba satıyordu forumda bak istersen...

link
  • http://www.markomshop.com/asp/show_stock.asp?product=NOT018

buda var 512 ram oldugu için daha ucuza gelebilir. adamlarda dolar kuruda dıger yerlere gore dusuk heralde ama, wireless i varmı yokmu anlamadım

@badboy8717
    cok sagol, ama sıfır almak ıstıyorum ıkıncı el aramaktan sıkkınlık geldı artık, vede hıc ucuza sattıklarıda yok ıkıncı ellerı
  • haklısın sıfır almak daha mantıklı ama sen ucuz model arıyorum deyince bende yazayım dedim.
  • yani soyle soylıyım mesela yukarda ornek verdıgım acer makınanın aynı ozellıklerde olanını, sadece ıslemcısı celeron degılde centrıno olanını ıkıncı elde, 1000 ytl ye verıyo adamlar, onun yerıne celeron alırım hem sıfır olur, hem taksıtle olur, pılı sıfır olur, cd surucusu sıfır olur kı bunların sıfır olması onemlı, zaten yenı celeronlarda nerdeyse centrıno gıbı 1 mb L2 bellek ve 400 mhz hız gayet ıyı, ıkıncı el almaya gerek yok bence.
  • celeron ile centrinonun aynı olcucağını pek sanmam ama ofis işlerinde kullanıcaksan iyidir ama

dell inspiron 1300

Centrino işlemcili fiyat farkına değermi bilmem notebookta intel fazla kullanmadım
  • tabiki centrino daha iyidir ama sıfır olması bence o farkı kapatır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.