Şimdi Ara

Piyasadaki En Uygun Ultrabook/Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir ultrabook alma fikrim var. Öğrenciyim. Çoğu zaman yanımda taşıyacağım, kütüphaneye götüreceğim bir bilgisayar arıyorum, bu yüzden notebooklardan ziyade ince ve hafif ultrabook arayışlarındayım.

Bilgisayarda haftada birkaç kez kısa metraj videolarımı editleyebileceğim ve sık sık olmasa da PS'de işlerimi halledeceğim. Fakat çoğu zaman belirttiğim gibi office programları ve internet araştırmaları üzerinden kullanacağım. Fiyat aralığım <4500 hadi çok iyi bir seçenekse <5000.

Bu noktalarda beni üzmeyecek bir ultrabook baktığımda Asus Zenbooklar var. Örneğin şu UX303UB modeli:

http://www.akakce.com/ultrabook/en-ucuz-asus-zenbook-ux303ub-r4088t-fiyati,5818465.html

Bu Zenbookların da çok fazla modeli var. Bunu değil de başka bir modelini mi önerirsiniz yoksa? Ya da Asus Zenbook değil bana bu istediklerimi verecek bambaşka ve gözden kaçırdığım bir marka mı tercih ederdiniz?

Ayrıca unutmadan bir ay sonra Almanya'ya gideceğim. Türkiye'de bulunmayan Zenbook 3 gibi ultrabookları da tavsiye edebilirsiniz eğer orasının daha ucuz olacağını düşünüyorsanız.

Önemli düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. İyi günler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat1058 -- 25 Şubat 2017; 18:1:5 >

• Lenovo Yoga 710 bakabilirsin hocam
  • Başka önerileri olan arkadaşlar varsa, lütfen çekinmesin.
  • Yurtdışından getirilen Xiaomi Notebook Air 13" olanlara bakabilirsin. 3000 liraya yakın fiyatları var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Laptop için uygun SSD?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.