Şimdi Ara

Pizza Bulls Sacramento pizza + 1 lt kola 11,90 Şehir firsatı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
5.098
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: chuck_bartowski

Kola yerine başka içecek olmuyormu? Bilen varsa cevaplasın lütfen.

diet cola ya da zero oluyor. ice tealerin olmadığını biliyorum, fanta, sprite olur mu bilmiyorum

kampanya bitmiş galiba?
  • Hemen aldim 5 tane iyi firsat
  • şimdi yemeksepetine girip bu kodu yazınca siparişi hiç extra para almadan kapıma getirecekler dimi? Alt limit falan olmuyor ya o açıdan bir sorun çıkar mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizpekkan

Kaçan Balık Büyük Olur'da da benzer bir kampanya çıkmış.

http://www.kacanbalikbuyukolur.com/firsat/istanbul/pizzabullstan-buyuk-boy-pizza-sacramento-karisik-pizza-ve-1-litre-coca-cola/1233/pw2pf9yn41bw

Teşekkür ederim, ben de kaptım bir tane

• yemeksepeti kodu kabul etmiyorr
  • ben de haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum.. 3 tane almıştım... siparişimi verdikten sonra bana döndüler alibeyköy yeşilpınar şubesinin kampanya dışında olduğunu söyleyip iptal ettiler...bana dokunan şu oldu arkadaşlar şişli maslak etiler çapa vs bu kampanyadan faydalanırken bizim burası faydalanamıyor.. bi şirket böyle büyüyemez... daha da gitmem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulut26

yemeksepeti kodu kabul etmiyorr

Ben de denedim kabul etmedi.
    Sanırım fırsat bittikten sonra kabul edecek
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler, 2 tane aldım ve birazdan tadına bakıcağım. Light cola varmış bu arada
  • Pizzalar hiç fena degildi. Şubeler arasında fark oluyor sanırım. Daha once farklı bir şubeden aldığımı pek begenmemistim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.