Şimdi Ara

pizza taşı tavsiyesi olan varmi f/p

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pizza /ekmek tasi onerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buldun mu ? Ben de bugün bir taş sipariş verdim umarım iyi çıkar.
  • Kutsal Libido kullanıcısına yanıt
    yok bulamadım henüz nerden aldın link atabilir misin?
  • link?
  • infest06 kullanıcısına yanıt
    Bunu sipariş verdim :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 11 Nisan 2020; 0:55:31 >

fiyati cok iyiymis test edince yorumlarini bekleriz hocam

Tamamdır hocam. Pazartesi veya salı gelince denerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    merhaba deneyebildiniz mi

Merhaba. Evet denedim ama şöyle tam bir verim alamadım. İlk deneyişimde hamuru yarım saat mayaladım sonra fırına koydum ama koyarken elimde kürek olmadığından biraz dağıldı hamur kat kat oldu bazı yerlerde çok kalın oldu ekmek gibi. İkinci deneyişimde de bir akşam öncesinde pizza taşını suda bekletmiştim üzerindeki yapışmış şeyler gitsin diye sanırım tam kurumadı ikinci deneyişimde de pizza hamuru çok zor pişti hatta pişmedi altı tavaya alıp pişirmek zorunda kaldım. Belki de fırında taşı az ıstıttım. Bilemiyorum şuanlık bir kere daha denemem lazım. Şuan taş kupkuru bir dahakine 45 dakika ısıtıcam taşı bakalım.
    kurek sartmis hocam herkes oyle diyor.
    yalniz bi yerde islatmayin ,eger yapisirsa kazirsiniz diyodu tabi her tasda farklidir, kolay gelsin umarim tutturursunuz.
    biz daha cok ekmek yapmak icin bakiyoruz

Elde kürek de yok nette baktım fiyatları çok pahallı. O parayı ona verirsem çok acırım. Evde fazladan laminat parke filan var acaba diyorum onları kürek gibi kullanabilir miyim. Youtubeda gördüm, adam köyde taş fırın yapıyor. Kürek olarak laminat parkeyle işini görüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 19 Nisan 2020; 12:16:27 >
    laminant naylon gibi oluyo bildigm ama normal parkeyse ahsap olur bence, 60 tl civarina var internette . onceligi hamur mikserine verdik bizde bakalim ..

Yok hocam naylon olandan değil normal ağaçtan yani malzemesi. Deneyeceğim bakalım tam pizza taşının boyutuna uyuyor bendeki. Ama ekmek filan yapacaksanız bence biraz daha büyüğünü alın. Ben tek pizza için yeterli görüyorum ama. Ekmeğin boyutuna göre de değişir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 19 Nisan 2020; 13:25:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.