Bildirim
Pizza Yaptım Nasıl Olmuş [SS’li] [Tarif Eklendi] (6. sayfa)
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C89KHL61
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C89KHL61
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Hamurun taş gibi olmasının sebebi mayalandırılmamış olması.Mayalanma işlemi doğru yapıldığı takdirde,hamur İKİ KATINA çıkacaktır.Piştiği zaman da pofuduk,içi yumuşacık dışı çıtır çıtır olurquote:
Orijinalden alıntı: tuketiciserdar
Pizzada olayın en önemli kısmı hamur. Ne yaptım ne ettiysem dominostaki hamur kalitesini bile yakalayamadım. Neticede pizzayı dışardan yesem daha iyi olur diye karar kıldım. Birçok tarifi denedim hamurda hepsi de birbirine yakın. Ama sizinki gibi mayalanma olayını ve toz mayayı denememiştim.
En neticede taş gibi pişiyor hepsi hiç şöyle çıtır çıtır bir hamur yakalayamadım. Nerede yanlış yapıyorsam anlamıyorum burdada bakınca tarifte nerdeyse farklılık yok arkadaşın kullandığı maya ve mayalama biçimi haricinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Bu da benden.Tadı dışarıdakilere göre kat kat daha güzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Smurf -- 17 Şubat 2019; 16:17:58 > -
Çok güzel görünüyor,afiyet olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk bakışta hazır pizza sandım. ev pizzasına göre sunum olarak gayet başarılı. -
Teşekkürler,deneyin mutlaka
-
Hıh cok biliyosan seninkinide gorelimquote:
Orijinalden alıntı: Guest-77BA090AF
Sen yapma bidaha
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 18 Şubat 2019; 23:34:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ellerinize sağlık,eşiniz ve siz beğendiyseniz ne mutlu banaquote:
Orijinalden alıntı: Levent Levent.
Dün eşimin doğum günüydü, sizin tarifinizle kalp şeklinde pizza yapıp hediye ettim, çok mutlu oldu.Tadı da enfesti. Vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim.
-
Yemek yapmayı nereden öğrendiniz? -
11 yaşında makarna sosis köfte vs pişirerek başladım,tarifleri izleyerek yapıyorum şuanda hemen hemen çoğu yemeği.
arkadaşlar foto atında görelim. -
Up
Beyler yapmayın beyler. Rejimdeyiz beyler. Ellerinize sağlık. -
Rejim bozulacaksa böyle bozulsun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X