arkadaslar demin ben pk oldum hiç bilmiodum bi hunter öldürdüm nasıl geçecek bu pk hiç bir bilginiz var mı?Simgede: Daily PK 0/15 murderer lvl 0(1) yazıyor lütfen yardım edin nasıl geçer bu pk
ya arkadaslar lütfen yardım edin lütfen
ya 0rdaki ceza puanı kadar yaratık öldür , ya da itemlerini silahını vs vs çıkart kasana koy , sonra kapı önüne çık seni öldürsünler..ancak böle geçer
boş yere yatma gece yarısı oyuna gir tenha bi yere git yada eziklerin kastıgı yere canavar kes geçir yatma bence paso ex gidiyor
ama arkadaslar bi kere yattım sonra nickimdeki kırmızılık geçti kimse dalamıo ama pk simgesi hala var
ismindeki kirmizilik gectiyse sorun yok. soldaki kuru kafa da pk leveline gore belirli bir sure sonra yok olur.
allah sizden razı olsun çok saolun
Sen şatodan dışarı çık(dow.,jangan veya hotan) seni bi güsell öldürsünler 6-7 defa ondan sonra geçer hiçbişeyciin kalmaz.Ha bu arada üstünde ve inventory de hiçbişi bırakma yoqsa en sewdiin bi item düşebilir...
quote:
Orjinalden alıntı: the_BUG
Sen şatodan dışarı çık(dow.,jangan veya hotan) seni bi güsell öldürsünler 6-7 defa ondan sonra geçer hiçbişeyciin kalmaz.Ha bu arada üstünde ve inventory de hiçbişi bırakma yoqsa en sewdiin bi item düşebilir...
cok doru soledın azına saglık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme