ya benim caım sıkıldı PK oldum...geçmiuyor..thief town'da oturdum bekliyoruömm2 kez de öldüm
butun mallarını bırak inn de. sonra cık 6-7 kere öl bilerek.Ancak öyle gecer.exp kaybetceksin ama baska yolu yok süreyle fln alakalı değil.
zuhahaha dj kardeş olm olunce olduun yerden baslamionmu???
pk demek katil olmak demek arkadasım ölunce oldugun yerden tekrar dogamıyorsun ayrıca katil olunca bellı bı sayıda ölmen gerekıyorkı katillik simgesi gecsın allah sabır versın katillere herkes dalıyo se sımdıden basla
Kardeş pkk olduysan ilk öncelikle town gidip bank tüm eşyanı koyyyyy eger koymasan keselerse seni teker tker bütün itemlerin yere düşer ve miilet bunu alırr . Bundan dolayı direk bank koyy itmerli amaaaaaaaa EN ÖNEmli YEr itemleri kyoduktan sonraaa dişarıya cıkıp seni kesmeleri gerekıyor ama skillpoint varsa onu ver yoksa her öldügünde yavas yavaş hepsi gidiyorrrr
Ben bir ara lvl 5 pkk oldum 200 civarında skill point giit ayrıca 2 lvl düştümmmm
SORULARINIZZZZ BANA PM ATARAK SORABİLİİRSİNİZZZZZZZ
Name :_Turkey_ server:aege lvl:32 weapon:okcu/elektırk/buzcu clan:atlantis
Pk olunca yapman gerekenler ya da benim yaptıklarım ;
şehiri derhal terkediceksin çünkü şehirde kalınca canın 60 ar 60 ar azalıyo. çıkınca yapacağın 3 şey var.
1. si ben hiçbişey kaybetmiyim kendiliğinden gitsin diyosan. öldürünce isminin altında bi kuru kafa çıkar orda wanted points wardır. canavar keserek onu düşürebilirsin ( mümkünse kimseciklerin olmadığı yerleri tercih et ) mavi = 1 point yeşil = 3 point gri = 5 point turuncu ve kırmızı = 10 point
2. ihtimal yanına tanıdık bi arkadaşını al. git yaratık öldürsün seni 5-6 kere öldünmü gider. ölünce exp ve sp gider.
3. ihtimal çık dışarı millet öldürsün 10-15 kere ölürsün. tonla exp ve sp gider. item düşürürsün.
benimde bildiğim var o da şu 1:herkezin seni öldürmesine izin verirsin yaklaşık %20 ex ve sp gider 2:seningibi birkatil bulur ve onu öldürürsün direk geçer 3:oyuna 2 gün girmezsin 2 ' inci gün katilliğin geçmiş olur bunları nerden biliyorsun dersen arkadaşla ikimiz katil olmuştuj