Şimdi Ara

Avrat Warrior Nasıl Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir karakter açmayı düşünüyorum warrior açıcam kadın açsam nasıl olur acaba str si daha mı düşüktür nedir ? yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• STR yonunden ve HP yonunden hicbir farki yok normal warriordan. Chitin giyeceksen gicik duruyor ama Shell gayet guzel.
  • O fark fire drake ile ortadan kalktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

O fark fire drake ile ortadan kalktı.

Ortadan kalkan fark, nasıl bir farktı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickname...

quote:

Str nin eksik olmasi gibi
  • 15 STR eksikti bayan warrior.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

15 STR eksikti bayan warrior.

Ee onu açmak tam enayilikmiş o zaman. Ben de erkek ince warriorun 10 dexi fazla diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman hayata handikaplı başlamış oluyorsun desene.

15 str eksikliğini bayağı hissettirir.
  • barbar ya da erkek aç kesinlikle. chitinlerin kötü durması bir yana assasin gibi oluyor kadın warrior.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Ee onu açmak tam enayilikmiş o zaman. Ben de erkek ince warriorun 10 dexi fazla diye biliyorum

O zamanlar ko oynamıyordum ama anladığım kadarıyla atak ön plandaymış.Mesela magede kadın pappere meyilliymiş(duyduğum kadarıyla).Atacker veya defansif oyun türüne göre cinsiyet seçiyormuşsun.

Şimdi ise pk alanlarında defansif olan kazanıyor.Eskiden öyle miydiEtraf paper mage kaynıyordu

• O zamanlar herkes attack oranli calisirdi. 2004 yilinin sonlarinda Paper Mage kesfedildi. 2005 ortalarinda doruk yaptilar.MP yi takan Mage ortaligi kasip kavuruyordu. Resmen Nova Town degil Nova CZ gibiydi ortalik. Adim basi saniye gecmiyorduki kafana Nova dusmesin. O zamanlar zaten defans verecek item yoktu ve 1000-1200 geciren gecirene :D Flame Glacier vardi sadece Light ise yaramiyor diye acan bile yoktu. Pet Mage ler ezik kabul edilir ve party lere mecbur kalinmadikca alinmazdi.
    Human adam Asas veya Priest (HP ve Dex fazla) Human kadin Mage olurdu (INT fazla). Cok iyi hatirliyorum, Human adamlar STR 10 artsin diye karus olup geri Human a geciyorlardi.
    Hatta o zaman server a yeni baslayanlar genellikle Karus secerdi ve karuslar o yuzden kalabalik ve cok gucluydu. Sebebi ise karakter ekrani ilk geldiginde Karus acilmasiydi. Ekranin solundaki sayfayi cevirme butonu farkedilmedigi icin Human sayisi hem az hemde Human lar cok zayifdi. Olympia yada Beramus tam hatirlamiyorum ama bunlardan birinde 2006 yilinda Karus dan Human a gecene GM ler para ve item yardimi yapmisdi. Sebebi Human larin cok zayif kalmasiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nickname...

quote:

Barbar warrior 60 dex 65 str 65 hp ile başlardı. Human warrior 70 dex 60 hp 60 str ile başlardı. 10 stat geriden gelirdi. Mesela human erkek mage de 60 int 60 str olarak başlardı. Kız mage de 70 int 50 str olarak başlardı. Rogue ve warrior charlar için erkek charlar, priest ve mage charlar için bayan charlar daha avantajlıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 25 Mayıs 2010; 13:26:58 >
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

evet baya bir seri koyuyor
  • warrior dediğin adam olucak avrat olurmu hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pislix

warrior dediğin adam olucak avrat olurmu hiç

Amazon kadınları duymasın bu dediğini...
  • Kestirip kurtul..

• erkek warior aç hem daha SheqiL hemde str si fazLa
  • Female karakterlerin Shelleri Her zman görsellik açısından daha güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.