ARKADASLAR BU KAPISMALAR NASIL KACINCI LVL DE YAPILIYOR BILEN ARKADASLAR BILGILENDIRIRSE SEVINIRIM CUNKU 3 DEFA KESTILER BENI VE ADAMLAR PK OLMADI YANI BEN LINEAGE1 DE PVP OLAYI GIBI SANDIM AMA DEGILMIS ANLATIRSDANIZ SEVINIRIM :d
evet nedir biri anlatsın. çok sıkıldım killstealingden pk olmak istiyorum. bounty koycak para da yok zorla pk yapıcaklar adamı
arkadaşım tam olarak emin diilim ben bikere pvp yaptım ama tam olarak nası anlamadım ilk önce sol üstte sizin canınızı gösteren yerin altında bi 4lü kutular var en sodakine 2 kere tıklayın ondan sonra ok diiyosunuz ve öle savaşıosunuz ama bi 2. bişi daha varki oda house(zhuang ve shao)sadece bildiiğim kadarıyla zhuang ve shaolar pvp yapıo ki benim bildiiim kadarı yanlış da olabilir tam emin diiilim
quote:
Orjinalden alıntı: NEMAK
ARKADASLAR BU KAPISMALAR NASIL KACINCI LVL DE YAPILIYOR BILEN ARKADASLAR BILGILENDIRIRSE SEVINIRIM CUNKU 3 DEFA KESTILER BENI VE ADAMLAR PK OLMADI YANI BEN LINEAGE1 DE PVP OLAYI GIBI SANDIM AMA DEGILMIS ANLATIRSDANIZ SEVINIRIM :d
Arkadaş,bu oyunda şu an üst seviye oyuncular(DH cılar içerisinde) yokki.Bizlerde sizler gibi çok şeyi bilmiyoruz,öğrenmeye çalışıyoruz.Bizlerde LVL lar yükseldikçe birşeyler öğreniyoruz.Bence karakteriniz hatalı olsada charı silmeyin ve LVL ını yükseltin.Böylece ileriki lvl larda yapmanız yada yapmamanız gereken şeyleri öğrenebilirsiniz. PK işini bende merak ediyorum ama şu an onu düşünemeyecek kadar erken bu lvl lar için..
yaa arkadaslar erkende zoruma gıttı adam benı sak dıye kesstı ulan dedım senı falan bırdaha kaktım bırdaha ben orda masum bır sıvıl olarak adam cezalandırılması pk falan olması lazım ama kurallar oyle degılmıs begersse olmadı bırde gulldu delırdım ıstee neyse yasıyarak ogrencez arrttık haayayt benı acımasız yapmadan
beyler lüften şu konuya el atalım bakın bu oyunu böyle can sıkıntısı oluyo sadece lvl mi kasacaz savaşlar falan nasıl katılıyoz ve de savaşlar ne zaman
yaa kardeslerım ben yanlıs dogruu bır seyler ogrendım bu oyunda bırını kesmek ıcın yada kestırmek ıcın kelle basına odul koyuluyor meselaa ben sıze ks yapıyorum sızde bana full gıcık oldunuz hemen en yakındakı guarda gıdıp ordan benım adımı yazarak basıma en az 250k odul koyuyorsunuz eger adım lıstede yoksa sonra benı gelıp kesıyorsunuz tabı adam kasarken farkında olmadan dalarsanız daha sanslısınız ama kesemesenız sızın paranız vede ex dusuyor yanı lısteye bakın ne oduller konulmus 32 m odul gordum benn arttık adam ne yapmıssa adam okadar para koymuss
bence pvp sıstemı en guzel oyun olarak lıneage oynamanızı tercıh ederım pvp pk sevenler ıcın tabıkı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme