Benim dediğimden öyle bir anlam mı çıkardın? Avrupa seçici algı yapıyor dedim yoksa Avrupadaki Türkler de malum, sahiplenmek istemediğimiz türden tipler çoğu. |
Pkklılar Ortadoğu İlkelliğini Japonya'ya Taşıdı (2. sayfa)
-
-
Yarın öbür gün Japonlara "işgalcisiniz, defolun" deyip Japonya'dan toprak talep etmeye başlarlarsa hiç şaşırmam.
-
baskasina niye muhtacsin? hani turkler cok guclu en guclu insanlardi kendin bitirsene :d yok kral ama sen evde oturup pc basinda hamburger yemeye prograblanmissindir.
askerligi de 100de 90 bedelli yaptin ama asip kesmek kolay klavyeden tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dedigin seyin anlami tam olarak bu. baska bir anlam cikarmak sacmalik olur. kivirma simdi
Anlamı bu değil, kötü şeyleri hep Kürtler yapıyor gibi birşey demedim. Avrupa iyi birşey olduğu zaman Kürtlere, kötü birşey olduğu zaman Türklere atfediyor dedim.
Bu iyi/kötü şeyleri Türk de Kürt de yapıyor. Onların seçici algısından geçiyor ama demek istediğim bu. Avrupa oldum olası Türklere karşı nefret besler bu yaygın bilinen birşey.
Kürtleri desteklemelerinin tek sebebi de Türk nefreti. Düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 19 Temmuz 2024; 19:17:13 > -
Maalesef Amerika baskısı nedeni ile seslerini çıkartamıyorlar, Japon hükümeti bu konuyu yakuzalara bırakırsa iş değişir.
-
Öyle...Zaten Avrupa'da sorun çıkaranların genelide Türk pasaportu ve kimliğine sahip olan ama etnik olarak 'Türk' olmayan tipler.Bunlar anında 'Türk' olarak lanse ediliyor.Ama iyi birşey oldu mu kişinin etnik kökenine kadar belirtiyorlar.
Mesela Nobel ödüllü Aziz Sancar 2015'te nobel aldığı vakit BBC'nin kendisiyle röportaj yapmak istediğini ve sordukları ilk sorunun 'Arap mısınız?' şeklinde olduğunu belirtmişti.Hatta ilk başlarda adamı HDP'li bile yapmaya çalışmışlardı ama 'Ben Türk'üm' diyerek tüm bu girişimleri boşa çıkarmıştı;
milliyetSancar: Ben Türk'üm o kadarhttps://www.milliyet.com.tr/gundem/sancar-ben-turkum-o-kadar-2128721Japonya'da da ilk başlarda bu taktiği uyguladılar...Sorun çıkaran herkesi 'Türk' olarak lanse ettiler ama paylaştığım Japon gazeteci gibi gazeteciler bu durumdan şüphelenerek suç işleyenlerin profillerini inceleyince genelinin PKK ile bağlantılı olduğunu ortaya çıkardılar.Böylece Japon kamuoyu bu konularda daha dikkatli olmaya başladı.
Ama benzer bir durum Avrupa'da yok...Avrupa hala daha 'Türk' e karşı 'haçlı' kafasından çıkabilmiş değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 19 Temmuz 2024; 20:2:10 >
-
Ne anlatıyon sen ya ? Askerliğimi gayette gittim yaptım. Hatta bir altı 6 daha olsa yaparım askerlikte gocunmadım ve gayet severek yaptım. Ayrıca Başkasına muhtaçlık ne alaka burada ? Dünyada 200 e yakın ülke var Ve biz gerek ekonomi gerek nufus gerek yüz ölçümü olarak ilk 20 bandında geziyoruz. Türkler en büyük Türkler en güçlü demek flan çocukça şeylerdir. Benim babam senin babanı döver gibi.
Ve dış destek oldukça dünyanın hiç bir yerinde terör örgütleri bitmez. Sen PKK karşıtı ülkeler toplaman lazım yanına olay bu kadar basit.
Not: Bu arada bu videodaki çocuk yarı Türk sayılır. Ama çoğu Türkten daha Türk gibi davranıyor. Anne ve babası Japon aslında. Ama annesi 2. evliliğini bir Türk ile yapmış ve üvey babası Milliyetçi birisi Niğdeli çocuğu Türk milliyetçisi yetiştirmiş. 3. sınıftan liseye kadar Türkiye'de kalmış. Twich kanalı flanda var ve buradaki çoğu sözde muhaliften daha fazla PKK'yı eleştiriyor bu çocuk. Hatta Japonya da onlarla it dalaşına girmiş ve tehtitler alıyormuş. Nick: turkcekonusanjapon adamın.
-
-
"keske amerikaya sorun cikarsalar da onlar pkkyi bitirse" baskasini muhtaclik bu alaka, simdi de lafi baya dolandirmissin ama bos konusmana gerek yok acik acik benim gucum yetmiyor amerika ugrassin diyorsun.ekonomi olarak ilk 20 mi jajsjdjdjdjdhshshshshs saka misin dostum sen. papua yeni ginenin bile parası senden degerli ruya falan mi goruyorsun yoksa şu bildigimiz makarnaci tayfadan misin?
not: annesi babasi japon olan birisinin turk milliyetcisi olmasi zoruna gitmiyor mu? turk olmayan birisi neden kendine turkum diyor? ya da senin gibiler boyle anlamaz o yuzden soruyu şoyle sorayim, annesi babasi turk olan turkiyede yasayan ünlü birisi ben almanim en buyuk almanya dese nasil tepki verirsin? demediginizi birakmazsiniz adama, hatta annesi babasi turk olmasina da gerek yok. gecenlerde almanyada dogmus buyumus anasi babasi kürt olan bir adam turkiyeye ve turklere en ufak bir ters kelime kullanmadigi halde kürtüm dedi diye demediğinizi birakmadiniz.
bu sacma akil disi milliyetciliginiz insallah en kisa surese biter ve bu milliyetçilik modasi gecer ve artik ulke cikisa gecer. dedigim gibi sadece bir moda milliyetçilik suanda. 5 sene once en turk bile solcuydu milliyetcileri dusuk zekali olarak gorurdu. o zaman sen de buyuk ihtimal ayni dusunuyordun. simdi milliyetcilik moda hepiniz milliyetci oldunuz. kendinize ait fikriniz bile yok koyun gibisiniz beeee beeee beeeee
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sen kimin yan hesabısın ? Ban flan mı yedin gelmişin hemen
7 saat önce hesap açıp bu neyin kafası böyle boş yapıyorsun.
-
vericek cevabiniz olmayinca hepiniz ayni oluyorsunuz ahahahhaahha
O kadar saçma şeyler yazıyorsun ki hangi birine cevap vermekle uğraşacam ?
İlk 20 ekonomi arasında olmamız bilimsel istatistik olarak belirlenen bir şey neyini inkar ediyorsun !
Veya PKK Suriye-Irak hatta İran içinde de olan bir oluşum PKK Türkiye kolu YPG'si ayrı PJAK ı ayrı bunların ortak amacı büyük kürdistan kurmak ve destekleyen bir sürü ülke var bu bir gerçek.
Adamın üvey babası Türk ve 10 seneden fazla Türkiye'de yaşamış Çifte vatandaşlığı var ve 2. vatanım Türkiye diyor neden bundan rahatsız olmam gerekiyor ? Kendini Türk gibi hissediyor ve Türkçe konuşuyor. Ne yani illaha kan veya kafatası milliyetçiliği mi arayacaz !
Not: Kürdüm dedi diye kime ne dediğinizi bırakmadınız diyon ya !
Son olarak ben kafatası veya kan milliyetçisi değilim. Türkiye Cumhuriyetini seven bu ülkenin vatandaşı olan ve ülkesi ile gurur duyan destekleyen herkes Türktür benim için soyu sopu kimliği dili dini fark etmez. Yeterki Türkiye Cumhuriyetinin faydasına çalışsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 20 Temmuz 2024; 3:0:53 >
-
dünyanın en gereksiz kavimi
-
Bunların hepsi ABD ve Türkiye yüzünden oldu.Kürtler korkak ve askeri olarak güçsüz olduğu için bölgeleri nüfusla ele geçirirler.Türkiye Suriye ve Irak'tan kürtleri alıp buraya doldurdu ABD de her türlü desteği verdi.Japonlarda işçi az olduğu için almışlardır.
-
Türkiye artık ilk 20 ekonomi arasında değil G20 toplantısına gitmiyor bu yüzden Erdoğan.
-
Ortadoğu daki milletler görgüsüz, kaba saba insanlar. Başka ülkelere gittiklerinde ülke babalarının malıymış gibi hareket ediyorlar. Aynı hareketleri kendi ülkelerinde yapamazlar. Ülkeleride yok bu parazitlerin.
-
Kim diyor onu :D
2024 G20 zirvesi Kasımda Brazilyada ve Türkiye LİSTEDE İŞTE ! Bilip bilmeden yalan yanlış bilgileri yaymaya çalışmayın.
tr.wikipedia.org2024 G20 Brezilya zirvesi - Vikipedihttps://tr.wikipedia.org/wiki/2024_G20_Brezilya_zirvesi -
ahahahahha yine baslamislar sloganlara. guzel kardesim kurt arap ermeni laz vs neyse iste bu adamlar vatanini seviyor diye niye turk oluyor sikintiniz ki var sizin? adam vatanini seviyor , vatana faydali isler yapiyor ama adam kürt ve senin gibiler cikip hayir sen turksun diyorsunuz adami vatan sevdasindan sogutuyorsunuz. niye turk oluyor? o zaman ben de şoyle diyeyim ulkeyi seven herkes benim gozumde gurcudur cunku baskanimiz gurcu o yuzden hepiniz gurcusunuz benim gozumde turk diye bisey yok. nasil gitmedi mi zoruna? turk olmayani neden zorla turk yapmaya calisiyorsunuz? adam daga cikmamissa terorist degilse ortalikta insanlari rahatsiz etmiyorsa vatanin faydasina calisiyorsa bu adami neden rahatsiz edip sen turksun diyorsunuz illaki?
Entegrasyon.
Kimse senin etnik kökenini, kültürünü,sonunu bunu umursamıyor. Devletin amacı toplumun zaman içerisinde ksynasip farklılıkların bir potada eritilerek huzur ve barış ortamının sağlanması.
Ülkelerdeki en berbat durum bazı unsurların bulundukları ülkedeki halk ile entegre olmak yerine içlerine kapanıp, gettolasmaları . CÇevreden kopuk kendi küçük dünyalarında kalmalarıdır.
Bu bölgeler hem ekonomik ve kültürel olarak geri kalır. Hem suç ve şiddet yayılır hemde bulundukları ülkeye aidiyet hissetmez ve bir güvenlik tehdidine dönüşürler.
Avrupada doğup, yaşayıp da İşide katılan göçmen çocuklar gibi .
Dil ve kültür birliği bu nedenle önemlidir. De letin görevlerinden biride sınırları içerisindeki tüm vatandaşların birbirini anlaması, ortak bir ekonomi ve pazar yaratmadı. Osgucu ve insan dolaşımını saglsmasidir. Devlet icerisinde izole veya duygusal kopuş yaşayan bölgeler olmamalıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 20 Temmuz 2024; 15:49:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X