Şimdi Ara

Pkob kac hafta verilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acil fasikulunu aldim tyt ayt mat olarak son konum pkob kaldi.gunde 2 saat civari bakmak istiyorum erkenden bitirip hem tyt hemde ayt mat denemelerine basliyacagim.Kac gun verilmeli bu konulara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ben acil fasikulunu gunde 2 - 2.5 saat calisarak 2 haftada falan bitirmiştim, tabi daha kisa da surebilir ama temelim zayifti su an ise pek sıkıntı cekmiyorum diyebilirim guzel bir fasikul

• PKOB gözde fazla büyültülen bi konu. Permütasyon, kombinasyon kurallarını 1 günde öğren seri seri çöz bitir. Karekökün AYT matematik soru bankasında çok iyi pkob soruları var.

• fizikkci kullanıcısına yanıt

Ciddimisiniz benimde pek temelim yok pkobda 2 haftada bitmesi beni sevindirdi ben 1 ay falan diyordum.Ornek sorulari falan cozdunuzmu siz kendiniz birde kimden dinlediniz acaba? ben eyup b + acil dusunuyodum

• Katiller de Ağlar kullanıcısına yanıt

Umarim kolayca biter serice denemelere baslamak istiyorum.Elimde 345 acil 3d orjinal sb var cozersem onlardan cozerim buyuk ihtimal ama yine de tesekkurler

• otuzayeteyabtimlanetolsun kullanıcısına yanıt

kimseden dinlemedim hocam temelim yok dedigime de bakmayin 10.siniftan falan az cok hatirliyordum :D

sadece fasikuldeki ornekleri inceledim hemen hemen her soru tipi vardi konu anlatımında ve anlatim tarzi da gayet iyiydi

• Acil'in kitabındaki örnek sorular ve çözümleri çok güzel hocam ama testler örneklere nazaran daha kolay ve klasik. Video olarak da Eyüp B.'den önce Mert Hoca'nın geçtiğimiz seneki PKOB kampını izleyebilirsiniz, kendisinden dinlediğim tek konu o ve beğenmiştim. Yeni nesil sorular çözüyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt Matematik 3 ayda biter mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam çok soru çözerseniz 1 haftada çok rahat oturur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çap yayınlarının fasikülü nasıl sizce?

• Ryo41 kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum hocam maalesef ama genelde çap video çozümleri çöp oluyor o yüzden hem zorluk seviyesi olarak hemde çözüm videolari olarak deneme harici çap tercih etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuzayeteyabtimlanetolsun -- 17 Şubat 2022; 6:50:33 >
  • otuzayeteyabtimlanetolsun kullanıcısına yanıt

günaydın

• Günaydin sana da kankam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuzayeteyabtimlanetolsun -- 17 Şubat 2022; 6:51:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.