Şimdi Ara

Bu saatten sonra apotemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu saatten sonra apotemi tyt soru bankası çözülür mü ? Yoksa denemeler ile mı gitmeliyiz?
    Şuana kadar en kotu tyt de 24-25 felan yaptım herhalde en iyi ise 38 yaptim.
    Sınava şuan 99 gün var ve herkes deneme çözülmeli diyor tyt matematik için.
    Bende şuan da apotemi soru bankası var bu soru bankasi zaten deneme konseptli. Bunu çözmek gereksiz mı olur? Yoksa denemeler gibi birşeyler katar mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Al çöz asıl şimdi tam sırası bence, fakat geçen sene nisanda basıldı(2018tytden önce haliyle) yani yeni nesil soru düşündüğün kadar çok yok. Kasıntı cebir sorularını geçersin, onun haricinde harika bir kitap. Keşke çözümleri olsa
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    Cidden soruların çözümü yokmuş. Var zannediyordum
    Teşekkürler hocam

• elimde var eskiden almıştım fırsat olmadı başlamaya, saydım 125 civarı test var içinde sınava dek günlük 1-2 tane çözsek kafidir diğer derslerin çözümü olmayınca kanser oluyorum ama matematikte iyi oluyor belki günlerce tekrar deniyorum bir şekilde çıkıyor yapamadıklarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apotemi deneme konseptli soru bankasından bahsediyorsan bence çözme. Apotemi fasiküllerimi özellikle 30+ civarı net hedefleyen öğrencilerime şiddetle tavsiye ediyorum -ki benim için türev ve integral fasikülleri sanat eseri statüsündedir. Ama soru bankası için aynı şeyleri düşünmüyorum. Yazanların emeklerine sağlık, kolay iş değil soru yazmak tabi ayrı mesele ama zor soru değil de zorlama sorular denk geliyor hep o kitaptan soru çözümleri yaptığım zaman. Belki bana denk gelmiştir bilmiyorum ama kitabın mevcut soru yapısıyla çok yavaş ilerlersin. Şu dakikadan sonra TYT yerine AYT soru bankalarına odaklanıp TYT denemeleri ile ilerlemek daha mantıklı bir hareket gibi şayet TYT de büyük bir konu eksiği yoksa. Tabi bu denemelerin analizini güzel bir şekilde yapıp, eksik kazanımları doğru tespit ederek o eksiklere odaklanmak, tüm TYT yi genel olarak taramaktan daha ekonomik gibi duruyor.

• fatihdr kullanıcısına yanıt
    Görüşleriniz için teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.