without you i am nothing olabilirmi? ama bunun pek bilinen bir şarkı olduğunu sanmıyorum. nasıl biriyle söylemişlerdi sonradan. kadınmıydı erkekmiydi?
kadındı kıvırcık şaçlıydı hatta klip de var onunla da
yakında arşivi olcak ama iştediiiim şarkı yok
quote:
Orjinalden alıntı: dj seco
quote:
Orjinalden alıntı: tugtim
hocam ya bilmiyorum çok abartmış olmayayım neredeyse bütün şarkılarını seviyorum. "then the clouds will open for me" diye bi şarkısı var son gözdem o.
this picture special k (timo maas mix) daha bi dünya var dinlediğim şarkısı.
walla ben ole hastası deilim ama arada bu 2 sarkıyı indiriyorum
internette de yok YOK dimi ama
hadi yine iyiyiz
placebo 18 haziran 2006 da istanbula geliyor ikinci defa
gerçi ben gideceğimi hiç sanmıyorum. geçen sene kimler kimler ayağıma kadar geldi de gitmedim.
bende gidemem yaw. konserler pek bana gelmiyo.
quote:
Orjinalden alıntı: derin siyah
ERKEK OLUP BRİAN MOLKO GİBİ BİR SESE SAHİP OLMAK İSTERDİM! DÜNYANIN EN İYİ ERKEK VOKALLER ARASINDA GÖRÜYORUM ONUN SESİNİ;BÜTÜN PARÇALARI MUHTEŞEM,ÖZELLİKLE MELANKOLİK TARZDA YAPTIKLARI PARÇALARIN İNSANI BAŞKA YERLERE GÖTÜRMEMESİ MÜMKÜN DEĞİL))NE DİYİM İYİ Kİ VARLAR)))..
BU ARADA SON ALBÜMLERİ PİYASAYA ÇIKMADI SANIRIM,TAM TARİH NEYDİ UNUTTUM,ŞUBATIN ORTALARIYDI AMA HATIRLAYAN VAR MI??
Sen bir de son albümünü dinle. Michael Stipe ie söylediği bir Broken Promise var ki akıllara zarar.Albüm 13 Mart'da piyasada ama şu an internetten indirebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: spotlightkid
hadi yine iyiyiz
placebo 18 haziran 2006 da istanbula geliyor ikinci defa
gerçi ben gideceğimi hiç sanmıyorum. geçen sene kimler kimler ayağıma kadar geldi de gitmedim.
Bu haber kesinleşmedi.Keşke
quote:
Orjinalden alıntı: Nnevermind
quote:
Orjinalden alıntı: derin siyah
ERKEK OLUP BRİAN MOLKO GİBİ BİR SESE SAHİP OLMAK İSTERDİM! DÜNYANIN EN İYİ ERKEK VOKALLER ARASINDA GÖRÜYORUM ONUN SESİNİ;BÜTÜN PARÇALARI MUHTEŞEM,ÖZELLİKLE MELANKOLİK TARZDA YAPTIKLARI PARÇALARIN İNSANI BAŞKA YERLERE GÖTÜRMEMESİ MÜMKÜN DEĞİL))NE DİYİM İYİ Kİ VARLAR)))..
BU ARADA SON ALBÜMLERİ PİYASAYA ÇIKMADI SANIRIM,TAM TARİH NEYDİ UNUTTUM,ŞUBATIN ORTALARIYDI AMA HATIRLAYAN VAR MI??
Sen bir de son albümünü dinle. Michael Stipe ie söylediği bir Broken Promise var ki akıllara zarar.Albüm 13 Mart'da piyasada ama şu an internetten indirebilirsin.
hocam nerden indirebiliriz yahu. ares dc++ yok yeni şarkıları sanırım.
quote:
en sevdiğim grup. çok esaslı şarkılar yapıyorlar. brian molko nun sesi bence efsane.
AMA BEN HAYATIMDA İLK DEFA BU İSMİ VE BÖYLE BİR GRUP OLDUĞUNU DUYUYORUM.
quote:
Orjinalden alıntı: keko94
quote:
en sevdiğim grup. çok esaslı şarkılar yapıyorlar. brian molko nun sesi bence efsane.
olabilir. belki daha bilmedğimiz çok iyiler var.
quote:
Orjinalden alıntı: keko94
quote:
dinlemeni öneririm...
arada dinliyom ama pek kesmiyo
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: spotlightkid
son albümleri meds (2006) nasıl hepsini indirmeye değer mi?
nereden indirebiliriz bu son albümünü?
Emule'de bulamazsan eve gelince upload ederim sana email adresini bırakırsan.
Çok takip etmiyorum bu grubu ama dinlerim the bitter end,every you every me,twenty years sevdiğim şarkıları.Gerçekten brian molko'nun çok güzel ve etkileyici bir sesi var..
quote:
Orjinalden alıntı: few_tc
Çok takip etmiyorum bu grubu ama dinlerim the bitter end,every you every me,twenty years sevdiğim şarkıları.Gerçekten brian molko'nun çok güzel ve etkileyici bir sesi var..
hocam brian molko nun sesini etkileyici buluyosan daha birçok şarkısından hoşlanırsın inan.
bende bu grupla tanışalı geçen sonbaharı buluyo ama nerdeyse tüm şarkılarını dinledim dediğiniz gibi brian molko melankolik tarzların adamı o every me every(akustik) you soylerken bi insandan bu kadar mı güzel ses çıkar ya ama hareketli şarkılarıda iyi yapıyolar mesela i know ve protoge moi yi şiddetle tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: dreamnreal
bende bu grupla tanışalı geçen sonbaharı buluyo ama nerdeyse tüm şarkılarını dinledim dediğiniz gibi brian molko melankolik tarzların adamı o every me every(akustik) you soylerken bi insandan bu kadar mı güzel ses çıkar ya ama hareketli şarkılarıda iyi yapıyolar mesela i know ve protoge moi yi şiddetle tavsiye ederim
hocam holocaust şarkısını dinledinmi? mükemmel bir şarkı.
Lady of the flowers Sleeping with ghosts Protect me what I want Ask for answers My sweet prince
bunlar ve bunun gibi daha bir çok parçaları harikulade;dinledikçe tuhaf bir huzur doluyorum,meditasyon için vazgeçilmez parçalar))..
son albümlerini para biriktirip alıcam valla,böyle grupların orijinal cdsi alınmazmı yaa..
OOooo Placebo topici varmış
Odamda kocaaaa posteri var annem ilk gördüğünde ne güzel kız dedi
Aslını öğrenince şok oldu
Ayrıca annemde Placebo dinler
quote:
Orjinalden alıntı: çaaari
annen mi... körle yatan şaşı kalkar...
quote:
Orjinalden alıntı: çaaari
ne güzel kız
hatırlıyorum istanbul konserinin basın toplantısında bir soruyu yanlış anlayıp cinsel tercihlerim hakkında yorum yapmak istemiyorum gibilerinden bişey demişti gazetecileri güldürmüştü.