Şimdi Ara

Plajina.com Plaj Filtreleme ve Bilgilendirme Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlık: Türkiye Plajları Filtreleme ve Bilgilendirme Platformu

Tanıtım: Plajina.com Türkiye'de yer alan plajların listelendiği bir plaj bilgilendirme sitesidir. Bir bölgede, şehirde ya da ilçede nerede denize veya göle girebileceğinizi görebilmeniz ve bu plajın içerisinde ne gibi olanakların yer aldığını site üzerinden görebilirsiniz.

Nerede plaja gitmek istediğinizin dışında, gitmek istediğiniz plajda engellilere kolaylıklar olmasını, kum zeminli olmasını, mavi bayraklı olmasını ya da sadece kadınlara özel bir plaj olmasını seçerek istediğiniz gibi filtreleyebilirsiniz. Bu sayede herhangi bir sürpriz ile karşılaşmadan bilinçli bir şekilde denize gitmeye ve doyasıya yüzmeye ya da güneşlenmeye vakit ayırabilirsiniz.

Misyon: Öncelikle büyük şehirlere öncelik vererek tüm Türkiye'deki plajların filtrelenebilir şekilde olmasını sağlamak.

Vizyon: Halkımızı yüzülebilir alanlar hakkında daha kolay, anlaşılır bilgi sunmak ve gitmek istedikleri plajlara yakın yerlerde ne şekilde konaklayabileceğini bildirmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan-can -- 19 Nisan 2019; 9:53:57 >

• Orjinal bir proje olmuş,o kadar detaya nasıl ulaştınız? Filtreme olayı da 10 numara ben kendinizmi yazdınız o sistemi?
  • ZLine12 Z kullanıcısına yanıt
    Beğendiğinize sevindim açıkçası. Detaylara tek tek arama yaparak ulaşıyorum. Ve oldukça zaman alıyor bir içerik eklemek. Filtreleme olayına gelecek olursak bir eklenti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.