Şimdi Ara

Plak çalar hediye için öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlık çok ergen işi oldu kusuruma bakmayın. şimdi ben eşime doğum günü hediyesi olarak plak çalar almak istiyorum ama hiç bilgim yok bu konu ile ilgili

internette 300 tl ye de var çok yüksek rakama da var

ha eşine bir şey alırken de paramı düşünüyorsun diyen arkadaşlar çıkacaktır ama inanın şuan bütçem çok sıkıntılı ve 2 hafta sonra için bu hediyeyi hazır etmem lazım

aşağıdaki linktekini alsam görür mü fiyatıda iyi görüntü olarak ta hem ufak hemde güzel duruyor

http://www.n11.com/gramofon-kisiye-ozel-gramafon-igne-ucuplak-hediyeli-P42536350?cid=604001&gclid=CKCplr2q6sUCFUzLtAodIBIAQA

diyelim bu iş görüyor tamam aldık bunu. şimdi bana zeki müren ve muazzez ersoyun şarkılarının olduğu plaklar lazım. orjinal imkan yok alamam plak cd gibi doldurulur mu bunu nasıl çözerim

belki bazı arkadaşlar çok gülecek yazdıklarıma ama inanın bu konuda çok cahilim ve çaresizim :)

ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim

• Öncelikle eşine plakçalar almayı düşünen birini tebrik etmek gerekir diye düşünüyorum. Şimdi, verdiğiniz linkteki ürün sadece taş plak çaldığı için hem kullanım açısından hem de dinleyeceğiniz müzik türü açısından son derece sıkıntı yaşarsınız. Zeki Müren'e ait taş plak bulursunuz ama, Muazzez Ersoy için aynı şeyi söylemek mümkün değil. :)

Elinizde mevcut amfi ve hoparlör olmadığını varsayarak bünyesinde hem amfi hem de hoparlör barındıran bir plakçalar almanız bütçe açısından sizi üzmez diye düşünüyorum. Bulabilirsem buraya link koyarım. Bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlar da muhakkak yardımcı olacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperborea61 -- 1 Haziran 2015; 13:07:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.