Şimdi Ara

Plaka alma meselesi Örn 35 CAN 35 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
25.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Böyle bir plakaya 5000 vermektense İsim Soyisim plaka alırımdaha havalı olur. Yıllık 800lira gibi bir şeydi.
  • bırakın 10000 tl yi ben kaç 40 50 bin tl ler teklif edeni hatırlıyorum..

ama malesef işler böyle yürüyor...
  • arabamız honda plakamız 10 DA 666 ilgilenen hondacılara satabilirim :D:D

şaka yapıyorum satılık değil.
  • Bir aralar polat alemdara özenip x5 alanlar polatlıya akın etmişlerdi 06 PLT XX plaka almak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: power003

Bir aralar polat alemdara özenip x5 alanlar polatlıya akın etmişlerdi 06 PLT XX plaka almak için

Onlara diyecek söz bulamıyorum neyse çevremede sordum kendim 2 emniyet müdürü tanıyorum arkadaş eş dosttanda 1-2 tane çıkıcak gibi hepsiyle tektek görüşiyim ilk başta can hangi mevkiden alınıyor onu bulıyım sonrası kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

Orijinalden alıntı: power003

Bir aralar polat alemdara özenip x5 alanlar polatlıya akın etmişlerdi 06 PLT XX plaka almak için

Onlara diyecek söz bulamıyorum neyse çevremede sordum kendim 2 emniyet müdürü tanıyorum arkadaş eş dosttanda 1-2 tane çıkıcak gibi hepsiyle tektek görüşiyim ilk başta can hangi mevkiden alınıyor onu bulıyım sonrası kolay

06 CAN 89 için baya kasmış birisi olarak nakitin çözemeyeceği sıkıntı yoktur diyorum. gerisi ikili temaslara kalmış..

• Sene: 2007

Tarife:
    Rakam seçmek 250 lira

Harfleri seçmek 500 lira

Hem harf hem rakam (pazarlıkla): 550 lira
  • yaklasik 3 harfler 700 TL, iki harf ve sonu guzel biten plaka ise 500 civari ek maliyet oldu bana.

Plaka alma meselesi Örn 35 CAN 35
  • Bulunduğum ilde eşimle kızımın baş harflerinden oluşan çıkma plaka için 50 lira bağış aldılar. :-)
  • Horttttt ;)
  • Başlıktaki 35 cem 35 arkadaşımda teklif sunarım istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

Ben sırf 61 alabilmek için 250 tl emniyete bağış yaptım.Hem ilk sıfır arabamdı uzun yıllar kullanıcam hemde plaka kişiye özel olursa elimizde olsun istedik...Trafik şefi 1 tane 61 var istiyorsan 250 tl'cik yatırıver makbuzu getir plakayı vereyim dedi..İstediğim harf ve rakam olsa ne olurdu dedim tanıdık ve trabzonlu olmam sebebi ile (eniştesi trabzonluymuş çok severmiş sağolsun) 400-500 arası bişi olur dedi..

Kaldıki öyle direk isim eda ece vs gibi bir plaka ve harfi bulması zorda hadi buldun 1000 tl'den aşağısı kurtarmaz..Birde ekleyim bu şehirine göre tanıdık olma durumuna göre falan değişiyor

Biz de aynı durumdayız dostum Fakat babam burda tüm polis camiasını tanıyor, severler babamı. 5 kuruş vermeden xx LA 661'i almıştık. LA'nın sonuna bi Z çizesim var ama sorun olur mu diye korkuyorum

• Aldığı her araca AKT plakasını alan bir arkadaşım var. 34 AKT 3X , 34 AKT, 4X , 34 AKT 9X bu üçünü de aldı. Hem para hemde zaman harcıyor buna.
  • 34EYP00 34EYP75 34 EYP99 34E1990

Bunlar kaça patlar sizce
  • Up

Son zamanlarda var mı özel plaka alan?
    Plakaları nereden sorguluyorsunuz boşta olup olmadığını?
  • Bu konuyu ben de meak ediyorum. Yeni aracimi bugun uzerime aliyorum. Plaka degisikligi isteyecegim. Hazir plaka degisiyorken istedigim veya isyedigime yakin bir plakayi nasil alabilirim?
    Bu arada sehir kirklareli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 CAN 08 plakalı aracımız satılıktır. İlgilenenler PM atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

Şu günlerde boş zamanımın çok olmasından dolayı belkide saçma konulara sardırıyorum ama merak ettiğim bir konu var benim gibi ismi 3 harften oluşan şanslı arkadaşların tam isim plaka alma gibi şansları var :) Can,cem,eda,nur,ece, ve nuri :D aklıma gelenler öncelikle bu işlemi nasıl yaparız nerden kontrol ederiz maliyeti ne olur? Belki gereksiz olduğunu söyleyen arkadaşlar olacaktır ama hoşuma gidiyor izmir de bir range rover da vardı xx cem xx şeklinde teşekkürler..

nuri de 3 harf ya alınır

• Tamamen kendime ait bi arabam olursa GGG bi plakam olsun isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    Araştırmalarıma göre, izmir için, ikametgah ve semt farketmeksizin tepecik şubeden istediğimiz plakayı alabiliyoruz. Tanıdığımız olması lazım veya bağış yapmamız lazım. Ancak mesela, 35 SKY XX veya 35 FLY XX şeklinde, araç üzerinde hiçbir plaka görünmüyor. Muhtemelen bunları vermiyorlar. Yoksa şimdiye kadar illa ki alan biri olurdu diye düşünüyorum.
    Son zamanlarda özellikle izmir'de istediği plakayı alabilen var mı? Varsa hangi yollardan geçti? merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.