Şimdi Ara

Plaka'dan adres ve kimlik bilgisi tespit edilebilirmi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fixriterzi

Bu ne hiddet bu ne celal.
    hiddet o anlıktı hocam konuyu anlatmak icin yasadigimi yazdim sadece sonradan sadece sözlü müdahale için izledim bu yoluda bazıları iyice gerip bilendiriyo insanı adama bişi yapmayacaksamda yaptiracaklar. saçmalık şurda adamın yüzünü doğru dürüst görmedim bile belkide yaşlı biri çıkacak agzımıda açamıcam sanki seri katilmişim gibi yorum yapanlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Görüntü olsun elinizde söyle adres bulacak bir memur arkadaşınız da varsa o işi yapan hıyarı bulur haydarlarsiniz da bir güzel. Polis adalet dagitmiyorsa biz yargı dağıtırız evelallah

Alıntıları Göster
    aynen hocam görüntü olsa zaten polise izletsem kendileri şikayetci degilim bile desem gidip alırlar o adamı bana gerek kalmazda. böyle eli boş olunca polislerde bişi yapmazlar diye düşündüğümden dertleniyorum eşşek kafam bu kamera ne işe yarar diyip kaç kez bakip bakip almadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Adamın arabasına çarp. Kaza olduğu için birbirinize bilgilerinizi verin.

Bi filmde görmüştüm bunu, adı Fender Bender idi.
    adamın arabasını bulursam adresine gerek kalmaz zaten hocam evini kundaklamıcam:)

• quote:

Orijinalden alıntı: syrialin

Savcılığa suç duyurusunda bulunacaksınız hocam

Dilekçe yazıp savcılığa gideceksiniz

Daha sonra dosyanızı savcılıkta takip edebilirsiniz

Yanlız burda yazdığınız gibi hakaret içermeyecek ve takip ettim gibi sozlere de yer vermeyin dilekçenizde

Şahit olarak eşinizi de gosterebilirsiniz o zaman kesin dava açılır
    bunu aynen denicem hocam sadece biz degil yanimizdaki aracta benle birlikte takip etti hic tanimadigim adam bile benimle beraber gelmis olayi görüp numarasini verdi sikayet et sahitlik gerekirse ara diye icinde 4 kisilerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackMon

Eskiden tramerden plaka yazınca aracın kime ait olduğu baş harfleri ve sigortasının hangi şirketten yapıldığı çıkıyordu oraya ulaşılıp tc alınabiliyordu fakat geçen yılın başında kapadılar bu sistemi...
    evet sigortacida ayni seyi söyledi hatta bu yila kadar onlarda görebiliyomus simdide görebilirler bence ama büyük ihtimal bi sıkinti cikarsa sorumlu olurlar diye hic biri yanaşmadi yada gercekten göremiyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olma arkadaşım, adam ne çıkar bilinmez, bide uyarmaya hesap sormaya giderken canından olursun, ne şehit ne gazi boh yoluna ciddi bizim niyazi olursun
    ne çıkarsa bahtıma hocam tedbirli giderim takdir Allah tan. ben pirince giderken bulguru düşünürsem sen bulgur diye pirince gitmezsen bugün okula yolladigin evladini yarin topraga yollarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

edilir
    edilir tabiki bi sekilde ama nasıl?

• Konu sahibine kızıyorsunuz tamam da gerçekten adamın yerine koyun kendinizi. Allah korusun eşi ve çocuğunun canına mal olabilecek bir hareket yapılmış trafikte. Bak az önce üç saatlik yoldan geldim, 2 tane aniden sinyal verip (onu da numaradan veriyorlar) sağdan sola önüme kıran deyyus gördüm. İkisinde de ani ve sert fren yapmasam veya bir anlık dikkatsizliğime gelse kim vurduya gidecektim. Herif direksiyonu kırarken o an sinyal veriyor şaka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 27 Ağustos 2018; 1:41:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar süredir araç kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kılıncarslan

evet sigortacida ayni seyi söyledi hatta bu yila kadar onlarda görebiliyomus simdide görebilirler bence ama büyük ihtimal bi sıkinti cikarsa sorumlu olurlar diye hic biri yanaşmadi yada gercekten göremiyolar.

Alıntıları Göster
    yok hocam bende sigortacıyım gözükmüyor artık aynı anda tc plakası lazım yada motor veya sasesinden biri lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: kılıncarslan

durum ne gerektirirse onu yaparım elimden ne gelirse adamın vereceği tepkiye göre değişir. ben adamı dövmeye vurmaya öldürmeye gitmicem dostum gereken dersi alması için uyarması lazım birinin ben uyarırım o yasattığı sıkıntının hesabını sorarım efendi gibi konuşursa bizde hayvan değiliz ama hayvan gibi bi tepki alırsam nasibimizde ne varsa onu yasarız sorun yok.

Alıntıları Göster
    Ya boş boş konuşma uyarıymış ne uyarısı sen bilirkişi misin adam kendini haklı görecek mevzu çıkacak kendin diyosun adam maganda diye silahınla korkutmaya gitsen adam vuracak sanıp pompalıyıla kafanın pekmezini akıtır

Kendi kendinize macera aramayın olay orda olunca orda bırakın daha uzatmayın hatalıysa sabır çekin

Adaleti kendiniz sağlamaya çalışırsanız herşeyde uyarı yapmanız lazım kim sizin uyarınızı dinler hang sıfatla uyarıyorsunuz polis misiniz?dövecek uyaracak adam bitmez bulaşmayın belaya boşyere

Motorlular da sağdan soldan fırlıyor sonra camı aç uyarıyorum aynana bak tribine giriyor 70 le gidilen yerde 120 ile giriyolar sonrada uyarıcam lan mevzu çıkarıp macera arıyosun işte ne uyarması

Millete kendini iyilik meleği gösterecek illa

• Tepkin çok aşırı. Trafik kazaları nasıl oluyor sanıyorsun ki lastik patladı diye mi oluyor. Bunun gibi öküzlerin kendini bilmeden araç sürmesiyle oluyor çoğu.

Allah korumuş diyip geçmen gereken bir konuyu uzatmanın ne sana ne de karşı tarafa bir faydası olmaz. Diyelim ki sol şeritten gelip sağa girişte önüne kırıp aracına çarpsaydı ne olacaktı? Yine hiçbir şey yapamayacaktın. Hasarın karşı tarafın trafik sigortasından karşılanıp -o da muadil parça fiyatından orijinal değil- hasarın giderilecekti. Belki bununla ilgili bir de değer kaybı alacaktın. Aracın tamirde geçirdiği süre için de araçsız kalacaktın. Bak bu dediklerimi bizzat yaşadım 2 sene önce. Tam 29 gün araçsız kaldım. Bu süre içinde hastaneye de işim düştü, kurban bayramı da geçirmek zorunda kaldım.

Bir beladan kurtulmuşsun ama sen hala o bela için can atıyorsun. Kendine gel. Bazen ben de deli oluyorum bazı öküzlerin yaptıklarına ama sabretmek, bulaşmamak lazım. Sabretmek derken yine görmezden gelmekten bahsetmiyorum. Basacaksın kornana, selektör yapacaksın ama araçtan inmeyeceksin. Bir de araç kamerası şart her halükarda. En kötü koyarsın youtube'a ifşa edersin sığırı.

• Savcılığa gidip şikayette bulunman lazım polis sana kişinin bilgilerini vermez.

Dava açılınca mahkeme kişiyi duruşmaya çağırır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auckland

Ya boş boş konuşma uyarıymış ne uyarısı sen bilirkişi misin adam kendini haklı görecek mevzu çıkacak kendin diyosun adam maganda diye silahınla korkutmaya gitsen adam vuracak sanıp pompalıyıla kafanın pekmezini akıtır

Kendi kendinize macera aramayın olay orda olunca orda bırakın daha uzatmayın hatalıysa sabır çekin

Adaleti kendiniz sağlamaya çalışırsanız herşeyde uyarı yapmanız lazım kim sizin uyarınızı dinler hang sıfatla uyarıyorsunuz polis misiniz?dövecek uyaracak adam bitmez bulaşmayın belaya boşyere

Motorlular da sağdan soldan fırlıyor sonra camı aç uyarıyorum aynana bak tribine giriyor 70 le gidilen yerde 120 ile giriyolar sonrada uyarıcam lan mevzu çıkarıp macera arıyosun işte ne uyarması

Millete kendini iyilik meleği gösterecek illa

Alıntıları Göster
    hocam filmden alıntı gibi olmuş pompalı çekecek hs atacak falan o koca pompalıyı çekip bana sıkana kadar ben silahsızda indiririm onu Allah'ın izniyle. Konuşarak uyarma faslıda maksat adet yerini bulsun direk sıkıntı çıkarmamak için. alttan alırsa üstüne gitmemek için yoksa ağzını yamuk bile açarsa yıkarım.

Başından beri tekrar ediyorum 50.oldu sanırım ben adaleti kendi sağlayanlardan değilim görevi bu olanlar tarafından ilgilenilmediği için zorunda kalanlardanım.

belki 100 kez birilerinin adresine gittim hiç bu senaryolar başıma gelmedi kimsenin silahı bile yok doğru dürüst. ki olanlardanda çekeni zaten görmedim kendi dostlarimda dahil herkes için o en son çaredir aşırı abartılıyo. O silah bicak vs baska bi kafasızın yorumuyla çıktı ortaya benim fikrimde değil zaten daha tek başına arkasından gelen adama duramayan birindende çok fazla şey beklenmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Konu sahibine kızıyorsunuz tamam da gerçekten adamın yerine koyun kendinizi. Allah korusun eşi ve çocuğunun canına mal olabilecek bir hareket yapılmış trafikte. Bak az önce üç saatlik yoldan geldim, 2 tane aniden sinyal verip (onu da numaradan veriyorlar) sağdan sola önüme kıran deyyus gördüm. İkisinde de ani ve sert fren yapmasam veya bir anlık dikkatsizliğime gelse kim vurduya gidecektim. Herif direksiyonu kırarken o an sinyal veriyor şaka gibi.
    her zaman yaşayan daha iyi anlıyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Ne kadar süredir araç kullanıyorsunuz?
    14 yıldır trafikteyim 11 yıldırda otomobil kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackMon

yok hocam bende sigortacıyım gözükmüyor artık aynı anda tc plakası lazım yada motor veya sasesinden biri lazım

Alıntıları Göster
    tc plakasi lazim derken plaka var hocam modelde var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-92A2F8722

Savcılığa gidip şikayette bulunman lazım polis sana kişinin bilgilerini vermez.

Dava açılınca mahkeme kişiyi duruşmaya çağırır.
    direk kişi bilgisi istemedim polisten sadece takip numarası tarzı bişi istedim ilgilenip ilgilenmeyeceklerini izlemek için çünkü çok relaks cevaplar verdiler kendileri hani ölü yoksa umrumuzda degil der gibi. o yüzden kişi bilgisine döndürdüm o dilekceyide ilk fırsatta denicem düşük ihtimal deselerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kılıncarslan -- 27 Ağustos 2018; 23:45:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Tepkin çok aşırı. Trafik kazaları nasıl oluyor sanıyorsun ki lastik patladı diye mi oluyor. Bunun gibi öküzlerin kendini bilmeden araç sürmesiyle oluyor çoğu.

Allah korumuş diyip geçmen gereken bir konuyu uzatmanın ne sana ne de karşı tarafa bir faydası olmaz. Diyelim ki sol şeritten gelip sağa girişte önüne kırıp aracına çarpsaydı ne olacaktı? Yine hiçbir şey yapamayacaktın. Hasarın karşı tarafın trafik sigortasından karşılanıp -o da muadil parça fiyatından orijinal değil- hasarın giderilecekti. Belki bununla ilgili bir de değer kaybı alacaktın. Aracın tamirde geçirdiği süre için de araçsız kalacaktın. Bak bu dediklerimi bizzat yaşadım 2 sene önce. Tam 29 gün araçsız kaldım. Bu süre içinde hastaneye de işim düştü, kurban bayramı da geçirmek zorunda kaldım.

Bir beladan kurtulmuşsun ama sen hala o bela için can atıyorsun. Kendine gel. Bazen ben de deli oluyorum bazı öküzlerin yaptıklarına ama sabretmek, bulaşmamak lazım. Sabretmek derken yine görmezden gelmekten bahsetmiyorum. Basacaksın kornana, selektör yapacaksın ama araçtan inmeyeceksin. Bir de araç kamerası şart her halükarda. En kötü koyarsın youtube'a ifşa edersin sığırı.
    A dan Z ye katılıyorum ki bende hep öyle yapiyodum cevremede öneriyodum daha hic korna selektor icin kavga etmedim (sözlü bile) fren mesafesini kacirip diye gelip arkadan vurdular inip sizde bisi varmi dedim ciddi bisi yoksa devam ettim. Hatta sıkıştırdılar iki aracin arasında daha önce kac defa es geçtim çünkü bişi olmadı ama olsaydîda mala olacak durumlardı ama bu takla attıracak konumdaydı ve alay eder gibi sanki korna calinmiyo gibi yol bos biz yokuz gibi gecti ve arabadakilerin hatta kendi aracindakilerin bile hayatiyla cesurca oynayip sonra kari gibi kacti ya ona dertleniyorum. Kamerayi taktirdim bugun keske o andada kamera olsaydida izletseydim emin olun az ilerde onun aracini icinde onunla yanarken görseniz acimazdiniz yaziyla anlatilmiyo.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.