Şimdi Ara

Plaka'dan adres ve kimlik bilgisi tespit edilebilirmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Forumun zekası sana fazla geliyor hadi yallah inci sözlüğe. Bu içi boş lafları orada yaz millet korksun senden

Alıntıları Göster
    ekşi sözlüğün 8 yıllık daimi üyesimi söylüyo bunu bana? hadi sen çık konumdan daha basit bulmacalar bul kendine bu bile ağır geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

bu nedir ya ilkokullu gibi laf sokmaya çalışmalaryazık la acıdım bu tipe gerçekten, daha fazla üstüne gitmiycem

Alıntıları Göster
    sen papaganmisin benim cümlelerimden karma yapip tekrar cümle kurmaya çalısıyosun ezikmisin gitte kendi dağarcığınla oyna

• Hocam bu yüzden araç kamerası takmanızi öneriyorum. Söyle iyi 50 dolarlık bir kamera birde ona 64 gb güzel bir hafıza kartı alın takın araca. Birşey olursa elinizde görüntü olur polise gidersiniz savcılığa gidersiniz. Ben taktım kafam rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: samplus

dostum bak ayda hiç yapmıyorsam şehir içiyle birlikte 3 - 5 bin km yol yapıyorum. genelde uzun yol. öyle hatalara kasıtlı ya da bilinçsiz denk geliyorum ki. ben dikkat etmesem bir çok kişinin ölümüyle sonuçlanabilecek hatalar. bundan 10 - 15 yıl önce çok takılırdım herkese hesap sormaya kalkardım. sonra artık dikkat etmeyi öğrendim. insanları düzeltme şansın yok. hele kendin böyle peşine düşüp düzeltme şansın hiç yok. birgün birisine denk gelirsin ki örnekleri de var her gün görüyoruz kazada vermediğin canını adamın önünde verirsin. arabadaki eşine çocuklarına da travma yaşatırsın hayatları boyunca silemeyecekleri. kimse de kahramanca öldü demez. trafik için bok yoluna gitti derler. tam tersi olursa da gerizekalı trafik yüzünden ceza yatıyor derler. dikkatli ol trafikte yeterli. bir de unutma yanında kadın çocuk vb... varken kavga falan etme. kendini düşünmüyorsan her ihtimale karşı onların piskolojilerini düşün.

Alıntıları Göster
    kimseye direk indirip dalma gibi bi huyum olmadi zaten kardeşim vurma öldürme niyeti olsa zaten yakalamışken takarım bagajından açtırırım 3-5 takla bunda adam vurulacak bi durum yok psikopat değilim. onu takip etmemdeki amaç sözlü olarak uyarmaktı ha sonra insan gibi kusura bakma demek yerine iş başka ilerlerse gerisi takdiri ilahi ama ben öyle bi hata yapinca (ki o hata degil artistlik yapti) durup kusura bakma görmedim etmedim der helallik alirim haksizsam ters konssada alttanda alirim bi yere kadar ama bi laf bile isitmeyince az ilerde yine yapar birini canindan eder

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Hocam bu yüzden araç kamerası takmanızi öneriyorum. Söyle iyi 50 dolarlık bir kamera birde ona 64 gb güzel bir hafıza kartı alın takın araca. Birşey olursa elinizde görüntü olur polise gidersiniz savcılığa gidersiniz. Ben taktım kafam rahat.
    yarın derhal taktırcam zaten hocam aklımda. polisin bişi yapacagina güvensem ben uğraşmam zaten ama bizim hukuk biri can vermediyse umursamiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: kılıncarslan

durum ne gerektirirse onu yaparım elimden ne gelirse adamın vereceği tepkiye göre değişir. ben adamı dövmeye vurmaya öldürmeye gitmicem dostum gereken dersi alması için uyarması lazım birinin ben uyarırım o yasattığı sıkıntının hesabını sorarım efendi gibi konuşursa bizde hayvan değiliz ama hayvan gibi bi tepki alırsam nasibimizde ne varsa onu yasarız sorun yok.

Alıntıları Göster
    Tribe bak ya nasıl tipler var adresini bulup gerekeni yapacakmış uyaracakmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604

Tribe bak ya nasıl tipler var adresini bulup gerekeni yapacakmış uyaracakmış

Alıntıları Göster
    işte yarin senin gibi birinin esi dostu colugu cocugu ezilse parcalansa aciyasim gelmiyo senin gibiler yüzünden. ahmaklıkta sınır tanımaz olmak yerine empati deneyin ben bi hata yaptim ve fark etmediysem gelip beni uyarmalari zoruma gitmez! konunun kendisine cevap yok fikri yok zikri cik kara sinekler üşüştü resmen

• kılıncarslan K kullanıcısına yanıt
    Lan nesin sen insanların adresini tespit edip gidip onları uyarıp 'gerekirse' yaptırım uygulama kudretine sahipsin. Beyninde patlatırlar o boş özgüvenini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 26 Ağustos 2018; 18:39:44 >
  • quote:

yarın derhal taktırcam zaten hocam aklımda. polisin bişi yapacagina güvensem ben uğraşmam zaten ama bizim hukuk biri can vermediyse umursamiyo

Alıntıları Göster
    Görüntü olsun elinizde söyle adres bulacak bir memur arkadaşınız da varsa o işi yapan hıyarı bulur haydarlarsiniz da bir güzel. Polis adalet dagitmiyorsa biz yargı dağıtırız evelallah

• quote:

kimseye direk indirip dalma gibi bi huyum olmadi zaten kardeşim vurma öldürme niyeti olsa zaten yakalamışken takarım bagajından açtırırım 3-5 takla bunda adam vurulacak bi durum yok psikopat değilim. onu takip etmemdeki amaç sözlü olarak uyarmaktı ha sonra insan gibi kusura bakma demek yerine iş başka ilerlerse gerisi takdiri ilahi ama ben öyle bi hata yapinca (ki o hata degil artistlik yapti) durup kusura bakma görmedim etmedim der helallik alirim haksizsam ters konssada alttanda alirim bi yere kadar ama bi laf bile isitmeyince az ilerde yine yapar birini canindan eder

Alıntıları Göster
    trafikte kaza yapmakla, kaza atlatmak çok farklı konular. önce bunun ayırdına varmak lazım. zaten anlattığına göre gayet dikkatliymişsin ki hem size hem aracına bir zarar gelmemiş. bundan sonrası artık gereksiz uzatmak olur. kazalar oluyor. insanlar ölüyor. yapanlar alkollü oluyor. neler oluyor.

bursa istanbul yolunda 130km falan hızım vardı. arabada ailem vardı. yol yapım çalışması varmış. ben ikazları farkedemedim gece. yol tek şeride düşecek ama mesafe çok kısaldı. son anda farkettim yol tek şeride düşüyor. yavaşlasam çarpıcam geçemem sağ şeride. çünkü sağ şeritte biraz önde kamyon var. hızlansam geçemem kamyonu 90 - 100km ile rampa çıkılacak ve yapıştırmış gidiyor. hemen arkasında da bir oto var o da peşine yapıştırmış. ben kamyonun biraz arkasına denk geliyorum. en fazla 1 saniyelik bir süreçte karar verdim dubalara çarpmaya ama en az hasarla atlatıcam işte tam o anda kamyoncu takviyeye attı açtı arayı. ama peşine gelen adam farkında değil olup bitenlerin hala yapıştırıyor. kırdım önüne kornalar falan filan. neyse şükür birşey olmadan atlattık. muhtemelen ölümle sonuçlanacak bir kazayı şükürler olsun hiçbirşey olmadan atlattık. ve orada da kaldı. ne yapsaydık şimdi kavga mı etseydik? ben neden görmüyorsun ölecektik biz deseydim o da sen niye önüme kırıyorsun mu deseydi? bu arada o anda o kamyoncuyu böyle dedim gideyim bulayım bir yemek ısmarlayayım bir öpeyim gözlerinden. ulan bu nasıl bir dikkat arkadaş bu nasıl bir trafik hakimiyeti. o gün bunu da öğrendim mesela. araba kullandığın yoldaki tüm hikayeye hakim olmak gerekiyor. kim ne yapıyor? kimin neye ihtiyacı var? kim nasıl bir manyak ne yapabilir? konu bu çok takılma. dediğim gibi herkesi düzeltme şansın yok. o yüzden bunu kabul edip sen dikkat edeceksin. maksimum dikkat.

bu arada ben bir hata yapsam uyarmaları zoruma gitmez demişsin ama düşüncenin yanlış olduğunu söyleyen insanlara baya tepkisel yaklaşıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 26 Ağustos 2018; 18:6:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Görüntü olsun elinizde söyle adres bulacak bir memur arkadaşınız da varsa o işi yapan hıyarı bulur haydarlarsiniz da bir güzel. Polis adalet dagitmiyorsa biz yargı dağıtırız evelallah

Alıntıları Göster
    Telefon bölümünden yorumlarınıza katılmazdım ama böyle biri olduğunuzu da tahmin etmezdim şaşırdım

• hocam siz neler diyorsunuz oyle? bence siz hatalisiniz... ayip ayip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne hiddet bu ne celal.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Telefon bölümünden yorumlarınıza katılmazdım ama böyle biri olduğunuzu da tahmin etmezdim şaşırdım

Alıntıları Göster
    Hocam adalet konusunda hassasım kurallara uymayanlari sevmem. Belki bir süre alman disipliini gördüğüm içindir. Eski almanci bir aileden geliyorum.

Düzen ve disiplini severim. Böyle hıyarlar malumuz alınıp saliniyor bu sıralar hapishaneler dolduğu için. Bunların akıllanmasi için adalet sistemimiz iş yapamıyorsa vatandaş kendi sorununu kendi çözmeli. Yoksa bu tipler yarın birgün bizim ailemizi de canından eder.

• Eskiden tramerden plaka yazınca aracın kime ait olduğu baş harfleri ve sigortasının hangi şirketten yapıldığı çıkıyordu oraya ulaşılıp tc alınabiliyordu fakat geçen yılın başında kapadılar bu sistemi...

• Savcılığa suç duyurusunda bulunacaksınız hocam

Dilekçe yazıp savcılığa gideceksiniz

Daha sonra dosyanızı savcılıkta takip edebilirsiniz

Yanlız burda yazdığınız gibi hakaret içermeyecek ve takip ettim gibi sozlere de yer vermeyin dilekçenizde

Şahit olarak eşinizi de gosterebilirsiniz o zaman kesin dava açılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olma arkadaşım, adam ne çıkar bilinmez, bide uyarmaya hesap sormaya giderken canından olursun, ne şehit ne gazi boh yoluna ciddi bizim niyazi olursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Lan nesin sen insanların adresini tespit edip gidip onları uyarıp 'gerekirse' yaptırım uygulama kudretine sahipsin. Beyninde patlatırlar o boş özgüvenini
    çok şükür bugüne dek o hayalindeki gibi bi erkek çıkmadı, çıkarsada gittiği yere kadar! burda olsaydın test ederdik seninlede sırf nickinden bile uyuz oldum sana. amerikan özentisi sen git nickine resmine bi çeki düzen ver

• quote:

Orijinalden alıntı: samplus

trafikte kaza yapmakla, kaza atlatmak çok farklı konular. önce bunun ayırdına varmak lazım. zaten anlattığına göre gayet dikkatliymişsin ki hem size hem aracına bir zarar gelmemiş. bundan sonrası artık gereksiz uzatmak olur. kazalar oluyor. insanlar ölüyor. yapanlar alkollü oluyor. neler oluyor.

bursa istanbul yolunda 130km falan hızım vardı. arabada ailem vardı. yol yapım çalışması varmış. ben ikazları farkedemedim gece. yol tek şeride düşecek ama mesafe çok kısaldı. son anda farkettim yol tek şeride düşüyor. yavaşlasam çarpıcam geçemem sağ şeride. çünkü sağ şeritte biraz önde kamyon var. hızlansam geçemem kamyonu 90 - 100km ile rampa çıkılacak ve yapıştırmış gidiyor. hemen arkasında da bir oto var o da peşine yapıştırmış. ben kamyonun biraz arkasına denk geliyorum. en fazla 1 saniyelik bir süreçte karar verdim dubalara çarpmaya ama en az hasarla atlatıcam işte tam o anda kamyoncu takviyeye attı açtı arayı. ama peşine gelen adam farkında değil olup bitenlerin hala yapıştırıyor. kırdım önüne kornalar falan filan. neyse şükür birşey olmadan atlattık. muhtemelen ölümle sonuçlanacak bir kazayı şükürler olsun hiçbirşey olmadan atlattık. ve orada da kaldı. ne yapsaydık şimdi kavga mı etseydik? ben neden görmüyorsun ölecektik biz deseydim o da sen niye önüme kırıyorsun mu deseydi? bu arada o anda o kamyoncuyu böyle dedim gideyim bulayım bir yemek ısmarlayayım bir öpeyim gözlerinden. ulan bu nasıl bir dikkat arkadaş bu nasıl bir trafik hakimiyeti. o gün bunu da öğrendim mesela. araba kullandığın yoldaki tüm hikayeye hakim olmak gerekiyor. kim ne yapıyor? kimin neye ihtiyacı var? kim nasıl bir manyak ne yapabilir? konu bu çok takılma. dediğim gibi herkesi düzeltme şansın yok. o yüzden bunu kabul edip sen dikkat edeceksin. maksimum dikkat.

bu arada ben bir hata yapsam uyarmaları zoruma gitmez demişsin ama düşüncenin yanlış olduğunu söyleyen insanlara baya tepkisel yaklaşıyorsun.

Alıntıları Göster
    size dısarıdan bakarak hak veriyorum hocam sonuna kadar ama anı yaşayan ben olup arabadakilerin o yüz ifadesini görüncede alamiyorum kendimi.

son cümlenizdeki bana katilmayanlara sert ciktigim konusuna gelince hepsine değil yorumlara bakarsaniz ters yanit verdiklerimin hepsi karaktersiz üslubla yanit vermis yok maganda sensin falan diye 3 kurusluk insanlar kendi iç korkularini yaşamayan birini görünce sanalda yakalamisken ezik egolarini tatmin ediyolar. kendileri sakat birine denk geliriz korkusu ile herkesten korkuyolar ya Allah tan baskasindan korkumuz yok çok şükür hee psikopatin yada korkagin tekidir silah çeker tedbirli gider bende çekerim gerisi nasip kim kimeyse artık manyak cikacak diye magandalara hep eyvAllah mı diyelim. ite bulaşmaktansa çalıy dolaşırım olması gerekende o eyv katiliyorum. bende millete bela olacak insan değilim evli barkli coluk cocuk sahibi adamimda bu başka... herif alay eder gibi hareket etti zoruma gitti küçücük cocugun o yüzündeki ifade falan ne hakkı var?

konudaki diger arkadasin dedigini yapip savciliga sahitli dilekce vericem dava acilirsa ben bulasmam zaten kanun dersini verirse bana düşmez hatta daha iyi olur tabi.

Son olarak 30 yaşıma geldim 11 yildir her gün arac kullaniyorum daha trafik yüzünden kavga ettiğim 4000 günde sözlü olarak 2 kez fiziki olarak 1 kezdir. O maganda sensin lafını her gün daha sarı yanmadan korna çalanlarla inip kavga edenlere söylesinler mümkünsede onların yüzüne söylesinlerde o yüzleri bi dağılsın. Haksızmıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: thundercry

hocam siz neler diyorsunuz oyle? bence siz hatalisiniz... ayip ayip
    şu densiz yorum atan bazı şaklabanlar yüzünden gerginliğim ikiye katlandı hocam adama karşı soğumam gerekirken iyice ısıtıyolar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.