Arkadaslar merhaba! Kısmetse 10 gün sonra yeni Honda'ma kavuşuyorum. Plaka konusunda kararsız kaldım. ...VP 333 yada VM 444 sizce hangi plakayı seçeyim. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Yazı tura at.
ankarada isenız emnıyetın pazartesı gunlerı sıtesıne koydugu plakaları ücretsız alabılıyorsunuz(istedıgınız plaka orada varsa) yoksa gene yardımcı oluyorlar ama yannız bagış alınıyormuş
quote:
Orijinalden alıntı: sonfilika
Arkadaslar merhaba! Kısmetse 10 gün sonra yeni Honda'ma kavuşuyorum. Plaka konusunda kararsız kaldım. ...VP 333 yada VM 444 sizce hangi plakayı seçeyim. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
VP 333 daha güzel VIP gibi . Ne kadara hallettin bu plakaları.
Para vermedim. Kararsız kaldım iki plaka arasında. 444 düşünüyordum, Bakalım pazartesi kararımı vereceğim. Allahtan hayırlısı
quote:
Orijinalden alıntı: sonfilika
Para vermedim. Kararsız kaldım iki plaka arasında. 444 düşünüyordum, Bakalım pazartesi kararımı vereceğim. Allahtan hayırlısı
444 daha güzelde VM yerine VP daha hoş duruyor. Hangi şehir bu Mersin'mi yoksa?
VP 444 olsaymış en iyisi o olacakmış.
VP 333 sanki VIP hissi uyandırıyor..Eski plakam 33 EE 333 idi..Ahhh Ahh..
Hangisi kafana yatarsa onu tercih et. yaklaşık 5 yıl önce bir arkadaşım Kız arkadaşına evlenme teklifi edeceği zaman HH olan plakasını taa 550 km gidip Bamberg den BA plaka ile değiştirdi. oldu mu BA NU xxxx işe yaradı mı diye sorduğumda bişey demedi ama ... Bence plaka çok özenilenecek bir meta değil ne kadar karışık olursa o kadar iyi özellikle almanyada Halk polisdir en ufak kural ihlalinde şikayet eder. Karışık Harf ve sayı kombinasyonları daha iyidir.
3 tane olacaksa 3, 4 tane olacaksa 4 :
01 X 4444
01 XY 333
333 fazla seksi kacar, ne o öyle, erkek ayartmaya calisan vamp kadin gibi...
444 daha bi erkeksi duruyor...
Şahsen 444 ün okunması daha güzel kulaga daha hoş geliyor ki Benim Opel aracımın ki AU 444 Skoda nın İse LD 707 illaki bu plakalardan alcaksan 444 daha güzel bence ..
temmuzda yeni aracıma bir kavuşayım anlamlı bir plaka taktırırm kısmetse..bence VP seç.
333 söylerken dudakların garip bi şekil alıyor bence 444
333 daha seksi onu seçin.
Arkadaslar kararımı verdim VP 333 olanı seçtim. Daha güzelleri sizlere nasip olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme