Şimdi Ara

plaka sorunuma yardım edin PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben yeni araba alıyorum da benim sorunum PLAKAYLA ilgili malum nickimden de belli oldugu gibi adım kerem ve 34KRM... 34KER... YADA 34KKK...plaka istiyorum fakat arabayı alıcagım yer bu plakaların hiç biri kalmamış diyolar HABUKİ internetten bakıyorum sırayla KRM DEN 4 tane KER den 12 tane KKK DEn 8 tane plaka var...K HARFİYLE BASLAYAN plakaları ise beykoz karakolu dagıtıyo ..bi akıl verirseniz sevinirim şimdiden sagolun beyler...

• walla aldığın yer öyle diyorsa bence iyi bir muameleci bulmalısın çevresi geniş tanıdığı olan yoksa şansın yok, benim aldığım yer direk halletmişti, ama bilki sıradan olmayan her plaka minimum 250 ytl den başlar, bence iyi bir muameleci bulmalısın.. yoksa işin zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremen

beyler ben yeni araba alıyorum da benim sorunum PLAKAYLA ilgili malum nickimden de belli oldugu gibi adım kerem ve 34KRM... 34KER... YADA 34KKK...plaka istiyorum fakat arabayı alıcagım yer bu plakaların hiç biri kalmamış diyolar HABUKİ internetten bakıyorum sırayla KRM DEN 4 tane KER den 12 tane KKK DEn 8 tane plaka var...K HARFİYLE BASLAYAN plakaları ise beykoz karakolu dagıtıyo ..bi akıl verirseniz sevinirim şimdiden sagolun beyler...

nerden bakabiliyoruz boş plakalara.. adres nedir hocam

• Eewet adres nedir adresi alabilirmiyiz.

quote:

Orjinalden alıntı: tanju_

quote:

beyler ben yeni araba alıyorum da benim sorunum PLAKAYLA ilgili malum nickimden de belli oldugu gibi adım kerem ve 34KRM... 34KER... YADA 34KKK...plaka istiyorum fakat arabayı alıcagım yer bu plakaların hiç biri kalmamış diyolar HABUKİ internetten bakıyorum sırayla KRM DEN 4 tane KER den 12 tane KKK DEn 8 tane plaka var...K HARFİYLE BASLAYAN plakaları ise beykoz karakolu dagıtıyo ..bi akıl verirseniz sevinirim şimdiden sagolun beyler...

nerden bakabiliyoruz boş plakalara.. adres nedir hocam

• valla 3 ay önce tek harf "k" aldım. senin gibi bi kaç versiyon türetmiştim ben de ama tek harf oldu bu arada benim plaka bahçelievlerden çıktı. tek harfe 200ytl verdim.
  • http://www.trafik.gov.tr/sorgulamalar/sorgulamalar.asp#

buradan araç sorgula bölümünden istediğiniz plaka boşta mı öğrenebilirsiniz..

ayrıcawww.iem.gov.tr adresinde anasayfada sol orta tarafta bulunan plaka listesi bölümünden istediğiniz

plakanın hangi ilçede olduğunu öğrenebilirsiniz

• www.trafik.gov.tr den arac sorgulamaya girin isted giniz plakaları yazın... ben de ordan baktım
  • royatar kardes acaba direk gidip komserle mi konussam bi bagış verebiliyomuyuz diye parayla olursa halledicem ama adam namuslu cıkar zaten karakoldasın dusunemiyorum kac gun nezarette yatarım ama dedigin gibi bi tanıdıgım yok içerde...
    quote:

Orjinalden alıntı: royartar

walla aldığın yer öyle diyorsa bence iyi bir muameleci bulmalısın çevresi geniş tanıdığı olan yoksa şansın yok, benim aldığım yer direk halletmişti, ama bilki sıradan olmayan her plaka minimum 250 ytl den başlar, bence iyi bir muameleci bulmalısın.. yoksa işin zor
  • quote:

www.trafik.gov.tr den arac sorgulamaya girin isted giniz plakaları yazın... ben de ordan baktım

yazılan plaka eğer çıkmıyorsa....

para vermeden yani ücret ödemeden alabiliyor muyuzz
  • tabiki oyle bişey yok istedigin plaka olsun istiyosan fiyatlar en dusuk 260 dan baslıyo ama tanıdıgın varsa benim arkın vardı para vermemiş
    quote:

Orjinalden alıntı: tanju_

quote:

www.trafik.gov.tr den arac sorgulamaya girin isted giniz plakaları yazın... ben de ordan baktım

yazılan plaka eğer çıkmıyorsa....

para vermeden yani ücret ödemeden alabiliyor muyuzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremen -- 9 Nisan 2006; 14:54:03 >

• yeni öğrendim bizim görebildiğimizi yok diye sallıyorlardı.
  • bu ücret ilden ile değişiyor sanırım yakın geçmişte iki tane aldım ikisinede ekstra tek kuruş ödemedim(izmir)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.