Şimdi Ara

Plakaları vidalama hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada plaka tampon kısmındaysa vida atın özellikle arka plaka için söylüyorum bagaj kapagındaysa kapagı delersiniz silikonla yapıştırın bagaj kapagındaysa.
  • alembizim kullanıcısına yanıt
    Hocam araç i20.Plakaların ikisi de tamponda.Öneri için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urbanrevolt

Abi bunu nasıl takarız peki?Matkapla ince delip çekiçle desteklemek mi lazım?

Perçin bu bunla olmaz tamponu dağıtırsınız allah muhafaza siyah renkli akıllı vidalar oluyor sac vidası diye alın onu onla yapın benim araçta da öyle duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Urbanrevolt

Anladım hocam.Mobilya vidası var elimde onlarla olur sanırım.

Hocam mobilya vidası metali delemez sorun orda.Vidadan ince matkap ucu ile önce delersiniz,sonra vidalarsiniz vida sıkışır orada sıkıntı olmaz.
    Cekomastik adı verilen silikon yapıştırıcılar da çözüm olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metock kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam.Nalburlarda satılıyordur galiba.Birazdan işlemlere başlayacağım.
  • Plaka vidalanınca berbat duruyor. Plakalık varsa zaten tutar o. Plakalığı değiştirin düşüyorsa sorun vardır. Plakalık yoksa silikon ve çift taraflı bant yeterli. Vidanın geri dönüşü olmaz. Mahvetmeyin güzelim tamponu.

• Kaliteli cift tarafli bant ve siyah silikonla hayatta cikmaz. Onden kaza yaptim plaka yamuldu falan ama bir gidim yerinden oynamadi plaka

• Ya perçin kullanın, yada akıllı vida, ( ucu matkap ucuna benziyor)

• Plaka için plakalık. Plakalığın zırıldamaması için plakalık-lık...

Bir daha araba alırsam Avrupa tipi standart vida kullanırım herhalde. Kenarlardan uzak, iki tane yeterli. Plaka ile yüzey arasında sıkıştırabileceği yumuşak bir pul olursa (plastik veya yay şeklinde kesik metal rondela) vidayı sürekli gergin tutar ve gevşemez.

Plakaları vidalama hakkında

http://www.hadrynamoto.cz/detail/spz-srouby-m6x20/

• siyah silikonla yapıştırın, kemik gibi oluyor. imkanı yok düşmez düzgün yapıştırırsanız.
  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel bir çözümmüş.Bu tarz ürünleri satan yer bulmak lazım.
  • Vida atmaya karşıyım, illa vida atacaksanız paslanmaz kullanın, sizin kullandığınız paslanır fotodan anladığım kadarıyla.
    Bu işin oluru ise vida kullanmadan plakanın arkasını çift taraflı bant ve silikonla besleyip tampona yapıştırmak.

• Ne dubeli ne matkapla delmesi. Yuh arkadaşların dedigi gibi siyah silikonlq heryerine sıkarsınız. Bir daha hicbise olmaz. 3 sene önce yaptıgım siyah silikon hala zımba gibi. Ne yagmur ne camur hicbirsey farketmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Plaka için plakalık. Plakalığın zırıldamaması için plakalık-lık...

Bir daha araba alırsam Avrupa tipi standart vida kullanırım herhalde. Kenarlardan uzak, iki tane yeterli. Plaka ile yüzey arasında sıkıştırabileceği yumuşak bir pul olursa (plastik veya yay şeklinde kesik metal rondela) vidayı sürekli gergin tutar ve gevşemez.

http://www.hadrynamoto.cz/detail/spz-srouby-m6x20/

Hocam ürün güzelmiş. Bunları nerden bulabiliriz?

• Keşke vida yapmasaydın. Zamanla ora pas olacak plakaya da pas sinecek

• cesmuru kullanıcısına yanıt
    Herhalde İngiltere'den bulunur. Ama "plaka vidası" yazdım, burada da bir şeyler çıktı:

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/plaka-vidasi-gizleme-kapagi-seti-s9505-178895269
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim, onun aleti var.

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    Anladım abi.Daha profesyonel yapacağım zaman tekrardan güncellerim.
  • mutdos M kullanıcısına yanıt
    Hocam geçici çözüm olarak yaptım.Daha sonra kalıcı olarak birşeyler yapacağım.
  • akıllı vidayı basın gitsin ben öyle yaptım, ön taraftakinin plakalığını söktüm direk tampona vidaladım, arka tarafı plakalıkla beraber vidaladım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.