Ben Amerika olsun-İngiltere olsun, PS3 İÇİN SONY hdmi kablo ve uzaktan kumanda sipariş etmek istediğimde, "*** We're sorry, but this item can't be delivered to the country you selected. You can enter a different delivery address above, or you can remove the item from your order by changing its quantity to 0, then clicking the Update button. ***" bu problem mesajını veriyor. Verdiğim adres istanbul türkiyede bir yer. Problem ne anlamadım. Sizlere nasıl geldi bunlar türkiyeye???
Maalesef Elektronik ürün göndermiyorlar
Amazon türkiyeye sadece kitap, cd vs gönderiyor..Shipping kısmında açıklamalarda olması lazım..
quote:
Orjinalden alıntı: baybora72
Ben Amerika olsun-İngiltere olsun, PS3 İÇİN SONY hdmi kablo ve uzaktan kumanda sipariş etmek istediğimde, "*** We're sorry, but this item can't be delivered to the country you selected. You can enter a different delivery address above, or you can remove the item from your order by changing its quantity to 0, then clicking the Update button. ***" bu problem mesajını veriyor. Verdiğim adres istanbul türkiyede bir yer. Problem ne anlamadım. Sizlere nasıl geldi bunlar türkiyeye???
Kumanda almayı düşünüyorsanız fiyatları Türkiye'de de uygun. 46,80 YTL
Doğru okudum, elektronik eşya göndermiyorlarmış. Amazon.com dan bugün, Planet earth bluray 4 diskli versiyon siparişi verdim .bu arada bilginiz olsun uk versiyonu için almayın 1080p değil diye de yorumlar var.
Bluray maalesef savaşı kazandı . Her gittiğim yerde bluray filmler var HD dvd leri şu ana kadar mediamarkt dışında görmedim. Belki Beta-VHS gibi olur ilk önce bluray yaygınlaşır sonra HD DVD tozu dumana katar..
İyi olan kazansın
arkadaşlar bu format olayına niye bu kadar taktınız anlayamıyrum.. yaa zaten hd için görüntü cihazı aldık(plazma..lcd..proj..vs..vs) amfi ya aldık yada alacaz.... bluray yada hddvd birisini aldık....geriye sadee diğeri kalıyor...eee 700-800de ona verin ne varki bunda...arkaaşlar sanki bu tür şeylere az harcama yapmışta görende 3ün 5in hesabını yapıyolar sanacak.ülkemize hangi filmler hangi formatta daha iyi daha hesaplı gelirse o formatta alırız....bir film hddvdde geldi hesaplı ve kaliteli transfer onu alırız.....diğer bi film blurayde geldi daha iyi o zaman onu alırız........bizene aralarındaki savaştan....... hem bunlar öyle kolay kolay piyasadan çekilmez.....onlar 10-15sene sonrasını hesaplıyolardır...sen hddvdye yada bluraye milyonlarca dolar arge ayır yatırım yap sonra.....biçırpıda çekil olurmu hiç böyle bişey arkadaşlar..... bende plazma var...hd amfi var...bluray var..hddvd var....hangi film hangi formatta daha iyi hsaplı çıkacaksa onu alıcam...belki uzun vadede biri diğerine baskın çıkar ama ikiside piyasadan kolay kolay çekilmez....saygılarımla
mkvmerge GUI ile de sesi ekleyebilirsiniz. isterseniz orjinali de kalır. Bu yolla birkaç HD animasyon çocuk filmine türkçe ses ekledim, kızım ve kuzenlerim tatilin tadını çıkarsınlar diye
quote:
Orjinalden alıntı: mastor1
Her bölüm için türkçe hazırlanmış MP3 ses dosyaları var, BS playerda bir seçenek var asıl sesi kesip yerine türkçe MP3 sesi koyabiliyorsunuz. Aynı alt yazı gibi ekleniyor.
@ertugbilgin
Eğer gerçek 1080p versyonu ise (1080i olanlarda var etrafta) ve NTSC-J PS3'te çalışabilecek şekilde regionfree ise ben ciddi olarak ilgileniyorum..