Şimdi Ara

PLANET EARTH BLU-RAY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda bu set ile ilgili bayağı konuşuldu ama benim kafamda hala soru işaretleri var ve bu konular hakkında desteğinizi rica ediyorum.

1) HD-DVD'mi, BLUERAY'mi almak akıllıcadır?
    2) Amazon.de sitesinde fiyat: Blueray [UK IMPORT] EUR 63,99
    Amazon.com sitesinde fiyat: HD-DVD $66.95
    3) Gümrük mevzuatı değişmiş olduğu için DVD lerin gümrüğe taklıma riski %100'müş.
    4) EU ve UK olanların her ikiside region free mi, yoksa bölge kodu sınırlaması var mı?

Tşk.

• Sizde HD-dvd player mı var yoksa BlueRay player mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barracude_9911

Sizde HD-dvd player mı var yoksa BlueRay player mı ?
    Henüz okuyucu almadım. amacımda bu seti aldıktan sonra okuyucu almak. işte bu yüzden okuyucudada karar veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Henüz okuyucu almadım. amacımda bu seti aldıktan sonra okuyucu almak. işte bu yüzden okuyucudada karar veremiyorum.

Alıntıları Göster
    Konu ile yakından ilgili olanlar daha iyi yorumlayacaklardır ama fiyatlar aynı ise en yaygın veya erişilebilir olana karar vermek uygun olur. Sanki bluray daha yaygın gibi ama mesela çevrenizde HD DVD kullanan vardır çok kolay değişim yaparsınız sizin için daha erişilebilirdir. Okuyucu olarak da sanki PS3 daha kullanışlı ve çok amaçlı bu durumda tercih bluray tarafına kayıyor sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

Konu ile yakından ilgili olanlar daha iyi yorumlayacaklardır ama fiyatlar aynı ise en yaygın veya erişilebilir olana karar vermek uygun olur. Sanki bluray daha yaygın gibi ama mesela çevrenizde HD DVD kullanan vardır çok kolay değişim yaparsınız sizin için daha erişilebilirdir. Okuyucu olarak da sanki PS3 daha kullanışlı ve çok amaçlı bu durumda tercih bluray tarafına kayıyor sanki.

Alıntıları Göster
    Gümrük mevzuatı nasıl değişmiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: THX

Gümrük mevzuatı nasıl değişmiş?

Alıntıları Göster
    Internetten indirip neden PC den seyretmiyorsunuz, şahsen biz bu konuda çalışmalarımızı başlattık....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matchbox

Internetten indirip neden PC den seyretmiyorsunuz, şahsen biz bu konuda çalışmalarımızı başlattık....

Alıntıları Göster

Planet Earth için 40 dakikalık bir bölüm galiba 2GB civarında, tabiki HD-DVD kalitesi olmasada çok güzel görüntü alıyorsunuz, 5.1 ses var, alt yazı veya istenirse türkçe seslendirme de eklenebiliyor. Arşiv yapmıyorsanız disklere para vermeye değer mi? Zaten isterseniz HDD de arşivliyorsunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: Matchbox

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Planet Earth için 40 dakikalık bir bölüm galiba 2GB civarında, tabiki HD-DVD kalitesi olmasada çok güzel görüntü alıyorsunuz, 5.1 ses var, alt yazı veya istenirse türkçe seslendirme de eklenebiliyor. Arşiv yapmıyorsanız disklere para vermeye değer mi? Zaten isterseniz HDD de arşivliyorsunuz.

quote:

Alıntıları Göster
    HD-DVD almak kamikaze gibi şu an çünkü destek veren stüdyo sayısı 2 den az, Hollywood'un %70'i bluray tarafında. Dolayısıyla gülü seven dikene katlanır blu-ray alacaksınız. Pahalı geliyorsa sonra alın, ama kaybedecek bir formatı (HD-DVD) boşuna almayın.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mastor1

quote:

türkçe seslendirme sonradan nasıl ekleniyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: magicool

quote:

Orjinalden alıntı: mastor1

quote:

türkçe seslendirme sonradan nasıl ekleniyor?

Alıntıları Göster
    Her bölüm için türkçe hazırlanmış MP3 ses dosyaları var, BS playerda bir seçenek var asıl sesi kesip yerine türkçe MP3 sesi koyabiliyorsunuz.
    Aynı alt yazı gibi ekleniyor.

• quote:

Her bölüm için türkçe hazırlanmış MP3 ses dosyaları var, BS playerda bir seçenek var asıl sesi kesip yerine türkçe MP3 sesi koyabiliyorsunuz.
    Aynı alt yazı gibi ekleniyor.

Alıntıları Göster
    Universal-Paramount-Dreamworks HD DVD'nin hala arkasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: THX

Universal-Paramount-Dreamworks HD DVD'nin hala arkasında

Alıntıları Göster
    Blu-ray player alacaginiza, tavsiyem ingilizceniz varsa yani altyazi sizin icin sorun olmayacaksa 450 -500 YTL'ye 60 GB NTSC PS3'ler satiliyor 0 ve ikinci el olarak. Yada PAL olarak 600-650 YTL'ye taksitle vs alabilirsiniz. Hem oyun oynar internete girer hem film izlersiniz. Blu-ray kesinlikle aldi basini gidiyor. Amazon'dan siparis vereceginize gore NTSC-J'ymis U'ymus sizin icin farketmez.
    Alin bir NTSC/J-U PS3, bakin keyfinize

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGuardian

Blu-ray player alacaginiza, tavsiyem ingilizceniz varsa yani altyazi sizin icin sorun olmayacaksa 450 -500 YTL'ye 60 GB NTSC PS3'ler satiliyor 0 ve ikinci el olarak. Yada PAL olarak 600-650 YTL'ye taksitle vs alabilirsiniz. Hem oyun oynar internete girer hem film izlersiniz. Blu-ray kesinlikle aldi basini gidiyor. Amazon'dan siparis vereceginize gore NTSC-J'ymis U'ymus sizin icin farketmez.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TheGuardian

ben 900 ytl biliyorum ps3 leri 450-500 e bulabileceğimiz bir yer var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: montaj34

quote:

Orjinalden alıntı: TheGuardian

ben 900 ytl biliyorum ps3 leri 450-500 e bulabileceğimiz bir yer var mı?

Alıntıları Göster
    Forumumuzun ıkıncı el konsol bolumlerı kısmıyla, gittigidiyor.com 'da 600 ytl gibi bir fiyata bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGuardian

Forumumuzun ıkıncı el konsol bolumlerı kısmıyla, gittigidiyor.com 'da 600 ytl gibi bir fiyata bulabilirsin.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar PLANET EARTH blu ray elimde seti bulunmakta (1.cd dvd olup diğer 3 cd blu ray dir)blu ray filmlerle takas düşünen varsa yada satabılırım pm beklıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizbülent

arkadaşlar PLANET EARTH blu ray elimde seti bulunmakta (1.cd dvd olup diğer 3 cd blu ray dir)blu ray filmlerle takas düşünen varsa yada satabılırım pm beklıyorum.

Alıntıları Göster
    Format savaşı kısa sürede bitmez.. Bir kere hd dvd bluray.den çok daha uygun satılıyor.. Bu avantajda hd dvd.yi öne geçiriyor..

Bazı arkadaşlar 2 stüdyo destekliyor demiş ama orada yanlışlık var.. Sadece hd dvd film çıkaracak 4 büyük stüdyo var.. Hem hd dvd hem de bluray çıkaranda bir o kadar var.. Yani film olarak çok fazla bir kaybı yok hd dvd.nin.. En iyisi biraz bekleyip melez bir player almanızdır.. Çünkü format savaşının sonunda vhs-beta savaşının sonucu gibi bir durumdan zarar görmemek için avantajlı olan bu.. Ya da oyun oynamayı seviyorsanız ps3 alıp player sorununu çözebilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: TriNeO

Format savaşı kısa sürede bitmez.. Bir kere hd dvd bluray.den çok daha uygun satılıyor.. Bu avantajda hd dvd.yi öne geçiriyor..

Bazı arkadaşlar 2 stüdyo destekliyor demiş ama orada yanlışlık var.. Sadece hd dvd film çıkaracak 4 büyük stüdyo var.. Hem hd dvd hem de bluray çıkaranda bir o kadar var.. Yani film olarak çok fazla bir kaybı yok hd dvd.nin.. En iyisi biraz bekleyip melez bir player almanızdır.. Çünkü format savaşının sonunda vhs-beta savaşının sonucu gibi bir durumdan zarar görmemek için avantajlı olan bu.. Ya da oyun oynamayı seviyorsanız ps3 alıp player sorununu çözebilirsiniz..

Alıntıları Göster
    Türkiyede satılan hd dvdler de Türkçe altyazı olup olmadığı kesin bilgi verbilecek biri varmı ?

Altyazı soru olmayacaksa ve imkan varsa ebay dan alırım bir hd dvd player keyfime bakarım. ikinci elleri 100-120$ civarına bulunabiliyor, hatta filmleriyle beraber 250 $ satanlar bile var. Geçen haftaki açıklamaların paniğiyle 80 $ a kapanan artırmalar oldu, hd ripden sonra en ucuz çözüm bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: teme

Türkiyede satılan hd dvdler de Türkçe altyazı olup olmadığı kesin bilgi verbilecek biri varmı ?

Altyazı soru olmayacaksa ve imkan varsa ebay dan alırım bir hd dvd player keyfime bakarım. ikinci elleri 100-120$ civarına bulunabiliyor, hatta filmleriyle beraber 250 $ satanlar bile var. Geçen haftaki açıklamaların paniğiyle 80 $ a kapanan artırmalar oldu, hd ripden sonra en ucuz çözüm bu.

Alıntıları Göster
    Avrupada çıkan bir haberde Blurayin Hd-dvd ye karşı olan çekişmeyi kazandıgı duyuruldu.Hd-dvd yi destekleyen film sirketi kalmadı gibi.Bunun olacagı belliydi.Ne kadarda Hd-dvd lerin fiyatı daha uygun olsada Bluray piyasayı elinde bulunduruyor ve savaşı kazandı.Artık Hd-dvd ye yatırım yapmak yanlıs olur.Bu benim fikrim.

• quote:

Orijinalden alıntı: loko

Avrupada çıkan bir haberde Blurayin Hd-dvd ye karşı olan çekişmeyi kazandıgı duyuruldu.Hd-dvd yi destekleyen film sirketi kalmadı gibi.Bunun olacagı belliydi.Ne kadarda Hd-dvd lerin fiyatı daha uygun olsada Bluray piyasayı elinde bulunduruyor ve savaşı kazandı.Artık Hd-dvd ye yatırım yapmak yanlıs olur.Bu benim fikrim.

Alıntıları Göster
    elimde planet earth blu-ray seti var..ilgilenen olursa pm atsınn
  • quote:

Orijinalden alıntı: draco1987

elimde planet earth blu-ray seti var..ilgilenen olursa pm atsınn

Alıntıları Göster
    Ben Amerika olsun-İngiltere olsun, PS3 İÇİN SONY hdmi kablo ve uzaktan kumanda sipariş etmek istediğimde, "*** We're sorry, but this item can't be delivered to the country you selected. You can enter a different delivery address above, or you can remove the item from your order by changing its quantity to 0, then clicking the Update button. ***" bu problem mesajını veriyor. Verdiğim adres istanbul türkiyede bir yer. Problem ne anlamadım. Sizlere nasıl geldi bunlar türkiyeye???

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.