Şimdi Ara

PLANTRONICS Gamecom 777 Gaming Kulaklık 7.1 Usb hakkında yardım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle doğru dürüst bi ses kartım yok o yüzden usbden kullanıcam ve bu alet ses kartlımı geliyor acaba?
    Bu kulaklığı kullanan arkadaş varsa memnunmu onu öğrenmek istiyorum ve max 180 tl bütçe var ben
    Bu kulaklık ve CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha Gaming USB arasında takıldım hangisini alırsam usbden kullanıcam

Ve daha önemlisi bu kartlarda HOME PREUMİUM 64 BİT DE SORUN çıkarmı?

bikaç yerde bununla ilgili bişeyler okumuştum o yüzden

CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha Gaming 125TL
    Gamecom 777 168 sanal 7.1 ile ,
    Logitech g35

kullanışlılık durumları nasıl benim bi arkadaşımda 367 vardı ve kafaya oturma açısında çok rahattı creative nasıldır bilmiyorum ama
    önerilerinizede açığım
    iyi forumlar şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MomentuS_ -- 3 Eylül 2011; 23:58:46 >

• Ikisinide denemedim ama ikisinide gordum gamecom 777 cok buyuk hani goruntusu asiri cezbediyor :) taktik 3D ona gore daha kucuk, 64 bit destegi konusunda taktik 3D nin var sanirin sitesine girip ogrenebilirsin, gamecom un var mi bilmiyorum
  • vatanda tactic 3de resimlerden sonra bana büyük geldi baya .Cezbetme konusunda haklısın arkadaşın 377le oynamıştım biraz çok rahat geldi bana
  • gamecom 777 de usb ses kartı var diye biliyorum yinede bi bak
  • 777 kullanıcısıyım ses kartı mevcuttur ustunde sanal 7.1 ses verır.wın 7 de kullanıyorum ses kartının uzerınde bulunan acma kapama tusu ıle kartı aktıf hale getırebılıyorsunuz.ıstersenızde ses kartını kullanmadan 3.5mm 2 adet jack gırısı ıle kullana bılıyorsunuz.konfor olarak gamecom altmodellerı ıle aynıdır bu modelde bıraz daha ses konusunda gelıstırılmıstır.3.5mm jacklardan bırısı ses dıgerıde mıc gırısıdır.BOL ŞANS
  • bence gamecom 777 al paran varsa hiç durma
    usb ile kullanmak daha iyi sanırsam en azından benim için çünkü onboard ses kartım pc ile birlikte geldi klasik bir ses kartı oldugunu düşünüyorum markası crea :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

777 kullanıcısıyım ses kartı mevcuttur ustunde sanal 7.1 ses verır.wın 7 de kullanıyorum ses kartının uzerınde bulunan acma kapama tusu ıle kartı aktıf hale getırebılıyorsunuz.ıstersenızde ses kartını kullanmadan 3.5mm 2 adet jack gırısı ıle kullana bılıyorsunuz.konfor olarak gamecom altmodellerı ıle aynıdır bu modelde bıraz daha ses konusunda gelıstırılmıstır.3.5mm jacklardan bırısı ses dıgerıde mıc gırısıdır.BOL ŞANS

memnun musunuz peki gamecom'dan? ben de şu ikilemde kaldım.

Creative Sound Blaster Tactic 3D alpha : Creative kalitesi var. 3D ile sesi net hissediyorsunuz ama 5.1 ya da 7.1 oldugu hakkında herhangi bir bilgi yok. Oyunlardaki performans nasıl yani? BF3 de arkamdaki adamın ayak sesini arkamda mı hissedecem olay o... verdigi TXT ile de eglence yapabilirsiniz.

Gamecom 777 :
    7.1 diyor ve usb baglantıda ses kartı da var diyor lakin sanal diyor orası ilginc? sanal 7.1 ses destegi verir diyor. kafam karıstı yani jack'leri kullanarak 7.1 ses alamaz mıyız? oyunlardaki performansını herkes öve öve bitiremiyor ama şöyle bişi de var kimse "kesinlikle al" da demedi daha uygun fiyata aynı performansı bulabilirsin diyorlar. o zaman neyleim ben ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7.1 sesı yapı ıtıbarı ıle gercek bır sıstemle sunmuyor ama bunu sanal olarak ıyı sağladıgını dusunuyorum.sana tam olarak al dememelerının sebebı lıstende mutlaka bulunması gereken bır urun oldugundan ama 1 numaradır en kraldır demıyoruz sadece mercedesın forumladakı sloganı EN HIZLI DEGILIZ AMA EN IYISIYIZ .
  • quote:

7.1 sesı yapı ıtıbarı ıle gercek bır sıstemle sunmuyor ama bunu sanal olarak ıyı sağladıgını dusunuyorum.sana tam olarak al dememelerının sebebı lıstende mutlaka bulunması gereken bır urun oldugundan ama 1 numaradır en kraldır demıyoruz sadece mercedesın forumladakı sloganı EN HIZLI DEGILIZ AMA EN IYISIYIZ .

güzel cevap hocam :D valla bilemiyorum su anda ögrencilik yaptıgımdan dolayı cok büyük paralar kazanamıyorum onun için bilemiyorum. BF3 ile birlikte ekran kartı-PSU aldım simdi sıra ses sisteminde :( oyun 100 tl geri kalanlar 1000 tl yi gecti :D valla arıyorum Logitech g35 i de cok önerdiler. ses kartı da varmış usb baglantısında yani ekstra ses kartı almayacam. ama secim yapamıyorum creative daha mantıklı geliyor ...

• creative ses açısından iyi ama malzeme kalitesi kötü bilgine.
    ayrıca bence 40 tl ye bi ses kartı alabilirsin.
    raccat kave solid 5.1 öneririm. parayı bulunca bunu alacağım .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaHooTR

quote:

777 kullanıcısıyım ses kartı mevcuttur ustunde sanal 7.1 ses verır.wın 7 de kullanıyorum ses kartının uzerınde bulunan acma kapama tusu ıle kartı aktıf hale getırebılıyorsunuz.ıstersenızde ses kartını kullanmadan 3.5mm 2 adet jack gırısı ıle kullana bılıyorsunuz.konfor olarak gamecom altmodellerı ıle aynıdır bu modelde bıraz daha ses konusunda gelıstırılmıstır.3.5mm jacklardan bırısı ses dıgerıde mıc gırısıdır.BOL ŞANS

Creative Sound Blaster Tactic 3D alpha : Creative kalitesi var. 3D ile sesi net hissediyorsunuz ama 5.1 ya da 7.1 oldugu hakkında herhangi bir bilgi yok. Oyunlardaki performans nasıl yani? BF3 de arkamdaki adamın ayak sesini arkamda mı hissedecem olay o... verdigi TXT ile de eglence yapabilirsiniz.

Gamecom 777 :
    7.1 diyor ve usb baglantıda ses kartı da var diyor lakin sanal diyor orası ilginc? sanal 7.1 ses destegi verir diyor. kafam karıstı yani jack'leri kullanarak 7.1 ses alamaz mıyız? oyunlardaki performansını herkes öve öve bitiremiyor ama şöyle bişi de var kimse "kesinlikle al" da demedi daha uygun fiyata aynı performansı bulabilirsin diyorlar. o zaman neyleim ben ?

Ben dün Creative tactic 3d alpha aldım.gamecom 377 almayı düşünüyordum ama ses kartının olmaması beni çok düşündürdü.dün bunun farkını evde çok fazlasıyla aldım.BF3 'de eğer çok şiddetli bir çatışma içinde değilseniz o koşunuzdaki adımlarından tutunda adamın nereden geleceğinin ayak sesini tozun bile rüzgardaki sesini duyabilirsiniz.ben BF oynamıyormuşum dedirtti bana bu kulaklık.arkadaşla aynı zamanda aynı dükkandan aldık dünde ses vs herşeyi test ettik.mic çok temiz ve net ses veriyor.145 TL ye aldım bimeksten bu arada bence bu fiyatı fazlasıyla haketti..aynı şeyi arkadaşımda söylüyor zaten..cihazda yeni alanlar için uyarı FW güncellemesi mevcut FW attıktan sonra basslar sanki daha fazla canlandı bilginiz olsun.ses yetersiz vs diyenler görmüştüm seni kesinlikle yanıltmasın aletin sesi benze fazla ben son ses oynayamıyorum oynarsanda bilki kulaklarını titrettiriyor Alırsan asla pişman olmazsın..777 bence o fiyata deymeyecek bir ürün.377 ile arasındaki fark 20 TL fazla creative ama dediğim gibi ses kartı kaldıki THX için olan o aparat mükemmelleştirmiş.dün 4-5 saat kadar oynadık ergonomik bir yapıda kulakta bir acıtma yada terleme yapmıyor.bir arkadaş malzeme kalitesinden bahsetmiş ve kötü demiş ben pek anlam veremedim gidip bir gör bence ürünü..kalitesi gamecom'dan iyi emin ol.377 incelemesi var buradan yazmicam reklam olmasın site adları diye ama orada bile eleştirmenler creative'in 377 den ve malzeme kalitesinden ses de dahil daha iyi olduğunu belirtmişler..bu arada ben 377 ve 777 arasında dizayn ve kalite açısından bir farkta göremedim sadece sanal 7.1 için deymez zaten..creative bence çok başarılı kafanda bir sorun olmasın diye bu kadar yazdım gamecom'da iyi bir markadır ama $ yüksek olduğundan ve fiyat performans açısından bana pek uymadı.HB sitesinde fiyatı 207,39 TL. creative 122 TL(web'e özel)'ye bimeskin sitesinde kampanyada bilgin olsun.normalde 150 ye yakın fiyatı.

bu arada bende win7 ult x64 kullanıyorum creative'in x64 win 7 driver ve yazılımları mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syesil -- 21 Aralık 2011; 14:21:49 >

• Kulaklıktan anlayan ve çoğu kulaklığı deneyen birisi olarak ilk Logitech g35 tabikide ama fiyatı diğerlerine göre pahalı Gamecom777 yi öneririm denemiştim oyunlarda iyi performans alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 24 Aralık 2011; 21:09:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: syesil

quote:

Orijinalden alıntı: YaHooTR

quote:

Gamecom 777 :

Ben dün Creative tactic 3d alpha aldım.gamecom 377 almayı düşünüyordum ama ses kartının olmaması beni çok düşündürdü.dün bunun farkını evde çok fazlasıyla aldım.BF3 'de eğer çok şiddetli bir çatışma içinde değilseniz o koşunuzdaki adımlarından tutunda adamın nereden geleceğinin ayak sesini tozun bile rüzgardaki sesini duyabilirsiniz.ben BF oynamıyormuşum dedirtti bana bu kulaklık.arkadaşla aynı zamanda aynı dükkandan aldık dünde ses vs herşeyi test ettik.mic çok temiz ve net ses veriyor.145 TL ye aldım bimeksten bu arada bence bu fiyatı fazlasıyla haketti..aynı şeyi arkadaşımda söylüyor zaten..cihazda yeni alanlar için uyarı FW güncellemesi mevcut FW attıktan sonra basslar sanki daha fazla canlandı bilginiz olsun.ses yetersiz vs diyenler görmüştüm seni kesinlikle yanıltmasın aletin sesi benze fazla ben son ses oynayamıyorum oynarsanda bilki kulaklarını titrettiriyor Alırsan asla pişman olmazsın..777 bence o fiyata deymeyecek bir ürün.377 ile arasındaki fark 20 TL fazla creative ama dediğim gibi ses kartı kaldıki THX için olan o aparat mükemmelleştirmiş.dün 4-5 saat kadar oynadık ergonomik bir yapıda kulakta bir acıtma yada terleme yapmıyor.bir arkadaş malzeme kalitesinden bahsetmiş ve kötü demiş ben pek anlam veremedim gidip bir gör bence ürünü..kalitesi gamecom'dan iyi emin ol.377 incelemesi var buradan yazmicam reklam olmasın site adları diye ama orada bile eleştirmenler creative'in 377 den ve malzeme kalitesinden ses de dahil daha iyi olduğunu belirtmişler..bu arada ben 377 ve 777 arasında dizayn ve kalite açısından bir farkta göremedim sadece sanal 7.1 için deymez zaten..creative bence çok başarılı kafanda bir sorun olmasın diye bu kadar yazdım gamecom'da iyi bir markadır ama $ yüksek olduğundan ve fiyat performans açısından bana pek uymadı.HB sitesinde fiyatı 207,39 TL. creative 122 TL(web'e özel)'ye bimeskin sitesinde kampanyada bilgin olsun.normalde 150 ye yakın fiyatı.

bu arada bende win7 ult x64 kullanıyorum creative'in x64 win 7 driver ve yazılımları mevcut.

kulaklık hala sağlam mı ? sağlamsa bende alıcam ki bu tarihe kadar kırılması gerekiyor o kulaklığın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.