Şimdi Ara

Plantronics Gamecom 777 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen gün bu kulaklığı aldım ve kullanmaya başladım. Sesi falan gayet güzel veriyor.Anlamadığım 7.1 dolby yazıyor kutuda. Ben şu an usb den kullanıyorum ve dolby özelliğide açık..
    Böyle olmasına rağmen çok büyük bi fark göremedim diğer kullanım şeklinden (dolbysiz).

Sorum şu ki: "Bu kulaklıktan gerekli ayarlar yaparak daha iyi ses almak mümkünmüdür yoksa alabileceğim en kaliteli ses şu an duyduğum ses midir?"

Bilgilendirirseniz sevinirim...

NOT: Windows 7 Ultimate kullanıyorum ve ayarlarıda bulamadım.

• ..

Kulaklığı kullanan kimse yok mu acaba?
  • Oyunun-uygulamanın dolby dijital destekli olması lazım sanırım.
  • Kulaklığın sürücüsünü varmı? Varsa yükledin mi?
  • 50 kere yazdık kulaklığın sürücüleri win7 de çalışmıyor diye.

O yüzden sürücüsüz ve ayarsız kullanman gerekiyor. Ama pek bir farkı olacağınıda sanmam zaten. Önemli olan aletin kendi ayarsız ve doğal sesidir.
  • Kesinlikle farkı vardır. Ben Logitech G35 kullanıyorum. Sürücüsünü yüklemeyince kulaklığın özellikleri çalışmıyor.
  • Arkadaşlar kulaklık sürücüsüz geliyor internet sitesindede yok.. neyse yorumlar için teşekkürler şu an xp kurdum sorun yok gibi, idare edilebilir.
  • bu kurulum dediğiniz olay nedir ?? cd falan mı gerekiyor ? bende vista var bende çalışırmı bu özellik
  • Benım bıldıgım kullandıgın program veyahut oyunun 7.1 ses destegı sunması lazım yada dolby le bır destegı yada baglantısı olması lazım.
  • bişe gerekmiyor tak çalıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.