Şimdi Ara

Plants vs. Zombies 2'nin iOS versiyonu evrensel içerik olarak yayında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en iyi cep telefonu oyunu, androide gel artık gel beklemekten bıktım, wcler sensiz çekilmiyor
  • Bi sevemedim bu oyunu
  • Oyun ücretsiz ama birde oyun-içi malzemelerin ücretlerine bakin isterseniz Bu kadar almaya zorlayacaksanız ücretli yapın daha iyi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DewMac -- 15 Ağustos 2013; 23:23:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewMac

Oyun ücretsiz ama birde oyun-içi malzemelerin ücretlerine bakin isterseniz Bu kadar almaya zorlayacaksanız ücretli yapın daha iyi!

Yaw Almadan heryeri bitiriyorsun basit ama tadında basit alma bişi .)

Oyun ilerledikçe o kadar güzel şeyler açılıyorki elektrik vs. mükemmel olmuş çok değişik silahlar var.

İpucu : Çok zorlandığınız yerde ( Bufalo vs) tüm haritayı mısır ile doldurun. Hani şu zombilerin kafasına sana yağı gibi birşey atıp durduran sarı silahtan. En zor yerde 4 sıra ondan döşüyorum olay bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 16 Ağustos 2013; 7:58:00 >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    ileride guncelleme ile eklenecektir o map, simdilik yok.
  • Yurttayken nereden bulduysa arkadaş yurda yaymıştı bunun birinci oyununu. Valla boş zamanlarda çerez bir oyundu. Bilgisayara çıktığında 1'in hatrına denemek isterim
  • iapfree yada iapcracker çalışmıyorum sanırım değil mi
  • Bu ne hersey parali
    İlk oyundaki bitkileri bile parali yapmislar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talat2106 -- 16 Ağustos 2013; 13:03:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android'e de gelsin bir an önce.

Ayrıca sözde beleş olmuş oyun,o ek paketlerin fiyatları ne öyle.
  • 1. oyundaki gibi oyunu ücret karşılığı satsalardı keşke, "Dini imanı para" denen sözün tam karşılığı halinde şu an bu oyun. Her şeyi sıkıştıra sıkıştıra para ödemeye zorlamaya çalışıyolar ödemezsen eziyetle kas oyununu diyorlar. Açıkcası durum budur, oyun güzel olsa da bu tür girişimler tadını kaçırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 16 Ağustos 2013; 13:13:59 >
  • pay2win yapmışlar oyunu mmorpg olsa anlarım da.

• Yildiz altin falan hilesini nasil yapiyorsunuz arkadaslar

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle oyunları bir türlü sevemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talat2106

Bu ne hersey parali
    İlk oyundaki bitkileri bile parali yapmislar

Paralı paralı diye neden sıkıntı çıkartıyorsunuz ??? Gayet parasız 1 tl vermeden tüm bölümlerde yıldız aldım. Sadece mısır olan ve sana margarin sallayan çiçek arkadaşı bol bol serpiştirin. :)

Ayrıca ilerledikçe süper bombalar değişik değişik silahlar geliyor para ile sattıklara hiç ihtiyaç yok arkadaşlar.

Chalenge olayını süper yapmışlar mısırda 21. Levele kadar geldim daha yukarı çıkamadım.

Zorlandığınız bölümlerde oyun başında altta gelen yeşil yaprakları ( hani güç veren ) papatyalarda güneş verenlere uygulayın. Para bol gelince oyun başı toparlaması kolay oluyor.

Millet ne memnuniyetsiz ya adamlar oyunu paralı satsalar SUÇ. Parasız verseler SUÇ. Yok anam vatandaşı memnun etmek imkansız bu memlekette.

Bu arada bende ilk çıktığında PP Jailbreakle türkiye app store gelmeden önce yükledim telefona o yüzden erken bitirdim.

• Şahsımca konuşayım benim AppStore'dan bir uygulamayı paralı almayla ilgili sorunum yok, benim sorunum oyun içindeki ansızın çıkan reklamlar, güçlendirmeler için aşırı pahalı Uygulama İçi Satın alımlar falan. Yoksa şu ana kadar AppStore'dan parayla bir çok uygulama aldım hiçbirinden de şikayetçi değilim, hatta PvZ'yi 3$ Seviyesindeyken aldım indirim falan bile beklememiştim. Bedava oyunlar artık böyle reklam ve Uygulama İçi Satın Alımlarla can sıkıcı olmaya başladı, benim derdim bunula.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Şahsımca konuşayım benim AppStore'dan bir uygulamayı paralı almayla ilgili sorunum yok, benim sorunum oyun içindeki ansızın çıkan reklamlar, güçlendirmeler için aşırı pahalı Uygulama İçi Satın alımlar falan. Yoksa şu ana kadar AppStore'dan parayla bir çok uygulama aldım hiçbirinden de şikayetçi değilim, hatta PvZ'yi 3$ Seviyesindeyken aldım indirim falan bile beklememiştim. Bedava oyunlar artık böyle reklam ve Uygulama İçi Satın Alımlarla can sıkıcı olmaya başladı, benim derdim bunula.

Hakkısınız biraz fazla tutucu konuşmuş olabilirim özür dilerim yanlışım varsa. Oyunu çok sevdim elimden düşürmedim günlerce o yüzden biraz fazla ön yargılı yaklaşmışım okuyunca yazdıklarımı :(

Görende beni plantz zombie ile ortaklığım var sanır halbuki şu ana kadar apple store 1 dolar bile ödemiş değilim 3 senelik Iphone kullanıcısı olarak hayatımda Jailbreak yoksa iphone da yok benim için :)

• Oyundaki tüm bölümleri bitirdim, gayet keyifli ve zorlayıcı olmuş. Hiç bir şeyi parayla almanıza gerek yok, oynadıkça zaten açılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam güzel oyunmuş

• Androide bi gelemedi şu oyun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.