Şimdi Ara

Plants vs. Zombies 2'nin iOS versiyonu evrensel içerik olarak yayında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Şahsımca konuşayım benim AppStore'dan bir uygulamayı paralı almayla ilgili sorunum yok, benim sorunum oyun içindeki ansızın çıkan reklamlar, güçlendirmeler için aşırı pahalı Uygulama İçi Satın alımlar falan. Yoksa şu ana kadar AppStore'dan parayla bir çok uygulama aldım hiçbirinden de şikayetçi değilim, hatta PvZ'yi 3$ Seviyesindeyken aldım indirim falan bile beklememiştim. Bedava oyunlar artık böyle reklam ve Uygulama İçi Satın Alımlarla can sıkıcı olmaya başladı, benim derdim bunula.

Hakkısınız biraz fazla tutucu konuşmuş olabilirim özür dilerim yanlışım varsa. Oyunu çok sevdim elimden düşürmedim günlerce o yüzden biraz fazla ön yargılı yaklaşmışım okuyunca yazdıklarımı :(

Görende beni plantz zombie ile ortaklığım var sanır halbuki şu ana kadar apple store 1 dolar bile ödemiş değilim 3 senelik Iphone kullanıcısı olarak hayatımda Jailbreak yoksa iphone da yok benim için :)

JB'ye karsi degilim ama keske su ucretli uygulamalarin farkli yollardan bedava elde edilebilmesi olayi tamamen ortadan kaldirilsa sizin gibilere inat.

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Şahsımca konuşayım benim AppStore'dan bir uygulamayı paralı almayla ilgili sorunum yok, benim sorunum oyun içindeki ansızın çıkan reklamlar, güçlendirmeler için aşırı pahalı Uygulama İçi Satın alımlar falan. Yoksa şu ana kadar AppStore'dan parayla bir çok uygulama aldım hiçbirinden de şikayetçi değilim, hatta PvZ'yi 3$ Seviyesindeyken aldım indirim falan bile beklememiştim. Bedava oyunlar artık böyle reklam ve Uygulama İçi Satın Alımlarla can sıkıcı olmaya başladı, benim derdim bunula.

Hakkısınız biraz fazla tutucu konuşmuş olabilirim özür dilerim yanlışım varsa. Oyunu çok sevdim elimden düşürmedim günlerce o yüzden biraz fazla ön yargılı yaklaşmışım okuyunca yazdıklarımı :(

Görende beni plantz zombie ile ortaklığım var sanır halbuki şu ana kadar apple store 1 dolar bile ödemiş değilim 3 senelik Iphone kullanıcısı olarak hayatımda Jailbreak yoksa iphone da yok benim için :)

.Kusura bakmada herkez bir kapi icin o kadar ugrasmak zorunda mi? Ben enayi gibi 3 yildizla ugrasicam parasi olan direk gecicek oldu. Neyse ya ben sahsen ugrasmak istemedigim icin biraktim kisiden kisiye degisir bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talat2106 -- 18 Ağustos 2013; 23:54:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• i5 açılış ekranında Pop Cap Games yazısından sonra loading dolunca takılıyor oyun 3 gündür oynuyodum sorun yoktu Bu arada başlangıçtaki EA Games ile PopCap Games logoları niye ters
  • elinin altında 2 milyarlık telefon olupta 1 tl'lik şeye para vermemek kırk takla atıp jb'in yollarını gözleyen, onsuz olamayanlara hayranım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

elinin altında 2 milyarlık telefon olupta 1 tl'lik şeye para vermemek kırk takla atıp jb'in yollarını gözleyen, onsuz olamayanlara hayranım..

Jb yi sadece uygulamaları bedava kurmak için kullanmıyoruzki mesela apple store gir bakalım telefon görüşmelerini kayıt altına alan program bulabilecekmisin ? Ayladır kullandığım mükemmel bir özellik. Ayrıca telefonu istediğim gibi kısa yollar, temalar, ayarlar yüklüyorım.

Örnek vermek gerekirse :
    Telefonda her bir noktaya ayarlar mail programlar tek tek seçip şifre koyabilirmisin jb olmadan ? Ne gerek var ana ekranda tek şifre koyarım geçerim desende sadece belirlediğim noktalara şifre atabilmek çok işime yarıyor- Applocker

Telefon görüşmeleri, ses kayıtları eskiden delil olarak kabul edilmiyordu. Artık mahkemelerde delil olarak sunulabiliyor telefon sapığı, tehtid, dolandırıcılık vb. gibi durumlarda arka planda hiç ayar gerektirmeden çalışan tarih saat arayan telefon no tüm bilgileri kayıt altına alan uygulamayı aylardır kullanıyorum jb siz imkansız. Şimdi telefon görüşmelerini kaydetmek suç bu kısımdan üstüme gelebilirsiniz, kötü niyetli kullanılmadıkça kimseye zararı olduğunu düşünmüyorum. Falanca kişi telefonda satın aldığım ürünü eft yaparsam ulaştıracağını şu özelliklere sahip olduğunu söyledi ve sonra dolandırıldım. Ürün farklı vs. ispat var elimde giderim avukata hakkımı ararım. Audio Recorder.

Arka planda çalışan uygulamaları tek bir tıklama ile tamamını kapatmak çok işime yarıyor onsuz tam bir işkence. Killbackground.

Activator süper bir uygulama telefonda her bir dokunuşa tıklamaya yada tuşa istediğiniz görevi atamanızı sağlıyor ben araç kullanırken güneşlikte duran telefona dikkatim dağılmasın diye güç tuşuna kısa basılı tutunca şarkı değiştirmesine ayarladım. Vb bir çok kombinasyon var.

Safari kullanmıyorum chrome yüklü ama mailden gelen bir linke tıklayınca cgpreme değil gene safari açılır varsayılan tarayıcıyı browserchanger ile değiştirebilirsiniz.

Barrel ile mükemmel geçiş efektleri ekleniyor telefona youtubede videolarını izlemenizi tavsiye ederim.

Walla yazmaya yoruldum bi dünya şey var kullandığım ayrıca geçen aylarda olan bir mahkemede jailbreak yasa dışı olarak kabul edilmedi. Hatta iphone telefon satışlarının yüksek olmasının bir kısmı jailbreak yüzünden deniyor. Hatta belli aralıklarla jailbreak açıklarını apple kendisi açtığı bilinen tartışılan bir konu. Bu sadece apple a özel değil bakınız samsung vs ayarlarda google play dışı uygulama kurulumlarına izin ver ayarı ve devamında gelen Blackmarket ile full sürüm oyunlar.

32 gb lık telefon kullanıyorum mobil oyunları çok severim belki haftada en az 4-5 oyun kurup oynamışlığım vardır. Şu an telefonda 50 nin üzerinde oyun kurulu yüzde 90 paralı oyunlar her birine tek tek ödeme yapmaya kalksam haftalık 20-30 dolar beni zorlardı.

Neyse haklısınız jailbreak yapmak mantıksız apple amcalar iki özellik çıkarsınlar sbsettings uygulamasını alıp ios7 ye ekledik deli yenilik icat ettik hadi yükleyin diye sunsunlar bizde yükleyelim. Saygılar.

Plants vs. Zombies 2'nin iOS versiyonu evrensel içerik olarak yayında Plants vs. Zombies 2'nin iOS versiyonu evrensel içerik olarak yayında Plants vs. Zombies 2'nin iOS versiyonu evrensel içerik olarak yayında Plants vs. Zombies 2'nin iOS versiyonu evrensel içerik olarak yayında

Plants vs. Zombies 2'nin iOS versiyonu evrensel içerik olarak yayında Plants vs. Zombies 2'nin iOS versiyonu evrensel içerik olarak yayında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 19 Ağustos 2013; 8:13:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.