Şimdi Ara

PLANTS VS ZOMBİES:GARDEN WARFARE (PS3&PS4) ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
166
Cevap
2
Favori
8.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok eğlenceli, grafikleri animasyonları komik bir oyun. PC'de epey bi oynadım tavsiye ederim. Bakalım PC'de aldığım zevki gamepad kullanarak alabilecek miyim. Şu alıştırma bölümündeki zombie'leri bile zor vuruyorum gamepad'le

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCustomizer -- 7 Aralık 2014; 23:51:22 >
  • ekleyin online oynayalim. dikkat ettim online da hep zombiler kazaniyor daha bitkilerin kazandigini gormedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir konuyu 1. sayfada görmemiştim. Beleş olunca hortlamış
  • Ekleyin benide oynuyorum her aksam birlikte guzel olur.
    Psn:memnunov

• Oynanyan arkadaslar eklesin garden ops da 100 ustu vanguish yapiyorum ona :)

• Bence ilk mesajda psnleri liste yapsak guzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memnunov -- 16 Aralık 2014; 12:37:48 >
  • acaip bir oyun ya, dün akşam oyna oyna bırakamadım resmen....
    grafikler, o şahane müzik, sesler vs...
    takım oyunu hat safhada. Bezelye atan mı dersin, ayçiçeği mi hepsi var nerdeyse..

0-3 yaş için tavsiye edilir..
  • abı gece benı oldurdunn gulmekten yalnız sen cıktın psnden nıhat onlıne olmus baktım nıhatta bu oyunu oynuyordu sımdı sen bızı kucuk mu goruyorsun su oyunu oynadık dıye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

abı gece benı oldurdunn gulmekten yalnız sen cıktın psnden nıhat onlıne olmus baktım nıhatta bu oyunu oynuyordu sımdı sen bızı kucuk mu goruyorsun su oyunu oynadık dıye

Nihat için ideal bir oyun zaten. ateş tuşuna basılı tut ne sekme var ne bi şy.
    Eee araç falan da olmayınca kafası rahat.
  • Ben bu oyunun indirime girmesini veya plus ile verilmesi merakla beklemiştim ama göremedim hiç bir yerde arkadaş beleş olunca demiş hangi psn de bedava bu oyun ?
  • Split Screen modunda sadece tek mod mu var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdaki yorumları okuyup 45 tl ye almıştım toplam 3 kez oynamadım daha

• quote:

abı gece benı oldurdunn gulmekten yalnız sen cıktın psnden nıhat onlıne olmus baktım nıhatta bu oyunu oynuyordu sımdı sen bızı kucuk mu goruyorsun su oyunu oynadık dıye

Aynen gece girdim oynadım yine. Güzel geliyor bana baya gülüyorum karakterlerin hareketlerine

Kerem senin yeni nesilden beklentin ne ki zaten ; bf4 , bf5 çıkarsa da bf 6 . Bu 3 oyun ile bu nesili kapatıp ps5 e geçersin. Bugün bf 4 ana konusunda ne görüyorsam 1 yıl sonra da aynı şeyleri göreceğimden eminim.

Adam eğlenmek için oyun almıyor Deniz, sadece bf oynamak için alıyor. Başka bir amacı yok. Hal böyle olunca hiç bir oyundan zevk almıyor , önüne gelene saydırıyor.

• brknsmnc kullanıcısına yanıt
    Aralığın başında beleş verildi diye hatırlıyorum. O sıra indirmiştim bende tr psn den. Yine olur mu bekleyip görmek lazım.

Bu arada geceleri oynuyorum bazen beraber oynamak isteyenler ekleyebilir.

Psn: qmarbaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qmarbaz -- 24 Aralık 2014; 13:03:56 >
  • Oyununuza renk katacagim bu gece preleri aliyorum abi oyuna girdik bu bezelye atiyor lan bu ne ben kimim kimi vurcam diyordu .d8 kere daha ates eder cikarim drdi dediginide yapti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 24 Aralık 2014; 13:08:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

quote:

Aynen gece girdim oynadım yine. Güzel geliyor bana baya gülüyorum karakterlerin hareketlerine

Kerem senin yeni nesilden beklentin ne ki zaten ; bf4 , bf5 çıkarsa da bf 6 . Bu 3 oyun ile bu nesili kapatıp ps5 e geçersin. Bugün bf 4 ana konusunda ne görüyorsam 1 yıl sonra da aynı şeyleri göreceğimden eminim.

Adam eğlenmek için oyun almıyor Deniz, sadece bf oynamak için alıyor. Başka bir amacı yok. Hal böyle olunca hiç bir oyundan zevk almıyor , önüne gelene saydırıyor.

0-3 yaş oyunu napim olm ben ? Sen oyna işte
    Adam akıllı oyun var da biz mi almadık.

mordor güzeldi mesela, multi'si olsa sürekli takılırdım.
    God of war, single multi ne olursa her türlü
    Injustice'i de beğendim, mortal combat falan çıkarsa alıcam bu sefer (multi'deki manyaklar ile uğraşılmaz ama olsun)
    Geyik için zombie (dying light gibi bir şey geliyor galiba)

ben sana en iisi tetris alim de rahatla sen

• Far cry alalim dedim yok drdin gta alalim dedim yok dedin sen bisey begenmiyorsunki bak gta nin online kismina gorevler geliyormus

• Oyle devamli oynanabilecek para verilip alinabilecek bir oyun degil bencr arada acacaksin kafa dagitacaksin iki el oynayip birakcaksin oyunun benim icin olayi tamamen bu o iki el boyunca eglendiyor buda bana yeter para verip almazdim ama .d bedava verdiler diye indirdim

• quote:

Far cry alalim dedim yok drdin gta alalim dedim yok dedin sen bisey begenmiyorsunki bak gta nin online kismina gorevler geliyormus

forumda ayrı whats app'da ayrı konuşmayalım
  • Resmen iftira atiliyor burda bana

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.