Şimdi Ara

PLANTS VS ZOMBİES:GARDEN WARFARE (PS3&PS4) ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
8.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saolun hocam dediğiniz gibi yaptım 2 gün plus verdi. Amazondan 20 dolar gift alıp oyunu aldım. İnşallah pişman olmam.

Online oynayan arkadaşlar ekleyebilir psn : LastGunslingerTR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun hazir. Yarin girecegim umarim zevklidir. Psn TugayTR

• Bende satin aldim psn id: TheKuzey oynamak isteyenler eklesin oynayalim beraber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SasabtrmS -- 24 Ekim 2014; 10:09:49 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Satmak isteyen varsa alirim. Ödeme paypal

• Bu oyun nasil 20 dolar olur gercekten inanilir gibi degil.

Su ana kadar ps4te oynadigim en matrak ve en eglenceli oyunlar arasinda zirveye oynar. Bugun 4 saatlik uykuyla duruyorum bu oyun yuzunden. Oyle bir hapsetti ki beni dun gece. Inanilmaz eglenceli oyun.

Level sistemi cok cok iyi dusunulmus. Gorevleri yapmaya ugrasmaktan kendinizi alamiyorsunuz. Gulmekten oyunu oynayamadigim zamanlar oluyor. Cok cok iyi yapmislar ya.

Bu oyunu bu kadar gec oynamaya basladigim icin fena pismanim. Eglencenin dibi olmus oyun. Hala daha 25 liraya su oyunu oynuyor olduguma inanamadim.

Ayrica serverlar nasil hizli oyle cok etkileyici. 20 kisinin toplanip maca baslamasi 5 saniye. 20 dolar bak oyun. Bir de koskoca ps4 exc olarak cikmis ve multide 12 kisiyi bir araya getiremeyen driveclub'a bakalim... ya da bakmayalim en iyisi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Ekim 2014; 9:04:10 >
  • Adil kullanım yüzünden oyun inmedi bir türlü inse de başlasam. Çok merak ediyorum.
  • Ekleyin Beraber Oynayalim:Psn sabirlar51

• Oyun gercekten harika. Ben sadece futbol oyunlarindan sikilmayan ben, bu oyundanda sikilmadim. Gercekten cok zevkli.

• Oyun çok güzel herkes almalı bu oyunu, hele amerika'daki 20 dolar fiyatıyla kesinlikle kaçmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar keyifli, ne kadar sevimli bir oyunmuş bu ya.Her karakterle oynamanın ayrı bir zevki var.İndirimi kaçırmayın derim!
  • Oyun çok güzel ve renkli bir oyun bende aranıza katıldım Psn imzada var benide ekleyin.
  • Beni de ekleyin , konuyu açan arkadaş ana sayfaya online oyuncu listesi oluşturabilirse iyi olur.

Psn= Jawasra
  • Oyun parasını hakediyor çok güzel.

• Oyun çok eğlenceli, indirimden alan arkadaşlara da hayırlı olsun, parasının hakkını fazlasıyla veriyor.

• Iniyor şu an heyecanla bekliyorum valla herkes baya begenmis oynamak isteyen ekleyebilir Psn: Jesterberg

• Pvz yi us psnden alan var mi ? 3.5 gb bir yükleme yapti 3 küsürde güncellemesi var sizde de bu sekilde miydi ?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Pvz yi us psnden alan var mi ? 3.5 gb bir yükleme yapti 3 küsürde güncellemesi var sizde de bu sekilde miydi ?.

Dostum indirmeye devam eder arkada merak etme, oyunun üstüne gelip options>bilgi'ye basın kaç gb indirdiği orda yazar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Iceberg35

quote:

Pvz yi us psnden alan var mi ? 3.5 gb bir yükleme yapti 3 küsürde güncellemesi var sizde de bu sekilde miydi ?.

Dostum indirmeye devam eder arkada merak etme, oyunun üstüne gelip options>bilgi'ye basın kaç gb indirdiği orda yazar.

Hocam onu biliyorumda oyun 15 gb kurulum dosyası ama sonrada 3.5 gb a dönüştü.
  • Kilo Moana kullanıcısına yanıt
    O dediğiniz güncelleme, bende de yüklenmişti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Iceberg35

quote:

Hocam onu biliyorumda oyun 15 gb kurulum dosyası ama sonrada 3.5 gb a dönüştü.

Güncelleme ile yeni haritalar,karakterler ve oyun modları geldi...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.