işte böyle olacak...çözünürlükte problem var,düşük kalıyor , yakında plazmalar yok olacak deniyordu ama bunlar birbirleriyle hep yarışacaklar...sonuçta çok kuvvetli markalar var her 2 teknolojinin de arkasında....
bu tarz ürünlerde bekleyip daha iyisini alıyım demek sonsuza kadar beklemek demektir.geçenlerde bi laf okumuştum en iyi tv hangi tv dir diye, cevap;öldüğünüzde çıkan tv dir gibi bişiydi.bu konuda biraz kararlı ve neye ihtiyaç duyduğunu bilmek gerekiyo.bende projeksiyon aletinde bu sıkıntıyı yaşamıştım en son işi satıcıma havale ettim ve 3m x55 le işi bitirmiştim. plazmada bence 50'' lik pioneer iyi bir tercih bütçen kısıtlı ise panasonic galiba
ama 50" bana çok fazla odam 43"e uygun bide pioneer 7. jenerasyon 2007de çıkıyomuş az kaldı die acvaba beklesemmi die düşünmeye başladım loewe de her zaman aklımın bi kenarında içim gidiyo alsam mı acaba
pıoneer 436 xde veya panasonic pv60....
ne zor işmiş bu ya
arkadaşlar plazmada samsung ve panasonic gerisi sizin zevkinize kalmış bunlar gerçek dünya liderleridir gerisi buradan alır ve satar bir iki markayıda unutmuş sanmayın bilerek yazmadım bana göre şu an ikisi
sonuç olarak galba panasonic 9. jenerasyonu alcam hiç kötü yorum okumadım belki ani b i kararla pioneer 7g yi beklerim
Oncelikle herkese merhaba,
ben yeni bir Löwe Xelos 32" aldim. Ve uydudan goruntu aliyorum. Merak ettigim konu su: Ekrana yandan bakinca ekrandaki insanlarin yuzlerinin rengi soluyor. Bunun nedeni ne olabilir?
Yardimci olabilirseniz sevinirim.
Tesekkurler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme