Şimdi Ara

plasmada hangisi? samsung panasonic pioneer loewe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • soru açık bi süre araştırdıktan sora plasma televizyon alamay karar verdim (dlp ve lcd arasında baya gidip geldim ama)
    nese sonuç olarak bu 4 markada karar verdim
    samsung aslında biraz daha geri planda
    loeweyi herkes çok övüyor (bu forumda hiç görmedim gerçi) teknolojiside baya ileri olduunu biliyorum
    ama yinede size de bi danışmayı karar verdim
    her markanın en gelişimiş modelini karşılaştırın buarada
    ( samsung 42q7h
    pioneer pdp 43xde
    panasonic 42 pv600e
    loewe xelox 42 a) bahsettiim modellerden daha iyisi vardsa uyarın

• Panasonic

ben kullanıyorum çok memnunum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

Panasonic

ben kullanıyorum çok memnunum...
    Panasonic ya da Loewe....
    Loewe'yi çoğu kişi duymamıştır bile ve bilmedikleri için b.k atmaya bayılırlar ama senin de yazdığın gibi çok kaliteli ürünleri olan bir markadır.Pek global çalışma kaygısı duymuyorlar, zaten Loewe'yi bilen alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Panasonic ya da Loewe....
    Loewe'yi çoğu kişi duymamıştır bile ve bilmedikleri için b.k atmaya bayılırlar ama senin de yazdığın gibi çok kaliteli ürünleri olan bir markadır.Pek global çalışma kaygısı duymuyorlar, zaten Loewe'yi bilen alır.

Alıntıları Göster
    panasonic 42phd8 de eklenmeli galiba bu modeller arasına
  • bence de panasonic
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo34

bence de panasonic
    pioneer desem hem yeni aldım 6500 ytl ye acaba yanlış mı yaptım şimdi burada herkes panasonic diyor da?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toydede

pioneer desem hem yeni aldım 6500 ytl ye acaba yanlış mı yaptım şimdi burada herkes panasonic diyor da?...

Alıntıları Göster
    yanlış yapmadın dostum pioneer da plasma da en ii 3 marka arasında

ama galiba loewe ye kayıyorum ben biraz
    özellikle yeni teknolojileri yükleyebilme özelliği loeweyi baya bi ön polana çıkartıyor
    siz ne dersiniz?
    biraz pahalı ama kıyacam paraya artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG CX 55 Oled
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: toydede

Alıntıları Göster
    Ben de yakında 50" bir Panasonic alacağım inşallah. Ama benim araştırmalarıma göre görüntü kalitesi ve teknoloji olarak Pioneer ve Panasonic kafa kafaya. Bir kere Pioneer kesinlikle tip olarak çok şık. Kimilerine göre ayrı bir media box olması da avantaj olabiliyor. Gerçi 43" de şimdi bir de all-in-one modelleri var.

Ben neden Panasonic alacağım? Azıcık daha ucuz. Hoparlörleri dahil (evde yaşlılar ve çocuklar rahat kullanabilir, kimse AV receiver'la oynamaz)(Pioneer'in hoparlörleri biraz pahalı (500-600 ytl)). Yeni jenerasyon bir panel. Galiba (bana söyleyenlerin ve okuduklarımın yalancısıyım) daha az burn in riski. Nefis görüntü (Pioneer da öyle).

Selamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoMaymun

Ben de yakında 50" bir Panasonic alacağım inşallah. Ama benim araştırmalarıma göre görüntü kalitesi ve teknoloji olarak Pioneer ve Panasonic kafa kafaya. Bir kere Pioneer kesinlikle tip olarak çok şık. Kimilerine göre ayrı bir media box olması da avantaj olabiliyor. Gerçi 43" de şimdi bir de all-in-one modelleri var.

Ben neden Panasonic alacağım? Azıcık daha ucuz. Hoparlörleri dahil (evde yaşlılar ve çocuklar rahat kullanabilir, kimse AV receiver'la oynamaz)(Pioneer'in hoparlörleri biraz pahalı (500-600 ytl)). Yeni jenerasyon bir panel. Galiba (bana söyleyenlerin ve okuduklarımın yalancısıyım) daha az burn in riski. Nefis görüntü (Pioneer da öyle).

Selamlar...

Alıntıları Göster
    Ben kesinlikle Pioneer pdp xde serisi öneririm, kesinlikle dehşet bir alet. Plasmada'da pionner gerçeken çok esaslı bir pozisyonda. Gerçi karşılaştırmasını yapmıssındır ancak hd film takılmıs bir pionnerin karşısına geçip izlemeni şiddetle tavsiye ediyorum ben. Bundan başka Panasonic'ede yönelebilirsin. Ancak fiyat yönünden loewe'a felan bulasma derim. Nitekim aynı görüntü kalitesini alsan dahi loeve'in fiyatı 2000 ytl kafadan fazla olacaktır. Ben kendini ahım şahım olarak görüp, kendi kendine karizma yapıp ürün fiyatlarını uçuk kaçık tutan firmalara hiçbir zaman sıcak bakmamışmıdır. Tv denince akla gelen panasonictir. Benim öncelikli tercihim ve sana olan önerim pionner, daha sonra panosonic şeklindedir. Aynı fiyata sahip ürünlerden loeve'da kesinlikle daha kötü bir görüntü kalitesi alırsın. Buda loewe'un anlaşılmayan fiyat politikasından ötürüdür.

Şu broşüre bir göz atabilirsin; http://www.pioneer.eu/files/brochures/05_PDP_FULL/05_PDP_Full_TU.pdf

• quote:

Orijinalden alıntı: Neutral

Ben kesinlikle Pioneer pdp xde serisi öneririm, kesinlikle dehşet bir alet. Plasmada'da pionner gerçeken çok esaslı bir pozisyonda. Gerçi karşılaştırmasını yapmıssındır ancak hd film takılmıs bir pionnerin karşısına geçip izlemeni şiddetle tavsiye ediyorum ben. Bundan başka Panasonic'ede yönelebilirsin. Ancak fiyat yönünden loewe'a felan bulasma derim. Nitekim aynı görüntü kalitesini alsan dahi loeve'in fiyatı 2000 ytl kafadan fazla olacaktır. Ben kendini ahım şahım olarak görüp, kendi kendine karizma yapıp ürün fiyatlarını uçuk kaçık tutan firmalara hiçbir zaman sıcak bakmamışmıdır. Tv denince akla gelen panasonictir. Benim öncelikli tercihim ve sana olan önerim pionner, daha sonra panosonic şeklindedir. Aynı fiyata sahip ürünlerden loeve'da kesinlikle daha kötü bir görüntü kalitesi alırsın. Buda loewe'un anlaşılmayan fiyat politikasından ötürüdür.

Şu broşüre bir göz atabilirsin; http://www.pioneer.eu/files/brochures/05_PDP_FULL/05_PDP_Full_TU.pdf

Alıntıları Göster
    BİRAZ ÖNCE LOEWE I NEDEN FORUMDA KİMSE YAZMIYOR.TÜRKİYEDE KİMSE BİLMİYOR DİYE BİRŞEY OKUDUM.
    NEDENMİ?FİYATLARINA BAKIN ANLARSINIZ.O FİYATLARLA ANCAK ÇOK KOLAY PARA KAZANANLARIN ALABİLECEĞİ ÜRÜNLERDİR.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadircan

BİRAZ ÖNCE LOEWE I NEDEN FORUMDA KİMSE YAZMIYOR.TÜRKİYEDE KİMSE BİLMİYOR DİYE BİRŞEY OKUDUM.
    NEDENMİ?FİYATLARINA BAKIN ANLARSINIZ.O FİYATLARLA ANCAK ÇOK KOLAY PARA KAZANANLARIN ALABİLECEĞİ ÜRÜNLERDİR.

Alıntıları Göster
    peki fiyatları önemsemezsek?
    ben hala loewe de takıldım

buarada loeweye uçuk fiyat diyenlere nazaran belirtmek istiyorum; sölediğim modellerde loewe ve pioneer aynı fiyat (7500ytl) yani okdr da uçuk değil
    (enplus fiyatı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kadircan
    O FİYATLARLA ANCAK ÇOK KOLAY PARA KAZANANLARIN ALABİLECEĞİ ÜRÜNLERDİR.

bu nasıl bir yaklasım? ha yani adam para biriktirip alamaz mı zevk ugruna bu tip urunleri? illa "cok kolay" para kazanılması mı lazım...

ayrıca Loewe nin panellerinin LG tarafından yapıldıgını biliyorum. yanlıssam beni duzeltin. yani panele degilde dizayna ve estetige para veriliyormus gibi, kaldıki LG ninde cok şık plazmaları mevcut.

benim kanaatim Pioneer ve Panasonic teknoloji olarak daha guvenilir. Pioneer ların estetgi cok guzel ancak 6. paneldeki burn-in mide bulandırmakta.. Pioneer 7. nesil plazmalarını cıkarana kadar Panasonic 9. nesil plazmalar su anda piyasadaki en kaliteli plazmalar oldugu gorusundeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: EliasGS

quote:

Orjinalden alıntı: kadircan
    O FİYATLARLA ANCAK ÇOK KOLAY PARA KAZANANLARIN ALABİLECEĞİ ÜRÜNLERDİR.

bu nasıl bir yaklasım? ha yani adam para biriktirip alamaz mı zevk ugruna bu tip urunleri? illa "cok kolay" para kazanılması mı lazım...

ayrıca Loewe nin panellerinin LG tarafından yapıldıgını biliyorum. yanlıssam beni duzeltin. yani panele degilde dizayna ve estetige para veriliyormus gibi, kaldıki LG ninde cok şık plazmaları mevcut.

benim kanaatim Pioneer ve Panasonic teknoloji olarak daha guvenilir. Pioneer ların estetgi cok guzel ancak 6. paneldeki burn-in mide bulandırmakta.. Pioneer 7. nesil plazmalarını cıkarana kadar Panasonic 9. nesil plazmalar su anda piyasadaki en kaliteli plazmalar oldugu gorusundeyim

Alıntıları Göster
    loewelerin panellerini lg nin ürettiğinden emin değilim ben, çünkü loewenin paneleri lgden daha kaliteli gibi bence

pioneerin 7. jenerasyonu enzaman gelecek acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: zabadiza

loewelerin panellerini lg nin ürettiğinden emin değilim ben, çünkü loewenin paneleri lgden daha kaliteli gibi bence

pioneerin 7. jenerasyonu enzaman gelecek acaba?

Alıntıları Göster
    Kendim kullanmıyorum,ama iş yerinde var Pioneer Plazma.Geçen seneki kupa maçlarını seyrettik mükemmel.Onlarca kişi kullanıyor,kumandasındaki yazılar bile duruyor.Ben olsam düşünmeden Pioneer alırım.Belki diğerleri daha iyidir ama ben piooner ı biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo34

bence de panasonic
    quote:

Orjinalden alıntı: apollo34

bence de panasonic

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: megemen02

quote:

Orjinalden alıntı: apollo34

bence de panasonic

+1

Alıntıları Göster
    ben 1,5 yıldır pıoneerı kullanıyorum (436xde) mükemmel alet.estetik ve paranın hakkını veriyor.gerçi biraz tuzlu (hele benim aldığım zamanda) ama biraz fedakarlıkla değer bence.digiturk u scart rgb den izleyin ve kararınızı öyle verin derim.Loeve de parayı markaya veririsiniz ekstra bişiy bence yok
    yani pioneer.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdaguler

ben 1,5 yıldır pıoneerı kullanıyorum (436xde) mükemmel alet.estetik ve paranın hakkını veriyor.gerçi biraz tuzlu (hele benim aldığım zamanda) ama biraz fedakarlıkla değer bence.digiturk u scart rgb den izleyin ve kararınızı öyle verin derim.Loeve de parayı markaya veririsiniz ekstra bişiy bence yok
    yani pioneer.

Alıntıları Göster
    LOEWE konvansiyonel tüplü tv teknolojsinde lider bir markadır, kimse itiraz edemez.
    Bugüne kadar ürettiği ve hala devam ettiği tüplü tv serileri emsalsiz kalitede.
    Tabi dizayn hususunda da aşmış bir ürün gamı var.

Ama iş panel teknolojisine gelince orda duracaksınız.
    Burda tamamen farklı bir kulvardan bahsediyoruz,

Loewe her ne kadar argesi ile görüntü işelemede avantajlı olsa da,
    görütü kalitesindeki esas farkı kullanılan paneller belirliyor.
    Hangi fabrikadan hangi kalite sınıfında çıktığı önemli.

MArka LOEWE olsa da ,
    halihazırda Panel üreten birkaç fabrikadan PANEL ALMAK ZORUNDADIR, kendi üretemeyeceğine göre.
    Uzun lafın kısası panel satın alınacaksa sırf LOEWE markası için o tv ye balıklama atlanmamalı bana göre,
    pioneer ya da panasonic gibi markalar mutlaka karşılaştırılmalı.

Not: Bana göre Panasonic paneller Plazmada 1 Numaradır.
    Eğer LOEWE, LG panel kullanıyorsa 1 düsünürüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdaguler

yani pioneer.

Alıntıları Göster
    Bir plazma kullanıcısı (panasonic pv60 ) olarak bende fikrimi söyliyeyim.Ben pioneer i de panasonic cihazı da hem görüntülerini seyrederek hemde yurtdışı yorumlarını okuyarak karşılaştırdım..sonuçta ikisinide çok başarılı bulduğumu söylemek isterim...yurtdışı incelemelerde pioneer biraz daha ağır basıyordu....ama benim karar vermem de de fiyat ağır bastı.....
    Neticede çok memnunum....pioneer alsam da sanırım aynı görüşte olurdum.Loewe cihazı ise incelemedim...markayı biliyordum ama ben bu iki marka üzerinde durduğum için Loewe ye bakmamıştım...yalnız şunu unutmamak lazım pioneer EISA ödüllü bir cihazdır...ve yurtdışı hemen hemen tüm audıo - video dergilerinde pioneer ve panasonic incelemelerinde çok çok iyi test sonuçları bulunmaktadır.panasonic in sitesine girer ve ürünleri incelerseniz , mesela panasonic.de de testurteil lerde bunları görebilirsiniz hatta bazılarını da okuyabilirsiniz.
    sevgiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: zapatero

Bir plazma kullanıcısı (panasonic pv60 ) olarak bende fikrimi söyliyeyim.Ben pioneer i de panasonic cihazı da hem görüntülerini seyrederek hemde yurtdışı yorumlarını okuyarak karşılaştırdım..sonuçta ikisinide çok başarılı bulduğumu söylemek isterim...yurtdışı incelemelerde pioneer biraz daha ağır basıyordu....ama benim karar vermem de de fiyat ağır bastı.....
    Neticede çok memnunum....pioneer alsam da sanırım aynı görüşte olurdum.Loewe cihazı ise incelemedim...markayı biliyordum ama ben bu iki marka üzerinde durduğum için Loewe ye bakmamıştım...yalnız şunu unutmamak lazım pioneer EISA ödüllü bir cihazdır...ve yurtdışı hemen hemen tüm audıo - video dergilerinde pioneer ve panasonic incelemelerinde çok çok iyi test sonuçları bulunmaktadır.panasonic in sitesine girer ve ürünleri incelerseniz , mesela panasonic.de de testurteil lerde bunları görebilirsiniz hatta bazılarını da okuyabilirsiniz.
    sevgiler.

Alıntıları Göster
    şimdi pioneerın 7. jenerasyonunu mu beklesem die dşünmeye başladım
    yoksa çok uçuk fiyaty mı olur? (10.000in üstü gibi), gerek yokmu sizce?
    Alıyım gitsin mi 436xde mi, yokjsa hali hazırda daha ii bi modeli varmı ztn pioneerın, yoksa panasonicmi alıyım gitsinmi? nemi?

• quote:

Orijinalden alıntı: zabadiza

şimdi pioneerın 7. jenerasyonunu mu beklesem die dşünmeye başladım
    yoksa çok uçuk fiyaty mı olur? (10.000in üstü gibi), gerek yokmu sizce?
    Alıyım gitsin mi 436xde mi, yokjsa hali hazırda daha ii bi modeli varmı ztn pioneerın, yoksa panasonicmi alıyım gitsinmi? nemi?

Alıntıları Göster
    Pioneer'da 1080p 50" plazmalar başladı, biliyor musunuz?

PDP-5000EX Avrupa'da

PRO-FHD1 Amerika'da

İngiltere fiyatı £5,5K

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.