Şimdi Ara

Plastik poşet Komisyonu bugün toplanıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Plastik poşet Komisyonu bugün toplanıyor!!!

Duydunuz mu: Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin plastik poşet Komisyonu varmış!!
    Teşekkürler büyük usta!!
    Allah'a şükür bütün dertlerimizi çözer bu komisyon!!! 👇

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İnşallah artmaz
    25 kuruş bile koyuyor 2 poşet alsan 50 kuruş az mı omg?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki akşamdır FİLE markete gidiyorum.

"Plastik poşet satışı durduruldu, merkezden talimat geldi,

istiyorsan tanesi 5-6 TL olan pazar çantalarından var"

dediler.

5 yıldır fiyatı artamayan tek şey bu poşetlerdi.

fakat bu poşet satışı kararından sonraki ilk seçimde AKP'nin aldığı düşük oyun bir kısmını buna bağlamışlardı.

bakalım bu sefer kaça çıkaracaklar...

• Plastik poşetin fiyatlı olmasının sebebi plastik kullanımını azaltmak ve insanları çok kullanımlı kumaş çantalara yönlendirmek. O yüzden çok ucuz olması zaten amacının dışında bir şey. Asgari ücretle aynı oranda artması gerekse şu anki fiyatının 2,10 tl olması gerek ki yeni yıl zammı ile birlikte daha fazla oluyor.

• En az 1 TL yapmaları lazım. Yoksa o ilk zamanlarki etkisi kalmadı.

İlk zamanlar herkes yanında bez torba veya kaliteli kumaş torba götürürdü markete. Şimdi bakıyorum 25 kuruş verir poşet alırım diyor herkes gene .

5-10 TL verip kaliteli kumaş bir çanta alıp yıllarca kullanmaya teşvik edilmeli insanlar seve seve olmazsa böyle 1 TL 2 TL yapılarak. Yoksa hayatımızda değişen hiç bir şey olmuyor heryer poşet halen daha...

• Yanına arabana bez poşet alıp kullanmak çok mu zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberi görünce gittim poşet stokladım hemen

Plastik poşet Komisyonu bugün toplanıyor!!! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 21 Kasım 2024; 18:56:17 >
  • 10 10 toplamak lazım

• Seçime yakın fiyatı köklerlerse iyi olur. 2019 seçimlerinde etkisi yok değildi yani.

• yemin olsun bomboş muhabbet bu poşet mevzusu.

• plastik poşet komisyonu (!)

• her gittiğimde 3 5 alıyorum :D

almayan enayidir.

ben 25 kuruşu denizde sektiriyom

• Çöp poşeti alacağınıza markete gidip 20 tane poşet alın daha karlı :) Bugünün şartlarında amacına hizmet edecekse bu poşet fiyatının en az 10 TL olması gerekir. Yoksa hiçbir anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 22 Kasım 2024; 8:32:7 >
  • Bu komisyon para alıyormu acaba, işleri zor.

• Düzenleme ilk çıktığında tüm firmaların plastik poşete alternatif sunacağı ancak poşet bulundurmalarının da zorunlu olduğu gibi bir karar vardı, yanlış mı hatırlıyorum?

• Biz burda 2-3 tane poşetin hesabını yapalım, plastik pipet kullanmayalım vs. sonra ordan random bi zengin çıksın bütün bu on binlerce insanın yaptığı tasarrufu özel jetiyle, bilmem kaç beygirlik off-road aracıyla falan hiç etsin. Boş işler bunlar, neredeyse bütün devletlerin iki yüzlülüğü.

• adolf1 kullanıcısına yanıt
    Hocam bana alışverişi birakip çıkıp gittigini soyle

Bu file market iyice kendini cok bi halt sanmaya basladi omg

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

meyve sebze reyonundaki şeffaf poşetleri kullandım Plastik poşet Komisyonu bugün toplanıyor!!! 

• Çocuk istismarı, kadına şiddet, aile içi şiddet, sporda şiddet, SGK nın dolandırılması, sokak hayvanları sorunu vs gibi önemsiz konularda komisyon kurmayıp, böyle önemli bir konu hakkın komisyon kuran devletimizden Allah razı olsun, iyi ki varlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.