Şimdi Ara

Plat elo'nun 1. derece boosterları (gördüğünüz yerde dc atın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Plat elo'nun 1. derece boosterları (gördüğünüz yerde dc atın)

Fazla söze gerek yok diamond'a çıktım 3 gün sevincini yaşıyamadan düştüm yine plat 3 e düştüm ve devam ediyorum road to bronz hayırlısı ile . Aslında hepinize böyleleri gelir banada gelir yanı aşırı alışkınım artık bir çok qq konusuda açtım bir daha olsa bir daha açarım yani pişman değilim.

Her neyse bu arkadaş (lar) ciddi anlamda kafasız oyuncular gördüğünüz yerde dc atın ... Ne yazık ki sandığınız gibi problemleri lanede klasik olarak feeedlemek değil . Luci basede skill açıp adamların ejderin ordaki çalıya gidiyor ölüyor bunu gören shaqlaban blitz 2v1 girmek ha gösteririm ben size oyunu diyor . Feedlemeye başlıyor mide geliyor farm çalıyor ahriye ölüyor (ahri fragını onla kastı) . Ordan bir bakıyorsun fiora ile 595 oyunu olan adam riveni feedliyor .

Mutlu mesut bir şekilde feedlenmiş rivene gank atmaya kalkışan elise , de usulca ölüyor ... Anlıyacağınız elise hariç all blok görünen yerde dc uğraşmaya değmez nedne bilmiyorum ama bu satırları yazarken gülüyorum

Tabii oyun içinde din ve ırk tartışması başlıyor ben ben bu türklerin .... yok ben bunların yok ben bunların özet olarak klasik bir tr maçı

Yarın weste geçmeyi düşünüyorum hangi kümeye atar ? (keşke diamondken geçseydim platta devam ederdim)

• Uslanmaz99 ve shaqlaban nedır ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 99'u görüp çıkmadın mı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fireware

99'u görüp çıkmadın mı :(

ironi felandır diye düşündüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceSLayer

Uslanmaz99 ve shaqlaban nedır ya

shaqlaban eski bir oynumada gelmişti ondada feedlemişti hala nasıl eşleşiyorum anlamıyorum hiç mi düşmüyor bu adam
  • dodge atsaydın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adc ye kill salma sadece kendin al killeri
    bloku kaldırmıştım, boşuna kaldırmışım bi daha açtım.

• -zed- kullanıcısına yanıt
    1500 maç
  • o nickleri görür görmez oyun çıkıp oyunu silip bidaha yükleyip ip ve mac adresini değiştirirdim o nickler ne öyle şaqlabanxd

Resmen nickden belli etmişler kendilerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdmbkmzc

adc ye kill salma sadece kendin al killeri
    bloku kaldırmıştım, boşuna kaldırmışım bi daha açtım.

sen neyin kafasını yaşıyorsun la ? adc killeri sayemde aldı zaten lanede ki fragını biliyormusun sen asisti bile yoktu
  • Rivenim -_-
  •  Plat elo'nun 1. derece boosterları (gördüğünüz yerde dc atın)

bu maç iyi oynadığımı idda etmiyorum hatta takımdaki bot da idda etmiyor ama Pre giren top lane ve jungle oyun başından beri sadece ama sadece birbirlerindeydiler amumu 2 kere blue aldı o kadar . Skarner bot ve midi bitirdi bunlarıda ekleyin . Bu arada ww gerçekçi bir nick koymuş

• Karsi takimdaki riven

• bu sezon silver 1 başladım seri bir şekilde toplam 70 maçta falan platine çıktım ve ranked oynamayı bıraktım(arada düşmemesi için atıyordum) ardından 1 ay tatile gittim geldim dedim şu hesabı tatil bitmeden diamond yapayım

başladım oynamaya plat 3 e kadar aynı şekilde çok seri çıktım sürekli sup oynamaya çalışıyorum(main supp) ardından plat 3 e bir çıktım çıkış o çıkış 3 gündür plat 3 deyim harbiden plat 3 e geçti geçeli takımıma gelen adamlar forumda gördüğüm okuduğum adamlarla aynı

şuan 91 puandayım plat 2 olduğumda diamonda akarım direk diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

bu sezon silver 1 başladım seri bir şekilde toplam 70 maçta falan platine çıktım ve ranked oynamayı bıraktım(arada düşmemesi için atıyordum) ardından 1 ay tatile gittim geldim dedim şu hesabı tatil bitmeden diamond yapayım

başladım oynamaya plat 3 e kadar aynı şekilde çok seri çıktım sürekli sup oynamaya çalışıyorum(main supp) ardından plat 3 e bir çıktım çıkış o çıkış 3 gündür plat 3 deyim harbiden plat 3 e geçti geçeli takımıma gelen adamlar forumda gördüğüm okuduğum adamlarla aynı

3 kere plat 2 den 1 kere diamondan düştüm umarım aynı şeyleri yaşamazsın

edit : bende plata maximum 200 maçta çıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -zed- -- 24 Ağustos 2014; 0:35:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

bu sezon silver 1 başladım seri bir şekilde toplam 70 maçta falan platine çıktım ve ranked oynamayı bıraktım(arada düşmemesi için atıyordum) ardından 1 ay tatile gittim geldim dedim şu hesabı tatil bitmeden diamond yapayım

3 kere plat 2 den 1 kere diamondan düştüm umarım aynı şeyleri yaşamazsın

edit : bende plata maximum 200 maçta çıktım

diamond olduğumda elimi sürmem artık arada düşmesin diye atarım strese gelemiycem zaten sınav var

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaitan

Karsi takimdaki riven

evet
  • madem iyisin gev weste bu mallari cekicegine vallaha ben westten trye gectim haziran sonu belesken arkadaslar icin su an pismanliktan geberiyorum bi iki hafta icinde direj geri doncem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockwelll

madem iyisin gev weste bu mallari cekicegine vallaha ben westten trye gectim haziran sonu belesken arkadaslar icin su an pismanliktan geberiyorum bi iki hafta icinde direj geri doncem

çok iyi değilim ama başından beri feedliyenler de istemiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.