Şimdi Ara

içinde Young ryze(human ryze) olan diamond 3-4 bir hesap ne kadar yapar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amaç benim account'ta young ryze var demek değil de, baya eski bir account. Oyunda görenler fiyatını soruyorlar young ryze skini lol sezon1 de pre order yapanlara hediyeydi sadece ve 2014 sonlarında skinin fiyatı 300 euro kadardı. Şimdi skin kodu olmadığı için skin tarihe karıştı sadece hesaplarda varlar. Gelen giden hesabın ne kadar ettiğini sorduğundan bir cevap veremiyorum.

bilgisi olanlar var mı diamond yapsam account'u kaçtan gider? e-bay aracılığıyla falan. Hesap euwestte zaten.

• Toplam kaç kostüm ve black alistar, ufo corki,cs riven gibi değerli başka kostümler varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texasred

Toplam kaç kostüm ve black alistar, ufo corki,cs riven gibi değerli başka kostümler varmı

Angler Jax, Unmasked Kayle var hocam. 2 tane normal skin 3 adet te legendary skin var. hesabı dia yapana kadar 25-30 skin daha alırım zaten. benim merak ettiğim nokta sadece young ryze varsa kaça gider. gerçi rework yedikten sonra ryze main'leri de kayboldular. 2 sene önce falan bu hesap lvl 10 falanken 150tl teklif eden oldu tr de sırf young ryze var diye adam ciddi ciddi telefon no falan almıştı hergün arıyordu satıyomusun diye. Yani skin değerli olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

quote:

Orijinalden alıntı: Texasred

Toplam kaç kostüm ve black alistar, ufo corki,cs riven gibi değerli başka kostümler varmı

Angler Jax, Unmasked Kayle var hocam. 2 tane normal skin 3 adet te legendary skin var. hesabı dia yapana kadar 25-30 skin daha alırım zaten. benim merak ettiğim nokta sadece young ryze varsa kaça gider. gerçi rework yedikten sonra ryze main'leri de kayboldular. 2 sene önce falan bu hesap lvl 10 falanken 150tl teklif eden oldu tr de sırf young ryze var diye adam ciddi ciddi telefon no falan almıştı hergün arıyordu satıyomusun diye. Yani skin değerli olmalı.

400-450 aşağı vermezdim ben

• Hesap eder etmesine de alan olur mu meçhul

• alan olacağını sanmıyorum ama 200 eder heralde
  • Genç Ryze reworktan sonra geçen haftalarda açıktı aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.