Şimdi Ara

{{PLATFORM>>>SONY VAİO VGN - NS11S/S<<< (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
4
Favori
46.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende SONY VAİO NS-11 S/S KULLANICISIYIM

Sony vaio denılınce kesınlıkle 3-4 bin tl lik uçuk fiyatlı laptoplar akla geliyor artık sony de orta kısım insanına hitap eden laptoplar üretiyor teşekkürler hayalimdi bir Vaiom olması ve şu an mesajımı vaiomdan yazıoyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: RealgangsteR

Bende SONY VAİO NS-11 S/S KULLANICISIYIM

Sony vaio denılınce kesınlıkle 3-4 bin tl lik uçuk fiyatlı laptoplar akla geliyor artık sony de orta kısım insanına hitap eden laptoplar üretiyor teşekkürler hayalimdi bir Vaiom olması ve şu an mesajımı vaiomdan yazıoyorum

Hayırlı olsun dostum.Gerçekten insanın bir Sony'si olması çok güzel bir şey.Bu vaio olabilir mp3 player veya cep telefonu olabilir hepsi ayrı bir keyif 7 yıllık walkmen'i bile.

• Merhaba ,
    Konu ile alakası yok ama bende FW-21E serisini almayı düşünüyorum.Acaba aldığımda nasıl recovery yapabilirim.Onuda anlatırsanız bir çok kişi recovery yapılmasını bilmiyor.
    Görüşmek üzere
  • merhaba;

donanımhaber'e katılma sürecim biraz geç olduysa da, ben de 5 aydır ns 11s/s kullanıcısıyım. hani kimseler sormadan genel bir yorum yapmak gerekirse, kendısının hdd ile ugrasırken cıkardığı kısık ses harici hiç bir sorunu yok. bu da zaten bir sorun değil ama genelde donanımhaber içerisinde ince elenip sık dokuldugundan söylemekte yarar gördüm :) . başka sorular olursa da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
  • Arkadaslar, dün wireless ışıgı yanmamaya başladı ve kablosuz agları görmüyor.Sürücüden olabilir diye yeniden yükledim ama hala ışıgı yanmıyor ve çalışmıyor.Böyle bişey başına gelen varsa yardımcı olabilir mi acaba?
  • arkadaşlar cihazın sesini harman/kardon speaker kullanan toshiba A serisiyle kıyaslar mısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: boachan

arkadaşlar cihazın sesini harman/kardon speaker kullanan toshiba A serisiyle kıyaslar mısınız?

harman/kardon gibi isim yapmış bir hoparlör sisteminin yanında tabii ki çok da ahım şahım olacağını soyleyemem. arkadaşımda toshiba'nın o serisinden var, tam hatırlayamayacağım modeli şimdi ama sesi ns11s/s ile kıyaslanacak gibi değil. bas vuruşlarını sony'de zaten hissedemiyorsun tam olarak, doğal olarak tiz sesler çok öne çıkıyor. pek kıyaslamamak lazım. sonucta standart speakerlar ve realtek ses kartı mevcut üstünde sony'nin .
  • ya arkadaşlar ir problemim var
    masaüstü fln herşey gidiyor bazen btn dosyalarım harddiskten bakınca duruyorlar yerşnde ama laptop kişisel ayarları fabrika ayarlarına dönüyor durmadan sistem geriyukleme ile anca yerşne geliyor deliricem
    ne yapmam lazım bş fşkri olan var mı?
  • selamlar..

malumunuz win7 rc çıktı, vista'dan da sıkıldımdı zaten.. var mıdır dırayvırlarla ilgili bilgisi olan acep? nasıl yaparız nasıl ederiz, yardım bekliyoru(z)m.. geceniz ii ola vaiodaşlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deathtrip

selamlar..

malumunuz win7 rc çıktı, vista'dan da sıkıldımdı zaten.. var mıdır dırayvırlarla ilgili bilgisi olan acep? nasıl yaparız nasıl ederiz, yardım bekliyoru(z)m.. geceniz ii ola vaiodaşlar..

valla ben de şimdi indiriyorum win 7 rc'yi. D sürücüsüne kuracağım ve bakacağım neler olacağına :) çoğu driverı kendısının otomatik bulabilmesi lazım ya çok zorlanmayız diye düşünüyorum?

bu vista yoksa hakıkaten ağır yanı, gereksiz vaio programlarını kaldırmama rağmen. dellendiriyor insanı

• merhaba arkadaşlar bu model nerde üretiliyo??
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetboke

merhaba arkadaşlar bu model nerde üretiliyo??

made in china diyor kendisinin alt tarafındaki etiket
  • Ben biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası, ilk olarak wireless tuşu hata verdi yanmadı uzun zaman internete bağlanamadım, sonra bilgisayarcı halletti, şimdi de pilinde problem çıktı, çok yavaş şarz oluyor %52den %54 e geçmesi günler alıyor =/ garantiye gitmesi gerek.. aldığıma pişman oldum diyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carolyna

Ben biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası, ilk olarak wireless tuşu hata verdi yanmadı uzun zaman internete bağlanamadım, sonra bilgisayarcı halletti, şimdi de pilinde problem çıktı, çok yavaş şarz oluyor %52den %54 e geçmesi günler alıyor =/ garantiye gitmesi gerek.. aldığıma pişman oldum diyebilirim.

umarım ki çabuk düzeltirler. nasıl wireless ve batarya gibi en önemli iki noktada sorunlar olabiliyor anlamıyorum, gerçekten enteresan...

aslında sony'nin genel üretim planlarında, ürün numarası 11 ile başlar mesela, 21, 31 oldukça daha oturmuş ve stabil olur. bizim modeller ns31s/s gibi olsaydı mesela bu tarz sorunlarla daha az karşılaşırdık. Benim sony 6-7 aydır tek bir sorun cıkarmadan çalışıyor, ki ben desktop tarzında kullanıyorum kendisini. Sizinki bir şanssızlık olmuş, EURASIA garantisi varsa ve eğer sorun gerçekten büyükse (ki büyük duruyor), yeni bir tanesiyle değişim yaptırtabilirsiniz, peşini bırakmayın derim

• selamlar

ns 11s xp ye geçmeyi düşünüyorum. driver ve xp uygun cd bulamadım. makul bir ücrete postalar mısın?
  • bym_tiago
    msnden ekle gerekli ayrıntıları konuşuruz sakandir@hotmail.com..bende ns 21 z/s var xp ye geçtim driverlar sahil sorunsuz çalışıyor..isteyen arkadaşlara yardımcı olurum...
  • quote:

ya arkadaşlar ir problemim var
    masaüstü fln herşey gidiyor bazen btn dosyalarım harddiskten bakınca duruyorlar yerşnde ama laptop kişisel ayarları fabrika ayarlarına dönüyor durmadan sistem geriyukleme ile anca yerşne geliyor deliricem
    ne yapmam lazım bş fşkri olan var mı?

banada bir kez oldu bu olay vista kullanırken... olduktan sonra xpye geçmeme neden oldu:) xpde bilgisayarın performansı gerçekten kendini belli ediyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ready2strike

quote:

Ben biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası, ilk olarak wireless tuşu hata verdi yanmadı uzun zaman internete bağlanamadım, sonra bilgisayarcı halletti, şimdi de pilinde problem çıktı, çok yavaş şarz oluyor %52den %54 e geçmesi günler alıyor =/ garantiye gitmesi gerek.. aldığıma pişman oldum diyebilirim.

umarım ki çabuk düzeltirler. nasıl wireless ve batarya gibi en önemli iki noktada sorunlar olabiliyor anlamıyorum, gerçekten enteresan...

aslında sony'nin genel üretim planlarında, ürün numarası 11 ile başlar mesela, 21, 31 oldukça daha oturmuş ve stabil olur. bizim modeller ns31s/s gibi olsaydı mesela bu tarz sorunlarla daha az karşılaşırdık. Benim sony 6-7 aydır tek bir sorun cıkarmadan çalışıyor, ki ben desktop tarzında kullanıyorum kendisini. Sizinki bir şanssızlık olmuş, EURASIA garantisi varsa ve eğer sorun gerçekten büyükse (ki büyük duruyor), yeni bir tanesiyle değişim yaptırtabilirsiniz, peşini bırakmayın derim

Her zaman vermiyor hata ayda bir kere oluyor ertesi gün düzeliyor ama bu bile yakışmıyor ki kaldı ben çok fazla araştırdım problem çıkarmaz diye sony tercih ettim [ bilir kişi gibi ] Eurasia garantisi var, peki bu garantiyle her yerde verebilir miyim servise? Yoksa illa aldığım yerden vermem mi gerek ?

• yeni bir cihazın bataryasının şarjı esnasında %52 den 54 e geçmesi günler alıyor sa o batarya hatalı bir üretimdir.6 ayı doldurmadan gidin servise yenisni alın.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ready2strike

quote:

Her zaman vermiyor hata ayda bir kere oluyor ertesi gün düzeliyor ama bu bile yakışmıyor ki kaldı ben çok fazla araştırdım problem çıkarmaz diye sony tercih ettim [ bilir kişi gibi ] Eurasia garantisi var, peki bu garantiyle her yerde verebilir miyim servise? Yoksa illa aldığım yerden vermem mi gerek ?

Evet aslında kararınız doğru, Sony'de tüm markalara göre nispeten cok daha az sorun yaşarsınız ama siz de bir şanssızlık olmuş gerçekten .

Aldığınız yer de olabilir veya sony'nin kendi teknik servislerine de verebilirsiniz. Aldığınız yerdekiler problem çıkarttırabilirler (malumunuz teknosa'dakiler, mediamarkt'takiler falan bizlerden çok daha üstün ve ulvi teknoloji tutkunları ve her dediklerinde haklılar ya!) ama sony'dekiler, hele ki bizim laptoplar gibi garanti kapsamında olan bir ürünü, sorunsuz olarak alıp, eger gerekirse yenisiyle bile değiştirebilirler. İçiniz rahat olsun.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.